-
Finka!
Ja mam dziś wyniki na MiSH.. Módlcie się, żebym się dostała, to zwolnię miejsce ja germanistyce :P -
* Marti *
-
Finka!
-
* Marti *
Wie ktos moze o ktorej beda wyniki drugiego rzutu jutro?? Napisalam do nich maila, ale cos nie moge sie doczekac odpowiedzi.... a na stronie nie napisali o ktorej dokladnie beda wyniki... ehh kolejny stres jutro :| -
-
Anonim
>* Marti * napisała:
>Wie ktos moze o ktorej beda wyniki drugiego rzutu jutro??
>Napisalam do nich maila, ale cos nie moge sie doczekac
>odpowiedzi.... a na stronie nie napisali o ktorej dokladnie
>beda wyniki... ehh kolejny stres jutro :|
hmmma u mnie jeszcze przed chwila było ze wyniki 18.07 a teraz juz mam
Uwagi: Następne przesunięcie na liście od 22.07.2009. Pani/Pana pozycja na liście jest pozycją w ogólnym rankingu.
tyle ze miejsce mi sie nie zmieniło a wydaje mi sie niemozliwym zeby nikt nie zrezygnował;> -
Anonim
-
* Marti *
-
Anonim
-
* Marti *
heh... wolalam nie byc taka pewna siebie :P a Tobie zycze powodzenia w kolejnym rzucie :) dasz rade! -
Anonim
mogliby napisac które miejsce.... bo trak to nie wiadomo ile osób sie dostało teraz.... na pewno 59:P -
* Marti *
przeczytalam na forum germanistyki, ze prog w 1 rzucie byl 88... to tylko tyle wiem... ja mialam 83 i sie dostalam, ale nie napisali na ktorym miejscu... caly czas mam: pozycja 169.... -
(;Magda;)
Ja dostałam się w drugiej turze ale wybieram prawo w Olsztynie;) Oddam miejsce w dobre rece!:D -
Anonim
-
Dobermann Ant
ja się dostałam na tłumaczenia :] ang-niem.
i tam też idę, ale nie wiem, jaki próg był.
/a na germanistykę dostałam się przy drugiej rekrutacji :]
pozdrawiam -
Anonim
-
Dobermann Ant
byłam 18. lub 19. na 40 osób z ilością pkt. równą 382,5. może troszkę to pomoże :)
pozdrawiam -
Anonim
tylko nie pytam ile ty miałaś...tylko czy ogólnie jest jakieś info o progach...;|
bo na moją germę było 88% -
Dobermann Ant