Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kluu.

wybiera się ktoś? :)
  • dorota

hahah, myślę o tym:) uznałam że mam dosć wąskie możliwości wyboru więc dodałam jeszcze ten kierunek, ale tylko w sytuacji awaryjnej, mocno awaryjnej.
  • kluu.

hmm a u mnie to kierunek podstawowy :)
  • Magda

ja myślałam i o bezpieczeństwie i o logistyce tam ale nie wiem;)
  • N.

Ja jestem na bezpieczeństwie wewnętrznym na UW... Jeśli chcesz studiować BN czmeu nie złożyć na BW..
  • kluu.

w sumie. a trudno się dostać? jakie są wymagania?
  • N.

polski rozszerzony WOS i Historia
    wszytko rozszerzone... nie wiem co znaczy dla Ciebie trudno??
  • kluu.

hmm rozumiem. dzięki; )
  • Anonim

ja również wybieram się na ten kierunek, tzn mam zamiar, zobaczymy czy wyjdzie; ))
  • mojra

co trzeba mieć zdane na BN? Jak to jest ze studiami wojskowymi?
  • Anonim

oczywiscie j. polski, j. obcy i dwa z trzech podanych przedmiotów ( historia, WOS, geografia) odsyłam na strone http://www1.aon.edu.pl/zen2/index.p...
  • kluu.

zależy jeszcze jakie studia wojskowe Cię interesują, ale z tego co patrzyłam większość jak nie wszystkie z nich to uczelnie techniczne. więc rozszerzona fizyka i matma.

natomiast BN to kierunek tak naprawdę cywilny.
  • mojra

wos i historia to nie dla mnie.. wybiorę się jednak na WAT :)
  • kluu.

heheh; )
  • Marek D

ja mam nadzieje ze sie dostane. dla mnie kierunek na 1 miejscu
  • Pipa

ja się nad nim zastanawiam...
  • Kinia

A ja Wam polecam! Co prawda, jestm na AON na zarządzaniu i dowodzeniu, ale BN też jest b. fajnym kierunkiem. Ma się po nim dużo możliwości, no i jest raczej "przyszłościowy". Zresztą, AON to dobra uczelnia, która dynamicznie się rozwija i można się na niej też spełniać "prospołecznie":-)
    Dementując plotki- to jest cywilny kierunek. Nie ma co marzyć o mundurach! Możecie je tylko pooglądać i to w niezliczonej ilości (prawie wszyscy wykładowcy i masa studentów wojskowych)!
    Zapraszam jeszcze raz na AON i powodzonka na maturze życzę:-)
  • kluu.

hah utwierdziłaś mnie tylko w zamierzeniu do składania tam papierów :)
    (szczególnie tymi mundurami... xD)
  • lena.

Za mundurem panny sznurem :D

A tak właściwie to tez bardzo poważnie zastanawiam się nad wybraniem tej uczelni .
  • Anonim

Ja też myślę o niej :)