Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kwiecień

ja już nie ogarniam całej tej rekrutacji :P
    wyjeżdżałem ponad tydzień temu, byłem 29 i 42 osoby miały tyle co ja, dzisiaj wracam, jestem 21 i tylko 6 osób ma tyle co ja. głupie to jest; /
  • Cláudia

zapewne tyle osob ma taki sam wynik z chemii jak ty:) i o to chodzi:) ja jestem 29 wiec nie narzekaj;)
  • Klimuś;)

Ej myślicie, że jutro bedzie następna wiadomość??
  • Cláudia

bylam w dziale rekrutacji, i z tego co wiem kolejne 4 miejsca sie zwolnily. moze dzisiaj cos bedzie wiadomo..
  • Klimuś;)

wie ktoś coś o tej durnej Warszawie??
  • Szmita

albo wiecie coś o Gdańsku?
  • Cláudia

>Klimuś;) napisała:
    >wie ktoś coś o tej durnej Warszawie??

WIELKIE nic. Juz mnie to denerwuje..
  • Klimuś;)

a ja dzwoniłam dzisiaj i pani powiedziała że rekrutacja jest już w zasadzie zakończona chyba że pojedyncze osoby bedą rezygnować:(
  • Justina

Ja zamierzam w maju poprawić maturę z chemii i biologii i próbować jeszcze raz (w tym roku 162 pkt to niestety za mało:() a jak to jest z matematyką? bo podobno ma się w przyszłym roku liczyć przy rekrutacji...
  • Anonim

z ta matematyka to jest tak ze bedzie ona liczona ale nie wiadomo czy na zasadzie matury czy oceny ze swiadectwa o.0 i nie wiadomo jak to bedzie wygladalo co do rocznikow przed matura obowiazkowa czyli nas. takie informacje uzyskalam na wumie w centrum dydaktycznym. w kazdym badz razie matematyka pewna bo ustawa juz na wumie weszla. szkoda tylko ze sie nie potrafia skonkretyzowac, a wstepna deklaracja jest do 30 wrzesnia a to niebawem :| porazka
  • kwiecień

tak, to prawda. ja słyszałem od pań z WUM że możliwe jest też że dla naszego rocznika i wcześniejszych, które nie zdawały matematyki, będzie egzamin kwalifikacyjny z mat już na uczelni, pod koniec czerwca. Z kolei informacja dotycząca tego, jak to wszystko będzie ostatecznie wyglądało, ma się pojawić dopiero styczeń/luty. Beznadziejna organizacja panuje na tej uczelni :P
  • kwiecień

w Warszawie przesunęło się o 10 miejsc. Obecny próg: 165 (w tym 88 z chemii). Gratuluję tym, którym się udało !:)
  • Klimuś;)

Ja już zwalniam właśnie miejsce więc nastepna osoba wskoczy;)
  • Marcioszek:)

ja miałam 160 pkt i to też było za mało i to o wiele :/ straszy tlok w tym roku na tą farmę :P złożyłam juz deklaracje na poprawianie bio i chem ... a co do matmy to mam nadzieje ze sie wyrobią z określeniem co i jak przed 7lutym kiedy to trzeba ostateczną deklarację złożyć:/ xD
  • kwiecień

ja miałem 165 i jak byłem 11 na rezerwowej tak już zostałem. dziś dostałem list z odmową przyjęcia.

hah nie no cudnie ... :P ja to chyba nawet nie dostane takiego listu... za daleko na tej liście byłam... xD ale w sumie pomysłowe... że też im sie chce wysyłac... jak juz wszyscy wiedza ze i tak nici z wymarzonych studiow.. to jeszcze dobija :/
  • Cláudia

no niestety.. 165 pkt jednak nie starczylo. szkoda. wybywam do lodzi na farmacje, tam mnie przynajmniej chcieli:) Zycze powodzenia na studiach:]

oj dostałam dziś list i ja ... :P próg z chem 88 wow.. cudnie... to niby tylko 5pkt mi zabraklo ... ale z chem 10 :/ pięknie cudnie ... tak to jest jak sie nie ma praktycznie chemii przez 3 lata i sie nadrabia na wlasna reke :/