Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paulinka.

nie zauważyłam jeszcze tutaj tego tematu. Wybiera się ktoś na socjologię?; )
  • Anonim

jeśli coś to idę na pedagogikę specjalną
  • Anonim

ja również złożyłam papiery na pedagogikę specjalną :)
  • D.

a ja tylko na pedagogike
  • Anonim

ja złożyłam na socjologię, ale to w wypadku, jeśli na UW mnie nie będą chcieli. ale jeśli już APS, to raczej psychologia.
  • eliza

a jak z waszymi wynikami, że tak zapytam?:)
  • Cooka®

ja skladalam na pedagogike przedszkolna i specjalna. a co z tego bedzie zobaczymy....

teraz sie tylko waham czy jesli sie dostane to isc na UW czy na APS... ehhh...
  • Anonim

Jeśli się tu dostanę, to złożę papiery na Pracę socjalną.
  • Anonim

Moje wyniki maturalne to: polski pisemny podstawa: 30%, angielski pisemny podstawa: 67%, biologia pisemna podstawa: 60% i ustne: angielski podstawa: 75% i polski podstawa: 60%.
  • an.

logopedia. tylko i wyłacznie.
    R pol 90, wos 72
    P ang 80
  • Anonim

a widzieliscie gdzies progi na APS ?:> bo nie moge znależć :p
  • zet

ja na ogólną ale z moimi wynikami to raczej nie widzę się na liście przyjętych; ]
  • Mary

ja się wybieram na socjologię:) mam nadzieję ,że mnie przyjmą, bo wątpię, żeby udało mi się dostać na UW :\
  • Anonim

wlasnie obczaja ktos te progi pkt? bo jesli obliczac 1x podst 2x rozsz to niskie, jak liczyc z zeszlego roku to meeega wysokie az nierealne. moze mi ktos wytlumaczyc?
  • Anonim

>Mary napisała:
    >ja się wybieram na socjologię:) mam nadzieję ,że mnie
    >przyjmą, bo wątpię, żeby udało mi się dostać na UW :\

ja tak samo.
  • Pląsia :D

a ja wczesnoszkolna xD moje powolanie xD
  • Anonim

czy tylko mozna wybrac 1 kierunek?
  • cocolinka

a mozna tutaj startowac z gegrą; ] ?
  • Wiola

a mogę wiedzieć jakie miałaś wyniki bo też się wybieram na socjologie na UW.
    Co do APS-u to ja słyszałam, ze tu wszystkich przyjmują, progi są raczej bardzo niskie.
  • Anonim

więc brzmi całkiem przystępnie, haha :P