Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam poprawke z geografii rozszerzonej 25 sierpnia. i mam pytanie czy to prawda jest ze wyniki sa dopiero 15 wrzesnia nie ma wczesniej?
  • Anonim

Prawda:)
  • Rafał

gdzie bedzie mozna obejrzec arkusze z dzisiejszej matury??:)
  • ......

nie sa publikowanie,mozesz dopiero po 15 ,pojechac do cke i napisac podanie o wglad
  • Artur

ja mialem poprawke egz ustnego z polskiego i wiem juz ze zdalem a i tak musze czekac do 15 wrzesnia na swiadectwo...troche przegiecie.

Ps. wie ktos na jakich uczeniach sa jeszcze wolne miejsca? Chodzi o Warszawe
  • Anonim

Ja mialem poprawke z gegry. jak myslicie prostsza byla od tej glownej?

Jezeli chodzi o uczelnie w Wawie. ja bede skladal na AWF bo zaoczne jest do 15 wrzesnia czas aby zlozyc wiec zdaze. a Masz tez blisko AWF Pruszków tam jest do konca wrzesnia rekrutacja. :D
    Jezeli ogolnie jestes zainteresowany sportem :d

Hujnia straszna ze do 15 wrzesnia trzeba czekac i znowu czlowiek w niepewnosci czeka i czeka :/
  • Anula eeL.

Chemia!! Piszcie Ci którzy pisali dzis chemie poziom rozszerzony! A kierunków jest sporo , ostanio w gazecie wyborczej była lista szkoł w której sa jeszcze wolne miejsca.
  • Anonim

>Tabaka; p napisał
    >ja mialem poprawke egz ustnego z polskiego i wiem juz ze
    >zdalem a i tak musze czekac do 15 wrzesnia na
    >swiadectwo...troche przegiecie.
    >
    >Ps. wie ktos na jakich uczeniach sa jeszcze wolne miejsca?
    >Chodzi o Warszawe

wiem że na UW:) ale zależy co Cię interesuje

• ::>ronieczka<::

są miejsca na zaoczne na SGGW Rekrutacja do 25 września trwa.
  • Anonim

A jaki numer wyborczej czy tam z ktorego dnia mozesz zobaczyc i napisac. to bym sobie zalatwil gazetke.
  • Wiola

http://matura.onet.pl/1504647,1,por... Poszukajcie tu, okazuje się, że wolnych miejsc na państwowych uczelniach jest mnóstwo, nie mówiąc o tych prywatnych.
  • *Sysia*

Ktoś z was pisał poprawkę z biologii ?
    Ja jestem załamana; / chciałabym zdać bo i tak na prywatną się wybieram...
  • Wiola

Pisał ktoś z was może historię, wos czy polski rozszerzone, jeśli tak jakie były tematy- pytam z ciekawości.
  • ......

z histori chyba
    kolonializm w XV-XVI ,a drugi temat kolonializm XIX, napisac nastepstwa,przyczyny i ocena ogolna
  • Anonim

KTO PISAŁ GEOGRAFIE!? LUDZIE!!! NIKT NIE PISAŁ?
  • Ewels.

To straszne,że trzeba do 15 czekać :(

Dla mnie poprawka była dużo trudniejsza,od majowej...
  • Anonim

Ja pisalam geografie tyle ze rozszerzona:]
  • Anonim

Ja tak samo:D I jak Ci poszlo kolezanko? jak myslisz trudniejsza niz ta pierwsza czy moze atwiejsza? uczylas sie wogole?
  • Anonim

Poszlo mi dobrze:)Napewno duzo lepiej niz ostatnio:)
    Chociaz wydaje mi sie ze byla latwiejsza.
    Ale to moze dlatego ze sie pouczylam do niej a nie tak jak wczesniej.
    A Tobie jak poszlo??
  • Anonim

wiesz w sumie nie wiem co mam myslec :/
    Po tej głownej bylem 100% pewien ze zdam. Najpewniej sie czulem z geografii. A jak doszlo mi zobaczyc wynik to zabrakło mi 1,5 pkt :/ wiec wiesz teraz raczej nie mysle jak mi poszlo... im wiecej o tym bym myslal tym bardziej pesymistycznie bylbym nastawiony. a tak 15 wrzesnia bede sie martwil :D
    :)