-
Anonim
mogło się zdarzyć przecież że były takie same grupy obok siebie... nie zrobili przecież 100 grup, ja sprawdzałam z koleżanką obok i miałyśmy tą samą grupę, bynajmniej listening -
mAńEk
zycze wam drodzy maturzysci zestawu 31 na ustnym angolu ja dzis z niego mialem 19 pkt;D
moze mi ktos powie dlaczego jest zablokowane forum z zestawami z mazowieckiegi na ustny? -
Anonim
hmmm powtarzacie sobie coś jeszcze? Ja mam jutro ustny (P na szczęście) no i sama nie wiem ...; | -
mAńEk
>Vogelbeere napisała:
>hmmm powtarzacie sobie coś jeszcze? Ja mam jutro ustny (P
>na szczęście) no i sama nie wiem ...; |
nie powtarzaj sobie nic tylko sobie glowe zasmiecisz ja ci dobrze radze a ta matura to kpina a nie matura czysta formalnosc -
-
Karolka
-
Anonim
-
Marcin K.
-
Anonim
chyba nie ma takiej stronki...wejdź sobie na google i poszukaj obrazków i je opisuj; ) -
Dobermann Ant
-
Dobermann Ant
-
A.
-
Paweł
-
Martucha
zazdroszcze, ja mam tylko 79% z rozsz. i strasznie mnie to denerwuje że tak słabo :/ -
Dobermann Ant
>Martucha napisała:
>zazdroszcze, ja mam tylko 79% z rozsz. i strasznie mnie to
>denerwuje że tak słabo :/
słuchaj, to wcale nie jest słabo, to jest naprawdę przyzwoity wynik :) -
mAńEk
-
Anonim
>Martucha napisała:
>zazdroszcze, ja mam tylko 79% z rozsz. i strasznie mnie to
>denerwuje że tak słabo :/
no przecież nie mogła napisać, że się cieszy z takiego wyniku, bo liczy na nasze komentarze..; | aach ludzie.. -
Kasia KAtarzyna
Wiem, że już po maturach ale chcę się z wami podzielić serwisem z którego ja korzystałam przygotowując się do matury z angielskiego. Bardzo fajna sprawa bo można się uczyć słówek i jednocześnie ich prawidłowej wymowy.
http://fiszkoteka.pl/