- 1
- 2
-
independent
Hey? ktos sie dostał?? i zostaje? czy nie?;d bo ja narazie widzialam 1 oobe ktora zostaje a reszta nie bardzo:(..piszcie!!;) -
KusKus
-
independent
-
KusKus
-
-
*~KaS!uL3K~*
oo nawet nie wiedzialam ze jest taki watek;)
ja sie wybieram ..chyba;)
zastanawiam sie ejscze nad tym kierunkiem , albo praca socjalna i pomoc spoleczna;d jestem tez na rezerwie na pedagogike;d ale nie wiem co wybiore;)
pasuje mi ze ISNAR jest w łomiankach bo mam najblizej;) wiec moze zostane;) tak na 80%
buzka;) -
♪♫An!ka♪♫...
-
KusKus
-
*~KaS!uL3K~*
-
Anonim
-
*~KaS!uL3K~*
Trzyletnie studia licencjackie I stopnia w ISNaR kończą się uzyskaniem dyplomu licencjata na kierunku nauki o rodzinie. Absolwenci studiów I stopnia będą mieli możliwość podjęcia studiów II stopnia (studia magisterskie).
Działalność dydaktyczno-naukowa prowadzona jest w czterech sekcjach: filozoficzno-teologicznej, psychologiczno-pedagogicznej, biomedycznych uwarunkowań rozwoju człowieka oraz społeczno-prawnej.
Student może zdobyć uprawnienia zawodowe wybierając specjalność: pracownik socjalny ds. rodziny lub przygotowanie pedaogiczne zgodnie z rozporządzeniem ministra właściwego do spraw szkolnictwa wyższego w sprawie standardów kształcenia nauczycieli.
Wiedza zdobyta na I stopniu studiów na kierunku nauki o rodzinie kwalifikuje absolwenta do podjęcia pracy w charakterze: specjalisty do spraw rodziny, pracownika poradni małżeńskich i rodzinnych (doradcy, konsultanta), pracownika wymiaru sprawiedliwości w placówkach oświatowo-wychowawczych.
Ponadto absolwent jest przygotowany do pracy w: placówkach oświatowo-wychowawczych, rodzinnych poradniach specjalistycznych, placówkach opiekuńczo-rehabilitacyjnych, agendach służb socjalnych, placówkach pomocy społecznej, placówkach służby zdrowia, agendach samorządowych oraz instytucjach profilaktyki społecznej. Potrafi udzielać pomocy osobom niepełnosprawnym, a także przewlekle i nieuleczalnie chorym oraz członkom ich rodzin.
w sumie nic ciekawego;p; ) -
Anonim
-
Kaqt
>KusKus napisała:
>mam nadzieje,ze na tym obozie bedzie fajnie(%); P
anika przyjdzie do was, to bedzie az za fajnie:D:D:D -
*~KaS!uL3K~*
>KusKus napisała:
a masz moze jakis link do tego obozu?;d bo ja widziałam tylko ten w Łazach ale to chyba jest inny jakis;d -
KusKus
w ulotce jest jakis link http://www.cfslider.com -
*~KaS!uL3K~*
-
*~KaS!uL3K~*
-
*~KaS!uL3K~*
>KusKus napisała:
Wlasnei złożylam dokumenty dzisiaj i dostalam ulotke.. biorac pod uwage co trzeba ze soba zabrac to napewno bedzie fajnie..;/ ( oby;d)
tylko nie zapomnijcie ze soba pisma świetego;/ i instrumentu muzycznego; d;p heh porazka.. -
independent
-
KusKus
>*~KaS!uL3K~* napisała:
>>KusKus napisała:
>>mam nadzieje,ze na tym obozie bedzie fajnie(%); P
>
>Wlasnei złożylam dokumenty dzisiaj i dostalam ulotke..
>biorac pod uwage co trzeba ze soba zabrac to napewno bedzie
>fajnie..;/ ( oby;d)
>tylko nie zapomnijcie ze soba pisma świetego;/ i
>instrumentu muzycznego; d;p heh porazka..
ja mam tylko nadzieje,ze ludzie beda w miare normalni, i bedzie mozna sie z nimi godnie integrowac;P.
Biore pianino na plecy i jade! -
*~KaS!uL3K~*
ja wezmę wiolonczelę i damy czadu;) heh..
szkoda, ze tak nas malo na tym gronie;p
- 1
- 2