- 1
- 2
-
Basieńka:-)
-
Szyszka
-
N.
-
M@tek ™
Ja się wybieram; ] Przynajmniej będę próbował. Teksty egzaminacyjne gotowe, teraz tylko tzw. "rzeźba w gównie"... :) -
-
Basieńka:-)
>Hannah napisała:
>W tamtym roku byłam na przesłuchaniach:)
i jak było? mogłabyś coś opowiedzieć?
-
Kruk
Nie wybieram się ale takie kierunki bliskie mojemu sercu - powodzenia wszystkim :) -
canna.
ja sie wybieram, ale nie licze na cuda... 40 osob na 1 miejsce... przerazajace ..; ) -
roman.
Sylwio, weź również pod uwagę, że 40 osób to średnia z obu płci. teraz trzeba wziąć poprawkę na to, że przyjmują mniej więcej tyle samo bab i chłopów a bab na pierwszy egzamin przychodzi dużo dużo więcej. tak więc my - baby - mamy dużo ciężej, ale tak to jest już, że kurna całę życie pod górke :)
ale i tak będę próbować i Wam też powodzenia życzę, obyśmy się spotkali w październiku. :) -
-
Kamil JJ
-
N.
Powiem wam że w Warszawie na tych przesłuchaniach jest bardzo nie przyjemnie ja się bardzo zraziłam te warunki są bardzo nie sprzyjające.. można popłynać jak sie popatrzy na tą zblazowana komisje.. a w innych okolicznościach można poznać kogoś z AT kto będzie ogólnie na bardzo tak... ale to jest inna sprawa. -
M@tek ™
Nie wiecie na co się porywacie... Jeśli któreś z was się tam "daj Boże" dostanie, nie liczcie na JAKIEKOLWIEK ŻYCIE TOWARZYSKIE. Zajęcia od 8:00 do 22:0O. Szkoła jest dla ludzi o mocnych nerwach, tam ludzie potrafią rezygnować po kilku tygodniach, szmacą człowieka jak w więzieniu... Całe 4 lata :-/ Ktoś tak lubi, proszę bardzo, Ale ktoś kiedyś wspomni ten post. A o tym co się dzieje za drzwiami AT specjalnie nikt nic nie mówi... Moja reżyserka teatralna z którą pracuję, a była aktorka warszawskiego teatru "Na Woli", która ukończyła AT na Miodowej, wie jak tam było i jest :)
POWODZENIA :D -
Anonim
ja się wybieram :)
i nawet jeżeli bym musiała poświęcić wszystko to to zorbie :) -
M@tek ™
Chyba że z takim nastawieniem :) Ale wierz mi, to nie wszystko :) Ja też jestem zakochany w teatrze, i mam zamiar wybrać się tam za parę lat, jeśli w ogóle to zrobię :) Tam nawet nie opłaca się iść na kebab wieczorem, bo nie masz sił na spacer :)) -
Anonim
wiem co to znaczy ciężka praca i jestem gotowa do wielu wyrzeczeń :)
pozatym mam zamiar próbować jeszcze na Łódźką xD; ]
wg mnie nie ma co czekać tylko trzeba próbować; ) -
Anonim
>M@tek ™ napisał
>Jeśli któreś z was
>się tam "daj Boże" dostanie, nie liczcie na JAKIEKOLWIEK
>ŻYCIE TOWARZYSKIE. Zajęcia od 8:00 do 22:0O. Szkoła jest
>dla ludzi o mocnych nerwach, tam ludzie potrafią
>rezygnować po kilku tygodniach, szmacą człowieka jak w
>więzieniu... Całe 4 lata :-/
Rozśmieszasz mnie. -
M@tek ™
-
Anonim
-
M@tek ™
-
Anonim
hmmm ... Artyści są troche skłonni do przesad; ] Lubią się nad sobą poużalac; ]
pozatym moze nie był przyzwyczajony do takiego trybu i dla niego to bardzo dużo a dla kogos innego nie koniecznie :P; ]
- 1
- 2