Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cooka®

dostal sie ktos?:)

• Cooka®

na dzienne dostalo sie 370 osob, na zaoczne pewnie drugie tyle;) na prawde nie ma nikogo na gronie?:P
  • Anonim

Ja się zastanawiam czy ktoś jest z pedagogiki wczesnoszkolnej i wczesnego nauczania j. angielskiego bo też jakoś nikt nie pisze; )
  • Cooka®

hie hie... moze sie wstydza:D ja nie gryze, nie wiem jak Ty Maduch;)

ja jestem na pierwszym miejscu na liscie rezerwowej na nauczaniu j. angielskiego, ale chyba jednak zostane na zwyklej pedagogice:)

w kazdym razie mam nadzieje, ze ktos jeszcze sie odezwie:]
  • Anonim

Ja oczywiście też nie gryzę; ) Składałaś może wczoraj papiery koło 13? Bo wydaje mi się że widziałam dziewczynę podobną do Ciebie.
    Ja się niby dostałam na oba kierunki, i zwykłą pedagogikę i z j. angielskim, ale wolę tą mniejszą; )
    A na obóz się wybierasz?
  • Cooka®

a si, si bylam;] nie wiem czy widzialas jak sie "wepchnelam" w kolejke czy wczesniej;] ale skoro juz o tym mowie, to chcialam sie wytlumaczyc;] wepchanelam sie tylko dlatego, ze bylam wczesniej i pani powiedziala mi, ze mam zle zdjecie, wyslala po nowe i zaprosila bez kolejki. wiec to nie chyla chamowa, tylko tak po prostu wyszlo:)

Ty niestety nie masz dostepu do galerii, wiec nie mialam jak Cie poznac;) ale pewnie bym poznala, gdybym zobaczyla pare zdjec... mam to szczescie, ze mam dobra pamiec do twarzy:]

ja na nauczanie ang. zarejestrowalam sie tak na glupa, bo nie sadzilam, ze sie zalapie na 20miejsc... zabraklo mi oczywiscie 2pkt;] ale skoro i tak nie bylam pewna czy chce isc na ten kierunek, to tak strasznie nie ubolewam;)
  • Anonim

Chyba byłam wcześniej; ) Ogólnie dwa razy latało takie dziewczę w okularach, z grzywką i długimi włosami, białą koszulką ze zdjęciem Dir en grey i szarych bermudach; ) ale możliwe że się minęłyśmy. ew. już odblokowałam galerię, jak jedziesz na obóz to możemy się poznać :)
    Ja też myślałam że się nie dostanę, a tu zonk.. 11 miejsce; )
  • Cooka®

to my moze przenisemy sie na priv:] a jak ktos sie odwazy odezwac, to zapraszam:) trzeba sie bedzie jakos zintegrowac przeciez;)
  • pαuli.

http://grono.net/forum/2480985/

zapraszamy tutaj:)
  • Cooka®

hie hie... chyba zapraszam, bo teraz dopiero jest nas dwie;)
  • pαuli.

już 7! :)
  • Cooka®

tiaaa... teraz JUZ 7:]
  • pαuli.

podbijam do góry. może ktoś się jeszcze znajdzie?; )
  • Paola Paola

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych wykorzystaniem bajki w pracy z dziećmi na szkolenie BAJKOTERAPIA

METODA : teoria i praktyka

PROGRAM :

1. Bajkoterapia - metoda

2. Rola bajki w rozwoju dziecka

3. Źródła dziecięcych lęków

4. Terapia przez baśnie i bajki

5. Rodzaje bajek

- bajki relaksacyjne

- bajki psychoedukacyjne

- bajki psychoterapeutyczne

6. Układanie bajek terapeutycznych

7. Zapoznanie z dostępną literaturą

MIEJSCE : Warszawa Centrum, zgłoszone osoby zostaną poinformowane o dokładnym miejscu szkolenia, gdy będziemy znali przybliżoną liczbę uczestników.

KOSZT : 150 zł

W cenie materiały, zaświadczenie ukończenia szkolenia, serwis kawowy.

TERMIN : 28.04.2011 godz.: 17:00 - 21:00

14.05.2011 godz.: 10:00 - 14:00

mail: abszkolenia@gmail.com