-
Anonim
Wiadomo, przed maturą studniówka. Jak odbywa się u Was ? DJ czy zespół. W szkole czy wynajętej restauracji, hotelu..itp? Może taki watek, aby pomyśleć i o czymś przyjemniejszym niż tylko o nauce; ) Więc jak z Waszymi przygotowaniami do niej? -
Anonim
:D
jedyne co narazie wiem na temat mojej studniówki to to, że będe miała czarną sukienke :D -
Anonim
-
Anonim
a ja ze będzie 19 stycznia, chyba. U mnie na sali gimnastycznej bo dużą mamy. I to tyle :) -
-
kasia_kiwi
w mojej szkole studniówka przeważnie odbywa się na dużej hali. Co roku jest inny motyw przewodni (w tamtym roku był "tajemniczy ogród") i do tego motywu dopasowujemy dekoracje. Przygrywa zespół :)
A jeżeli chodzi o sukienkę to ja też preferuję coś w ciemnych barwach :) W tamtym roku na studniówce było bardzo kolorowo i to mi się raczej nie podobało :) -
Anonim
-
Anonim
ej 19 styczeń to poniedziałek, w poniedziałek studniówke macie? :D
ja mam 16 z tego co wiem..
a czarne sukienki są najładniejsze i jeszcze jak są do kolan i mają tiulowy dół; > takie a'la monroe wiecie:D -
Anonim
To u mnie jest podobnie, bawimy się na sali gimnastycznej, z głosowania wynika, ze większość jest za zespołem, nad motywem przewodnim myślimy jeszcze, a chcielibyśmy coś w miarę oryginalnego, w zeszłym roku było miasto nocą i nawet fajnie wszystko wyglądało. A odbędzie się 17 stycznia; D -
kasia
u mnie przygotowan jeszcze nie ma za wielkich, zacznal sie dopiero jakos pod koniec listopada/poczatek grudnia kiedy zaczniemy cwiczyc poloneza, i dopiero wtedy naprawde poczujemy ze studniowka zbliza sie wielkimi krokami hehe; )
a jesli chodzi o sale to napewno bedzie rezerwowana poniewaz w mojej szkole nie ma warunkow na taka impreze [sala gimnastyczna jest malutka], i mysle ze bedzie zespol. u nas jest tak, ze na polowinkach jest zazwyczaj dj, a na studniowce oczywiscie zespol.
rok temu bylam na studniowce, bawilam sie swietnie :)
ale na mojej musze bawic sie jeszcze lepiej; ) hehe:) w koncu studniowke powinno pamietac sie do konca zycia :))
-
kasia
>soleil. napisała:
>ej 19 styczeń to poniedziałek, w poniedziałek studniówke
>macie? :D
>ja mam 16 z tego co wiem..
>a czarne sukienki są najładniejsze i jeszcze jak są do
>kolan i mają tiulowy dół; > takie a'la monroe wiecie:D
wiem o co Ci chodzi :) sa piekne :) -
Anonim
-
Anonim
-
Martita
-
kasia
hehe no ja mam sukienke ze studniowki zeszlorocznej, bardzo mi sie podoba, ale teraz, na swoja marzy mi sie inna.. :) -
Anonim
>Ka. napisała:
>Co do sukienki to wiem jaką chce, tylko ja jeszcze kupić
>;)
no właśnie, ja też wiem jaką chce tylko gdzie ją kupić o to jest pytanie :D może na miare sobie uszyje :D:D:D
a buty? szpilki, płaskie? ja szpilki chce oczywiście, tylko na kolor sie nie moge zdecydować, może złote, czerwoen.. a jeszcze oglądała może któraś "Seks w wielkim mieście" kinową wersje? tam były takie piękne granatowe, wymarzone.. :D ale takich to już pewnie nigdzie nie znajde;p -
kasia
buty oczywiscie ze szpilki :) a kolor.. jeszcze wszystko wyniknie w trakcie.. najpierw sukienka pozniej buty; ) ale napewno szpilki :) -
Anonim
-
Anonim
-
kasia
w zyciu! sukienka to sprawa pierwszorzedna heheh; )
chociaz.. rok temu mialam na odwrot, byly buty a dopiero pozniej przyszla kolej na sukienke; ) heh -
Anonim
nie wiem, moze to 16 albo coś takiego wiem ze w styczniu :) a nic nie mam ani butów ani sukeinki, a znając życie to bedę później biegała i szukała czegoś :D ale jeszcze trochę czasu mamy :))