Matematyka [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Szanowni Państwo,

Z okazji 5-lecia członkostwa Polski w Unii Europejskiej dzięki współfinansowaniu ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna w dniach 23-28 listopada 2009 r. odbędzie się nieodpłatna konferencja pt. : "Zaawansowane technologie przyszłością Polski w Unii Europejskiej. Wirtualna konferencja dla studentów i doktorantów".
    Wydarzenie to ma na celu pokazanie możliwości jakie niesie ze sobą wykorzystanie Funduszy Europejskich w rozwijaniu nowych technologii takich dziedzin nauki jak nano i biotechnologia, ekologia, inżynieria materiałowa i inne. Konferencja ta jest skierowana głównie do studentów i doktorantów, którzy tworzą nową rzeczywistość dzięki swojej pracy i pomysłom. Pragniemy umożliwić im prezentację własnych wyników badawczych, osiągnięć oraz pomysłów, przy czym na autorów najwyżej ocenionych prezentacji czekają atrakcyjne nagrody pieniężne.
    Konferencja odbywa się z wykorzystaniem jednego z najpopularniejszych i największych nośników informacji jakim jest Internet. Szczegóły konferencji są dostępne na stronie http://www.wirtualnakonferencja.pl , gdzie można również dokonywać rejestracji chętnych uczestników konferencji.
    Każdy użytkownik będzie mógł wziąć udział w cyklu wykładów tworzonych przez autorytety z całej Polski.

Zwracamy się z prośbą o rozpowszechnienie informacji o Wirtualnej Konferencji wśród studentów i doktorantów Państwa Uczelni, a także zachęcenie do czynnego uczestnictwa w konferencji.
    Z chęcią wyślemy gotowe do wydruku plakaty dotyczące Konferencji, które mogliby Państwo rozwiesić na terenie Uczelni. Jeżeli wyrażą Państwo chęć, wyślemy wydrukowany plakat pocztą (lub "dostarczymy plakat osobiście" - jeśli mamy wolontariusza w danym mieście). W sprawie plakatów prosimy o kontakt mailowy pod adres anna.damasiewicz@nanonet.pl

Z wyrazami szacunku
    Fundacja Wspierania Nanonauk i Nanotechnologii NANONET http://www.nanonet.pl
  • Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań

Pomogę w rozwiązaniu zadań, również w większej ilości

Jeśli zadania otrzymujesz systematycznie np. co tydzień czy częściej, nie stanowi to problemu, mogę pomóc Ci w rozwiązaniu.

Zakres matematyki wyższej, matematyka finansowa, ubezpieczeniowa, analiza, algebra, logika, statystyka, geometria, ekonometria, itp.

- układy równań i nierówności liniowych
    - równania i nierówności kwadratowe
    wielomiany
    - macierze, wyznaczniki, równania macierzowe
    - liczby zespolone
    - pochodne, całki
    - ciagi
    - szeregi liczbowe i funkcyjne
    - szeregi potęgowe
    - funkcje wykładnicze i logarytmiczne
    - funkcje trygonometryczne
    - rachunek różniczkowy i całkowy
    - przebiegi zmienności funkcji
    - funkcje dwu lub więcej zmiennych
    - ekstrema funkcji dwu zmiennych
    - reguła de L'Hospitala
    - zastosowania geometryczne całek
    - całki podwójne i ich zastosowania do obliczania objętości brył
    - kombinatoryka
    - klasyczna definicja prawdobodobieństwa
    - schemat Bernoulliego
    - prawdopodobieństwo warunkowe i całkowite
    - zmienne losowe i ich rozkłady
    - dystrybuanta zmiennej losowej
    - wartość oczekiwana, wariacja
    - a także wiele, wiele innych zagadnień

Do rozwiązań może być również dołączony opis krok po kroku wykonywanych czynności w celu łatwego przyswojenia i zrozumienia materiału.

e-mail: pomoc.matma@o2.pl

(odpowiadam w ciągu godziny)
  • LideR_M

>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
    >> Korepetycje <<
    >> Matematyka <<
    >> Warszawa <<
    >> Matura 2010 <<

Witam, jestem studentem informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, lauratem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.

Chętnie udziele koreptycji na poziomie podstawowki/ gimnazjum/ liceum/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ pierwszy rok studiow. Cena do ustalenia, głownie zalezy od czestosci spotkan, od czasu spotkan, i od miejsca spotkania, ale na pewno nie będzie wygórowana, można się ze mną dogadać:-)
    Korepetycji udzielam głównie na terenie Warszawy, u ucznia, albo u mnie, albo na przykład w bibliotekach.

Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wutłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwiazania przesylam w pliku PDF (ładny zapis, nie żadne skany, wersja gotowa do wydruku). Zadania prosze wysylać na maila: lider_m@o2.pl

Tutaj są również moje ogłoszenia na Allegro (można również spojrzeć na moje komentarze, prawie wszystkie dotyczą aukcji z rozwiązywaniem zadań):
    http://www.allegro.pl/my_page.php?u...

