Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madziulenitka

>Przytulaski:) napisała:
    >nie szuka ktoś czasem współlokatorki do mieszkania w
    >Warszawie?:) kilka dni temu zostałam bez dachu nad głową
    >i już nie wiem co mam robić, bo gdzie nie zadzwonię, to
    >już nieaktualne:(

nie przejmuj się,ja mam to samo:/miałam pokój,ale się zmył..:(

i tak jak koleżanka..jeżeli ktoś ma do wynajęcia pokój jednoosobowy w KATOWICACH LIGOCIE(mam na myśli stancje,albo mieszkanie studenckie)
    Proszę o kontakt...o ile ktoś tu jest taki co na ŚUM będzie uczęszczał:P

Pozdrawiam:)
  • :)

Ja bym mogla kogoś przyjąć pod dach, ale nie mogę, gdyż właścicielka nie zgodzi się na trzecia osobę...(w Warszawie).
  • Iskierka

szuka ktoś współlokatora- mężczyzny w Lublinie ? Student I roku AM w Lublinie poszukuje pokoju. proszę o kontakt na priv badz gg 91372834; )
  • Aga

odnosnie strachu, to ja boje sie ze mnie wywala jeszcze przed egzaminami w lutym:(
  • D.

Widzę ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem współlokatorki i ewentualnie pokoju w Warszawie;/
  • Mirek

>Aga napisała:
    >odnosnie strachu, to ja boje sie ze mnie wywala jeszcze
    >przed egzaminami w lutym:(

To najlepiej daj sobie spokój ze studiami i od razu zasiądź na kasie w realu.
  • Anonim

bez przesady, chyba prawie każdy trochę się tego boi...:P
  • Mirek

Czego się mam bać? Nie dotrwania do sesji? Ciekawe jak, wystarczy średnio chodzić na wykłady i zaliczyć ćwiczenia. To takie trudne? Ale skoro ktoś zakłada, że nie dotrwa nawet do sesji, to musi znać dobrze siebie i wie, że się do niczego nie nadaje.
  • Magda

ona niczego nie zakłada z góry, napisała, czego się boi (obawia), bo tego dotyczy ten temat, skąd wiesz na jakie wybiera się studia i jaką jest osobą? może właśnie ambitną, bo skoro zdecydowała się na studia to podejrzewam, że nie chce siedzieć na "kasie w realu" a skoro ty niczego się nie boisz w związku ze studiami to pogratulować.
  • Adam

>a skoro ty niczego się nie boisz w związku ze studiami to pogratulować.

a to źle, że się nie boi? to źle, że jest pewny siebie i nie popada w paranoiczne stany, które, jak widać, dopadają niektórych jeszcze przed rozpoczęciem studiowania?

myślałem, że opanowanie i wiara w siebie to raczej dobre cechy. :)
  • Magda

Ja nie widzę tu w nikim paranoicznego strachu, tylko obawy przed czymś nowym:)
  • Adam

najtrafniejszym zjawiskiem byłby po prostu pesymizm :>.

niepotrzebne rzucanie sobie kłód pod nogi.
  • Magda

jak ktoś z natury jest pesymistą trudno jest mu to zmienić;) ale po co od razu kogoś krytykować tekstami o kasie w realu:D