-
His Fraudulency
Radujcie się , że tak późno macie. Ja miałem 7 lutego. A teraz chciałbym powtórkę , było genialnie.... jakies poprawiny z klasą może za tydzień... -
.Pau.
Ja tak samo bym chciala !!!; D jeszcze raz; pp tez miałam 7 lutego; ) to juz tydzien temu; ( -
justyniak
dokladnie chcialo by sie jeszcze raz moja studniowka byla 10 stycznia niezapomniana impreza -
Anonim
-
-
Anonim
jaaaa też miałam 7 lutego haha!!! :P i chciałabym powtórzyć bo było świetnie!!!:) -
frdk
-
Caroline
-
frdk
Jak dla mnie impreza jak każda inna. Z tym że inne imprezy nie kosztują mnie 1000zł. Stwierdziłam po prostu, że nie warto. Całe to gadanie, ze raz w życiu, ze wspomnienia, jakoś do mnie nie trafia. -
Zguba
Jak dla mnie to zostanie w pamięci na pewno do końca życia:)
A pozatym to szkoda,że tylko raz się ma studniówke...:(
U mnie niestety nie byla w szkole.. tylko w lokalu.. ale tez było dobrze:)
Tylko ze to juz tak dawno bylo... miesiąc temu;p ponad;p -
Karwas »
-
Zguba
Nie paluje nie zdać.. :) Więc tylko ubolewam,że raz w życiu sie ma:P
Zreszta nie bylo by takiego uczucia gdyby się ja mialo kilka razy:P -
Caroline
1000 zł ????????? wow
u nas od pary 240zl, od osoby 120 ja akurat szlam z moim przyjacielem (i bylym jednoczesnie) więc płaciłam tylko za siebie 120zł,
sukienka 150zł
buty stare
podwiązka 7zł (ale można bylo i za 4zł kupić)
torebka stara (nie widzę sensu kupowac nowej)
pończochy (2 pary na zaś) 16zł
kolczyki 15zł (reszta biżuterii stara)
spinka wpinana do wlosów 7zł (ale można było by się obyć bez tego)
czerwone majtki też miałam wcześniej
fryzjer 40zł (na studniówkę kolegi 45zł)
paznokcie zrobiłam sobie sama, czerwone (do czerwonej sukienki) ze srebrnymi cekinami, zostaly pochwalone przez koleżankę która paznokcie sobie robiła u kosmetyczki i wcale takie piekne nie byly
makijaż zrobiłam sobie sama, podobały się ''cekiny'' przy jednym oku które ładnie sie mieniły
aa zapomniałam dodac: na solarium nie chodziłam nigdy w życiu, 2 razy tylko użyłam balsamu ktory mnie kosztował 12zł
1000zł u mnie na szczęscie z pewnoscia nie wyszło...
aa na poloneza kupiłam sobie bluzkę (ponieważ potrzebna była z długim rękawem a ja mialam tylko 3/4 i z krótkim rekawem. nie doliczam do kosztów bo to nie jest jednorazowy wydatek. spódnice długą pożyczyłam od koleżanki bo jak zwykle byłam za chuda i trudno mi było coś dobrać. róże do poloneza (wraz z muszką kupowlał nam partnerzy z pary poloneza) -
Caroline
płyta ze studniówki kosztowała 50zł + jeszczę będę sobie wywoływac kilka zdjęć... -
frdk
550zł sama studniówka !
do tego sukienka, buty, jakaś torebka i wyszło by te 1000zł.
Nie wliczam tu fryzjera bo z moimi dredami to na co, makijaż i paznokcie również sama potrafię zrobić.
Więc najzwyczajniej w świecie szkoda mi było ,-D Stwierdziłam, ze mogę się równie wyśmienicie bawić na kilkunastu imprezach za tą kasę ,-) -
maszyn
-
Kasia
Ja miałam studniówkę 17 stycznia :) było bardzo fajnie ^^
U mnie był DJ i zespół..motyw studniówki to 'Paryż nocą' hehe; P
Miałam na hali sportowej..Studniówka za parę kosztowała 405 zł.
Sukienkę miałam niebieską i nie żałuje ^^; ]]
Studniówka bardzo udana..i wspomnienia pozostaną! :D -
Anonim
Moje wspomnienia ze studniówki, to: Udana zabawa na dyskotece, pyszne jedzenie, miła atmosfera, dylemat i nieśmiałość do dziewcząt i energia, jaką zużyłem na parkiecie. A miałem wtedy 38,4 stopni gorączki. -
mr P & mrs P
z mojej studniówki najbardziej podobał mi sie film :)
to jego skrócona wersja:
http://www.hqstudio.pl/?p=115
:D -
justyniak
my dzisiaj ogladalismy film ze studniowki juz niemoge sie doczekac kiedy dostaniemy plytki narzie mamy tylko zdjecia -
SKLEP TANECZNY
Nie będzie błędem sformułowanie, że buty są najważniejsze. Przetańczycie całą noc jedynie w super wygodnym obuwiu tanecznym.
Z tanecznym ukłonem
http://www.skleptaneczny.pl