Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wiadomo, przed maturą studniówka. Jak odbywa się u Was ? DJ czy zespół. W szkole czy wynajętej restauracji, hotelu..itp? Może taki watek, aby pomyśleć i o czymś przyjemniejszym niż tylko o nauce; ) Więc jak z Waszymi przygotowaniami do niej?
  • Anonim

:D

jedyne co narazie wiem na temat mojej studniówki to to, że będe miała czarną sukienke :D
  • Anonim

heh od czegoś trzeba zacząć; D
  • Anonim

a ja ze będzie 19 stycznia, chyba. U mnie na sali gimnastycznej bo dużą mamy. I to tyle :)
  • kasia_kiwi

w mojej szkole studniówka przeważnie odbywa się na dużej hali. Co roku jest inny motyw przewodni (w tamtym roku był "tajemniczy ogród") i do tego motywu dopasowujemy dekoracje. Przygrywa zespół :)
    A jeżeli chodzi o sukienkę to ja też preferuję coś w ciemnych barwach :) W tamtym roku na studniówce było bardzo kolorowo i to mi się raczej nie podobało :)
  • Anonim

ja wiem tyle,że ma być - i nic więcej :D
  • Anonim

ej 19 styczeń to poniedziałek, w poniedziałek studniówke macie? :D
    ja mam 16 z tego co wiem..
    a czarne sukienki są najładniejsze i jeszcze jak są do kolan i mają tiulowy dół; > takie a'la monroe wiecie:D
  • Anonim

To u mnie jest podobnie, bawimy się na sali gimnastycznej, z głosowania wynika, ze większość jest za zespołem, nad motywem przewodnim myślimy jeszcze, a chcielibyśmy coś w miarę oryginalnego, w zeszłym roku było miasto nocą i nawet fajnie wszystko wyglądało. A odbędzie się 17 stycznia; D
  • kasia

u mnie przygotowan jeszcze nie ma za wielkich, zacznal sie dopiero jakos pod koniec listopada/poczatek grudnia kiedy zaczniemy cwiczyc poloneza, i dopiero wtedy naprawde poczujemy ze studniowka zbliza sie wielkimi krokami hehe; )

a jesli chodzi o sale to napewno bedzie rezerwowana poniewaz w mojej szkole nie ma warunkow na taka impreze [sala gimnastyczna jest malutka], i mysle ze bedzie zespol. u nas jest tak, ze na polowinkach jest zazwyczaj dj, a na studniowce oczywiscie zespol.

rok temu bylam na studniowce, bawilam sie swietnie :)
    ale na mojej musze bawic sie jeszcze lepiej; ) hehe:) w koncu studniowke powinno pamietac sie do konca zycia :))

• kasia

>soleil. napisała:
    >ej 19 styczeń to poniedziałek, w poniedziałek studniówke
    >macie? :D
    >ja mam 16 z tego co wiem..
    >a czarne sukienki są najładniejsze i jeszcze jak są do
    >kolan i mają tiulowy dół; > takie a'la monroe wiecie:D

wiem o co Ci chodzi :) sa piekne :)
  • Anonim

nie mam pojęcia o niczym prócz sukienki, która wisi w szafie. :)
  • Anonim

Co do sukienki to wiem jaką chce, tylko ja jeszcze kupić; )
  • Martita

a ja raczej będę miała niebieską [prawie błękitną]
  • kasia

hehe no ja mam sukienke ze studniowki zeszlorocznej, bardzo mi sie podoba, ale teraz, na swoja marzy mi sie inna.. :)
  • Anonim

>Ka. napisała:
    >Co do sukienki to wiem jaką chce, tylko ja jeszcze kupić
    >;)

no właśnie, ja też wiem jaką chce tylko gdzie ją kupić o to jest pytanie :D może na miare sobie uszyje :D:D:D

a buty? szpilki, płaskie? ja szpilki chce oczywiście, tylko na kolor sie nie moge zdecydować, może złote, czerwoen.. a jeszcze oglądała może któraś "Seks w wielkim mieście" kinową wersje? tam były takie piękne granatowe, wymarzone.. :D ale takich to już pewnie nigdzie nie znajde;p
  • kasia

buty oczywiscie ze szpilki :) a kolor.. jeszcze wszystko wyniknie w trakcie.. najpierw sukienka pozniej buty; ) ale napewno szpilki :)
  • Anonim

Ja też szpilki, a jak nogi zaczną boleć to boso; D
  • Anonim

ee tam można najpierw buty potem sukienke:D
    buty ważniejsze:D:D:D

• kasia

w zyciu! sukienka to sprawa pierwszorzedna heheh; )

chociaz.. rok temu mialam na odwrot, byly buty a dopiero pozniej przyszla kolej na sukienke; ) heh
  • Anonim

nie wiem, moze to 16 albo coś takiego wiem ze w styczniu :) a nic nie mam ani butów ani sukeinki, a znając życie to bedę później biegała i szukała czegoś :D ale jeszcze trochę czasu mamy :))