Kontakt ze mną:
    - PW na gronie
    - gg: 7852431 (niewidoczny)
    - lider_m@o2.pl
    - zwierzynski.m@gmail.com
    - kom: 602702883

>> Cena to zazwyczaj 30zł za 60min <<

Pozdrawiam,
    Michał
  • Anonim

Student PW udzieli korepetycji z matematyki na poziomie liceum (matura rozszerzona i podstawowa). Posiadam doświadczenie oraz, powiem nieskromnie :-), dar pedagogiczny.

Cena: pierwsza, próbna lekcja gratis; ogólnie cena do negocjacji.

Kontakt: GG - 75-80-858
    E-mail - ejsmont.pawel@gmail.com

Serdecznie zapraszam! :-)
  • Bartłomiej ...

Sprzedam tanio dwie części zbioru zadań Kiełbasy! Przygotowanie do matury 2009/2010. Stan bdb. Kontakt na priv.
  • Karol

Witam.
    Jestem studentem PW i chętnie udzielę korepetycji z matematyki na poziomie gimnazjum/szkoła średnia.
    Mam doświadczenie w nauczaniu, jestem cierpliwym człowiekiem i podobno "potrafię wytłumaczyć"; )
    Cena jest do ustalenia.

Kontakt:
    Zainteresowanych proszę prywatne wiadomości na gronie, ew. na maila nollan1k@gmail.com
  • Piotrek

Korepetycje z matematyki

Jestem studentem IV r. wydziału SiMR Politechniki Warszawskiej

Korepetycje z zakresu: gimnazjum, szkoła średnia, studia (analiza matematyczna- pochodne, całki, równania różniczkowe itp., algebra - macierze, ukł. równań itp.)

Z matury ustnej (tzw. starej) miałem 6 także wiem co mówię;-P

moja propozycja to 20zł/h
    wstępny kontakt proszę na moją pocztę grona.
  • .

Student II roku na wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej udziela korepetycji z matematyki na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum, liceum oraz I roku studiów (najlepiej matematyki). Uprawiam tę dyscyplinę z pasją od podstawówki i widziałem wiele osób, które nie są w stanie jej zrozumieć. Oczywiście to nie ich wina, każdy ma swój sposób myślenia, więc ma i swój przedmiot, z którym radzi sobie najlepiej. Wychodzą z takiego założenia, postaram się pomóc tym, którzy chcą poznać i zrozumieć bądź polubić królową nauk. Nie bardzo zależy mi na kasie (tzn. nie to nie jest pierwszy powód, dla którego korepetycji udzielam, pragnę raczej pomóc ludziom mającym problem z tą bardzo ciekawą dziedziną), bo na razie nie muszę sam zarabiać, z drugiej strony nie jestem także altruistą, więc korki nie będą bezpłatne :) Jak ktoś jest gotowy do zrozumienia matematyki, a nawet polubienia jej to proszę o info na priv lub gg: 8270235, lub email: luxy1989@gmail.com
    Tereny działania: Ochota i okolice (nie dalej niż 20 km).
    Cena do uzgodnienia.
  • matti123

Student 3-go roku Politechniki Warszawskiej udzieli korepetycji z matematyki na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej. Doświadczenie 2-letnie w udzielaniu korepetycji. Zapraszam.
    Cena: 30 zł/ godzinę zegarową

Kontakt:
    kowal.m@hotmail.com
    telefon: 512218765
  • Szpieg z krainy deszczowców

Jestem studentem I roku Politechniki Warszawskiej. Chętnie udzielę korepetycji z matematyki na poziomie:
    -szkoła podstawowa
    -gimnazjum
    -liceum
    Mam dwuletnie doświadczenie.
    Jestem wolny w piątki niedziele i poniedziałki.
    Cena: 30zl/60minut
    Kontakt: prywatna wiadomość, gg:4371927 później wszelkie inne.
    Miejsce: Marki, Targówek, Zacisze, Praga
  • Marysia

Student III roku Politechniki Warszawskiej udzieli korepetycji z matematyki (również dla studentów matematyki pierwszych lat)
    Cena: 25-30zł za godzinę
    Okolice matra Politechnika, możliwośc dojazdu
    Kontakt:
    gg 6836732
    tel. 502093066
    Pytać o Karola; )
  • AgataatagA

Witam,
    jestem studentką V roku psychologii i potrzebuję do swojej pracy magisterskiej przeprowadzić ankietę internetową na maturzystach.
    Jeżeli ktoś zechciałby mi pomóc wystarczy, że wyśle mi swojego maila na privie albo na adres mailowy asobkowska@gmail.com
    Zaznaczam, że podanie maila nie obliguje do wzięcia udziału w badaniu.
    Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
  • Karol

Witam.
    Jestem studentem Elektrotechniki na Politechnice Warszawskiej i chętnie pomogę w nauce matematyki na poziomie gimnazjum/szkoły średniej (matura podstawowa i rozszerzona). Lekcje odbywają się u mnie w pobliżu Placu Narutowicza. Ewentualna możliwość dojazdu, zależnie od odległości cena może wzrosnąć.
    Cena jaka mnie interesuje to 25zł/lekcję.
    Zainteresowanych proszę o kontakt na gronie lub przez gg: 7989525.
  • LideR_M

>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
    >> Korepetycje <<
    >> Matematyka <<
    >> Warszawa <<
    >> Matura 2010 <<

Witam, jestem studentem informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, lauratem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.

