UW

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dżesa

moze ktos z gospodarki przestrzennej z dziennych??:D
  • Magda

A jeśli sie nie dostałam na dzienne i chce sprobować na zaoczne to wystarczy ze zmienie kierunek w formularzu?
  • Kuba

Jest ktos z Geologii ?
  • Anonim

znacie procenty na germę? bo jestem ciekawa w którym przedziale jestem; p
  • Anonim

A znalazł ktoś może jakąś tabelę z progami punktowymi? Byłabym wdzięczna.
  • Anonim

>`swaciu napisał
    >Jest ktos z Geologii ?

ja
  • Anonim

i ja :D
  • Kasia.

mógłby mi ktoś napisać jaki był próg na jsem?
  • martyna

a próg na politykę społeczna? nie moge zadnej informacji znaleźć niestety..
  • Marcioszek:)

z tego co wiem UW nie podaje progów tak jak i WUM a przynajmniej w zeszlym roku nie podawały bo nigdzie nie moglam znalezc i ludzie z owych uczelni mi tak powiedzieli że nie ujawniaja... podaja tylko ilość osob na miejsce
  • Mers

jak to? na wumie po każdym etapie rekrutacji pisali mi na koncie tym internetowym jaki jest w danej chwili próg, ile osób złożyło podania itd., a potem dostałam wszystko ładnie wypisane w liście, jaki był końcowy próg. z uw zgubiłam list, ale też mi się zdaje, że napisali, a jak nie, to na pewno było w necie;>

na WUM pisali owszem to na koncie rekrutacyjnym w wiadomościach ale publicznie nie piszą tego... więc jeśli chce sie znać progi to trzeba do starszych kolegów bić o to :P
    a na UW na bank nie podali progu w liście.. mi napisali że sorry ale nie złożyla pani papierow w terminie i moze sie jeszcze pani ewentualnie odwołać i tyle... xD
    ku pocieszeniu ja zgubiłam oba listy z UW jakie dostałam xD :P musialo ich zaboleć że ich olałam <lol>
    swoją drogą piękne marnotrawienie kasy jak wszystkim wysylali polecone za potwierdzeniem nadania... nie maja lepszych pomyslow na co kase wydawać :>
  • Mers

no, ale to z wszystkich uczelni tak, pewnie muszą. wkurzające jest tylko ciągłe latanie na pocztę -_-

ja tam mam znajomego listonosza i nie musialam ani razu lecieć na poczte :P

więc Marysiu nie wiem jakie to uczucie ciągle biegac na poczte xD
  • Mers

lol, ja też mam, ale co z tego, jak on zawsze przychodzi jak nikogo nie ma w domu :O

to musisz kogoś na warcie stawiac :P
  • JAGO

czy na zadnym z kierunków uw nie mozna przenosic sie ze studiow wieczorowych na dzienne?