-
...Dorotek...
aaaa ja nie mam naszej klasy.... buuuu A tak w ogóle to kiedy trzeba zapłacić za legitymację? i jak jest z badaniami lekarskimi bo z tego co się orientuję to na innych uczelniach trzeba iść do lekarza po jakieś zaświadczemnie. -
Ania250590
Kto z ZiD to zapisywać się trzeba się wkoncu poznać:) http://nasza-klasa.pl/school/194115... -
Karolina Ryniak
Czesc wszystkim :) Kto ze studiujących wybiera się do akademika ? Bo mam dylemat .. :/ nie wiem czy szukac mieszkania czy na razie aademik .. Moze ma ktos jakies info dotyczace zycia w domu studenckim ? :) -
Mateusz
Witam wszystkich;)
Ja dopiero w maju 2010 przystepuje do matury i chciałem sie dowiedziec jak wyglada ostateczne przyjęcie na AON konketnie na Bezpieczeństwo Narodowe? Będe zdawal Wos rozszerzony + Geografia Angielski Polski Matma podstawa. Czy ktoś kto dostal sie na ten kierunek w tym roku może mi jak zdał mature, ile miał punktow rekrutacyjnych, który byl na liscie itp. Z góry dziękuje -
-
izz
-
Kasieńka...
ja studiuje bezpiekę na AMW, polecam, dostać się nie jest trudno, ja dostałam sie z wynikami matury w granicach 70%. z tego co wiem, na AON chyba nieco wieksze wymagania byly, ale nie duzo.
AMW podobno w tym roku reprezentuje wyzszy poziom niz AON, ale chociaz ciezko, to studiuje sie ten kierunek bardzo przyjemnie:) -
......
z tego co wiem,to w ubieglym roku przyjeli praktycznie wszystkich co zlozyli tam papiery i byly tam nawet osoby,ktore mialy lekko ponad 30% ,wiec raczej poziom spada. -
Kasieńka...
Absolutnie się z tym nie zgodzę. Mimo, że dużo osób przyjęli, to nie wiem czy po sesji połowa z nich została. To chyba o czymś świadczy. -
......
-
Kasieńka...
>Karmel napisała:
wiec raczej poziom spada.
Owszem, wiem o co chodzi, ale sugerujesz, że poziom spada, więc uświdamiam Cię że tak nie jest. -
......
-
Kasieńka...
To, ile osób przyjęli akurat na ten rok, było sprawą uczelni, i nie zrobiono tego bez powodu. Przecież napisałam, że łatwiej było się dostać na AMW niż na AON. A próg i poziom nauczania to nie to samo. -
Bartek
-
Dawid xX
Ja, ale teraz do 21 są terminy na wysyłanie dokumentów, i nie wiem czy jechać tam osobiście czy wysłać pocztą polską...;/ na paliwo specjalnie teraz kasy nie mam ani na bilety -
Michał XXX
mam, takie pytanie:
czy trzeba składać razem z dokumentami świadectwo ukończenia szkoły??
Z góry dzięki; ) -
Angelika
hej;) mam takie pytanko, wiecie moze kiedy sa jakies targi edukacyjne?:> wiem, ze jest jeszcze troche czasu, ale wole wiedziec wczesniej zeby nie przegapic;p bardzo chcialabym dostac sie na AON - BN :) i jak tam Wasze 1sze dni na tej uczelni? ciezko bylo Wam sie dostac?:p