Chętnie udziele koreptycji na poziomie podstawowki/ gimnazjum/ liceum/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ pierwszy rok studiow. Cena do ustalenia, głownie zalezy od czestosci spotkan, od czasu spotkan, i od miejsca spotkania, ale na pewno nie będzie wygórowana, można się ze mną dogadać:-)
    Korepetycji udzielam głównie na terenie Warszawy, u ucznia, albo u mnie, albo na przykład w bibliotekach.

Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wutłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwiazania przesylam w pliku PDF (ładny zapis, nie żadne skany, wersja gotowa do wydruku). Zadania prosze wysylać na maila: lider_m@o2.pl

Tutaj są również moje ogłoszenia na Allegro (można również spojrzeć na moje komentarze, prawie wszystkie dotyczą aukcji z rozwiązywaniem zadań):
    http://allegro.pl/my_page.php?uid=6...

Kontakt ze mną:
    - PW na gronie
    - gg: 7852431 (niewidoczny)
    - lider_m@o2.pl
    - zwierzynski.m@gmail.com
    - kom: 602702883

>> Cena to zazwyczaj 30zł za 60min <<

Pozdrawiam,
    Michał
  • >korepetycje z matematyki<

Student II roku Politechniki Warszawskiej udzieli korepetycji z matematyki uczniom gimnazjum oraz szkół średnich z Warszawy i okolic.
    Od zawsze interesowałem się matematyką i chętnie podzielę się swoją pasją. Jestem elastyczny jeśli chodzi o czas miejsce zajęć.
    Cena: do 30zł/60min. (im więcej godzin, tym niższa stawka godzinowa).

Kontakt ze mną:
    gg: 13561482
    e-mail: obywatel_pt@op.pl
    tel. kom.: 510 481 895
    lub prywatna wiadomość przez grono.
  • Kurczu

Jestem studentem 3 roku na Politechnice Warszawskiej i w związku z tym :] chętnie udzielę korepetycji z matematyki. Zarówno osobom mającym problemy z tym przedmiotem, jak i maturzystom, tudzież innym chętnym. Dojeżdżam do ucznia (na terenie Warszawy). Cena 25zł/h.
    Kontakt: priv na gronie
    gg 3110753
    kom. 888-059-287
  • Anonim

Student PW udzieli korepetycji z matematyki na poziomie liceum (matura rozszerzona i podstawowa). Posiadam doświadczenie oraz, powiem nieskromnie :-), dar pedagogiczny.

Miejsce; u ucznia: Mokotów, Ochota, okolice pętli Okęcie, Raszyn.

Cena: pierwsza, próbna lekcja gratis; ogólnie cena do negocjacji.

Kontakt: GG - 75-80-858
    E-mail - ejsmont.pawel@gmail.com

Serdecznie zapraszam! :-)
  • bonky bonky

K O R E P E T Y C J E Z M A T E M A T Y K I F I Z Y K I I C H E M I I

ZE STUDENTKĄ POLITECHNIKI WARSZAWASKIEJ

Witam serdecznie.
    Jestem studentką Miedzywydziałowego Centrum Biotechnoliogii na Politechnice Warszawskiej mieszczącego się na wydziale Chemii.
    Jestem dyzpozycyjna. Udostepniam materiały. Mam 4 letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji z chemii.
    Przygotowuje zarówno do egzaminu szóstoklasisty jak i matury rozszerzonej z matematyki. Ponieważ mój kieruenek wymaga odemnie wszechstronnej wiedzy, zapraszam równiez na korepetycje z fizykii, matematyki i biologii. Serdecznie zapraszam.
    Martyna

WARSZAWA CENTRUM BIELANY ŻOLIBORZ Metro
  • Anonim

Witam!

Mam na sprzedaż:

-telewizor kineskopowy 15 cali (idealny do akademika:D) - 50zł,
    -tuner analogowy Pinnacle e170 - 100zł,
    -monitor LCD 17 cali belinea 101725 - 200zł.

W razie zainteresowania kontakt przez wiadomości prywatne na gronie (Warszawa Bielany).
  • ˙·٠•●Loco●•٠·˙

Witam.
    Poszukuję dobrego korepetytora/dobrej korepetytorki z matematyki na terenie Warszawy. Mile widziany dojazd do studenta.Dodam ze mieszkam na Mokotowie. Jestem studentką 1 roku finansów i rachunkowości i potrzebuję kogoś kto pomoże mi przed kolokwium z matematyki z tematami dotyczącymi granic funkcji, pochodnych funkcji, ekonomiczne zastosowania pochodnych, ekstrema itd.
    Kontakt na priv(całodobowo).
    bądź na gg (od pon do pt):4474472

PILNE!

| |

Królowa nauk. Najpięknijsza i najbardziej logiczna nauka. To grono jest dla tych, którzy kochaj..

Fotki

Miejsca grona (0)