-
Anonim
mam poprawke z geografii rozszerzonej 25 sierpnia. i mam pytanie czy to prawda jest ze wyniki sa dopiero 15 wrzesnia nie ma wczesniej? -
Anonim
-
Rafał
-
......
nie sa publikowanie,mozesz dopiero po 15 ,pojechac do cke i napisac podanie o wglad -
-
Artur
ja mialem poprawke egz ustnego z polskiego i wiem juz ze zdalem a i tak musze czekac do 15 wrzesnia na swiadectwo...troche przegiecie.
Ps. wie ktos na jakich uczeniach sa jeszcze wolne miejsca? Chodzi o Warszawe -
Anonim
Ja mialem poprawke z gegry. jak myslicie prostsza byla od tej glownej?
Jezeli chodzi o uczelnie w Wawie. ja bede skladal na AWF bo zaoczne jest do 15 wrzesnia czas aby zlozyc wiec zdaze. a Masz tez blisko AWF Pruszków tam jest do konca wrzesnia rekrutacja. :D
Jezeli ogolnie jestes zainteresowany sportem :d
Hujnia straszna ze do 15 wrzesnia trzeba czekac i znowu czlowiek w niepewnosci czeka i czeka :/ -
Anula eeL.
Chemia!! Piszcie Ci którzy pisali dzis chemie poziom rozszerzony! A kierunków jest sporo , ostanio w gazecie wyborczej była lista szkoł w której sa jeszcze wolne miejsca. -
Anonim
>Tabaka; p napisał
>ja mialem poprawke egz ustnego z polskiego i wiem juz ze
>zdalem a i tak musze czekac do 15 wrzesnia na
>swiadectwo...troche przegiecie.
>
>Ps. wie ktos na jakich uczeniach sa jeszcze wolne miejsca?
>Chodzi o Warszawe
wiem że na UW:) ale zależy co Cię interesuje
-
::>ronieczka<::
-
Anonim
A jaki numer wyborczej czy tam z ktorego dnia mozesz zobaczyc i napisac. to bym sobie zalatwil gazetke. -
Wiola
http://matura.onet.pl/1504647,1,por... Poszukajcie tu, okazuje się, że wolnych miejsc na państwowych uczelniach jest mnóstwo, nie mówiąc o tych prywatnych. -
*Sysia*
Ktoś z was pisał poprawkę z biologii ?
Ja jestem załamana; / chciałabym zdać bo i tak na prywatną się wybieram... -
Wiola
Pisał ktoś z was może historię, wos czy polski rozszerzone, jeśli tak jakie były tematy- pytam z ciekawości. -
......
z histori chyba
kolonializm w XV-XVI ,a drugi temat kolonializm XIX, napisac nastepstwa,przyczyny i ocena ogolna -
Anonim
-
Ewels.
To straszne,że trzeba do 15 czekać :(
Dla mnie poprawka była dużo trudniejsza,od majowej... -
Anonim
-
Anonim
Ja tak samo:D I jak Ci poszlo kolezanko? jak myslisz trudniejsza niz ta pierwsza czy moze atwiejsza? uczylas sie wogole? -
Anonim
Poszlo mi dobrze:)Napewno duzo lepiej niz ostatnio:)
Chociaz wydaje mi sie ze byla latwiejsza.
Ale to moze dlatego ze sie pouczylam do niej a nie tak jak wczesniej.
A Tobie jak poszlo?? -
Anonim
wiesz w sumie nie wiem co mam myslec :/
Po tej głownej bylem 100% pewien ze zdam. Najpewniej sie czulem z geografii. A jak doszlo mi zobaczyc wynik to zabrakło mi 1,5 pkt :/ wiec wiesz teraz raczej nie mysle jak mi poszlo... im wiecej o tym bym myslal tym bardziej pesymistycznie bylbym nastawiony. a tak 15 wrzesnia bede sie martwil :D
:)