-
Dżesa
-
Magda
A jeśli sie nie dostałam na dzienne i chce sprobować na zaoczne to wystarczy ze zmienie kierunek w formularzu? -
Kuba
-
Anonim
znacie procenty na germę? bo jestem ciekawa w którym przedziale jestem; p -
-
Anonim
A znalazł ktoś może jakąś tabelę z progami punktowymi? Byłabym wdzięczna. -
Anonim
-
Anonim
-
Kasia.
-
martyna
a próg na politykę społeczna? nie moge zadnej informacji znaleźć niestety.. -
Marcioszek:)
z tego co wiem UW nie podaje progów tak jak i WUM a przynajmniej w zeszlym roku nie podawały bo nigdzie nie moglam znalezc i ludzie z owych uczelni mi tak powiedzieli że nie ujawniaja... podaja tylko ilość osob na miejsce -
Mers
jak to? na wumie po każdym etapie rekrutacji pisali mi na koncie tym internetowym jaki jest w danej chwili próg, ile osób złożyło podania itd., a potem dostałam wszystko ładnie wypisane w liście, jaki był końcowy próg. z uw zgubiłam list, ale też mi się zdaje, że napisali, a jak nie, to na pewno było w necie;> -
na WUM pisali owszem to na koncie rekrutacyjnym w wiadomościach ale publicznie nie piszą tego... więc jeśli chce sie znać progi to trzeba do starszych kolegów bić o to :P
a na UW na bank nie podali progu w liście.. mi napisali że sorry ale nie złożyla pani papierow w terminie i moze sie jeszcze pani ewentualnie odwołać i tyle... xD
ku pocieszeniu ja zgubiłam oba listy z UW jakie dostałam xD :P musialo ich zaboleć że ich olałam <lol>
swoją drogą piękne marnotrawienie kasy jak wszystkim wysylali polecone za potwierdzeniem nadania... nie maja lepszych pomyslow na co kase wydawać :> -
Mers
no, ale to z wszystkich uczelni tak, pewnie muszą. wkurzające jest tylko ciągłe latanie na pocztę -_- -
ja tam mam znajomego listonosza i nie musialam ani razu lecieć na poczte :P
więc Marysiu nie wiem jakie to uczucie ciągle biegac na poczte xD -
Mers
lol, ja też mam, ale co z tego, jak on zawsze przychodzi jak nikogo nie ma w domu :O -
-
JAGO
czy na zadnym z kierunków uw nie mozna przenosic sie ze studiow wieczorowych na dzienne?