-
Madziulenitka
>Przytulaski:) napisała:
>nie szuka ktoś czasem współlokatorki do mieszkania w
>Warszawie?:) kilka dni temu zostałam bez dachu nad głową
>i już nie wiem co mam robić, bo gdzie nie zadzwonię, to
>już nieaktualne:(
nie przejmuj się,ja mam to samo:/miałam pokój,ale się zmył..:(
i tak jak koleżanka..jeżeli ktoś ma do wynajęcia pokój jednoosobowy w KATOWICACH LIGOCIE(mam na myśli stancje,albo mieszkanie studenckie)
Proszę o kontakt...o ile ktoś tu jest taki co na ŚUM będzie uczęszczał:P
Pozdrawiam:) -
:)
Ja bym mogla kogoś przyjąć pod dach, ale nie mogę, gdyż właścicielka nie zgodzi się na trzecia osobę...(w Warszawie). -
Iskierka
szuka ktoś współlokatora- mężczyzny w Lublinie ? Student I roku AM w Lublinie poszukuje pokoju. proszę o kontakt na priv badz gg 91372834; ) -
Aga
odnosnie strachu, to ja boje sie ze mnie wywala jeszcze przed egzaminami w lutym:( -
-
D.
Widzę ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem współlokatorki i ewentualnie pokoju w Warszawie;/ -
Mirek
>Aga napisała:
>odnosnie strachu, to ja boje sie ze mnie wywala jeszcze
>przed egzaminami w lutym:(
To najlepiej daj sobie spokój ze studiami i od razu zasiądź na kasie w realu. -
Anonim
-
Mirek
Czego się mam bać? Nie dotrwania do sesji? Ciekawe jak, wystarczy średnio chodzić na wykłady i zaliczyć ćwiczenia. To takie trudne? Ale skoro ktoś zakłada, że nie dotrwa nawet do sesji, to musi znać dobrze siebie i wie, że się do niczego nie nadaje. -
Magda
ona niczego nie zakłada z góry, napisała, czego się boi (obawia), bo tego dotyczy ten temat, skąd wiesz na jakie wybiera się studia i jaką jest osobą? może właśnie ambitną, bo skoro zdecydowała się na studia to podejrzewam, że nie chce siedzieć na "kasie w realu" a skoro ty niczego się nie boisz w związku ze studiami to pogratulować. -
Adam
>a skoro ty niczego się nie boisz w związku ze studiami to pogratulować.
a to źle, że się nie boi? to źle, że jest pewny siebie i nie popada w paranoiczne stany, które, jak widać, dopadają niektórych jeszcze przed rozpoczęciem studiowania?
myślałem, że opanowanie i wiara w siebie to raczej dobre cechy. :) -
Magda
Ja nie widzę tu w nikim paranoicznego strachu, tylko obawy przed czymś nowym:) -
Adam
najtrafniejszym zjawiskiem byłby po prostu pesymizm :>.
niepotrzebne rzucanie sobie kłód pod nogi. -
Magda
jak ktoś z natury jest pesymistą trudno jest mu to zmienić;) ale po co od razu kogoś krytykować tekstami o kasie w realu:D