-
Anonim
Szanowni Państwo,
Z okazji 5-lecia członkostwa Polski w Unii Europejskiej dzięki współfinansowaniu ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna w dniach 23-28 listopada 2009 r. odbędzie się nieodpłatna konferencja pt. : "Zaawansowane technologie przyszłością Polski w Unii Europejskiej. Wirtualna konferencja dla studentów i doktorantów".
Wydarzenie to ma na celu pokazanie możliwości jakie niesie ze sobą wykorzystanie Funduszy Europejskich w rozwijaniu nowych technologii takich dziedzin nauki jak nano i biotechnologia, ekologia, inżynieria materiałowa i inne. Konferencja ta jest skierowana głównie do studentów i doktorantów, którzy tworzą nową rzeczywistość dzięki swojej pracy i pomysłom. Pragniemy umożliwić im prezentację własnych wyników badawczych, osiągnięć oraz pomysłów, przy czym na autorów najwyżej ocenionych prezentacji czekają atrakcyjne nagrody pieniężne.
Konferencja odbywa się z wykorzystaniem jednego z najpopularniejszych i największych nośników informacji jakim jest Internet. Szczegóły konferencji są dostępne na stronie http://www.wirtualnakonferencja.pl , gdzie można również dokonywać rejestracji chętnych uczestników konferencji.
Każdy użytkownik będzie mógł wziąć udział w cyklu wykładów tworzonych przez autorytety z całej Polski.
Zwracamy się z prośbą o rozpowszechnienie informacji o Wirtualnej Konferencji wśród studentów i doktorantów Państwa Uczelni, a także zachęcenie do czynnego uczestnictwa w konferencji.
Z chęcią wyślemy gotowe do wydruku plakaty dotyczące Konferencji, które mogliby Państwo rozwiesić na terenie Uczelni. Jeżeli wyrażą Państwo chęć, wyślemy wydrukowany plakat pocztą (lub "dostarczymy plakat osobiście" - jeśli mamy wolontariusza w danym mieście). W sprawie plakatów prosimy o kontakt mailowy pod adres anna.damasiewicz@nanonet.pl
Z wyrazami szacunku
Fundacja Wspierania Nanonauk i Nanotechnologii NANONET http://www.nanonet.pl
-
Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań
Pomogę w rozwiązaniu zadań, również w większej ilości
Jeśli zadania otrzymujesz systematycznie np. co tydzień czy częściej, nie stanowi to problemu, mogę pomóc Ci w rozwiązaniu.
Zakres matematyki wyższej, matematyka finansowa, ubezpieczeniowa, analiza, algebra, logika, statystyka, geometria, ekonometria, itp.
- układy równań i nierówności liniowych
- równania i nierówności kwadratowe
wielomiany
- macierze, wyznaczniki, równania macierzowe
- liczby zespolone
- pochodne, całki
- ciagi
- szeregi liczbowe i funkcyjne
- szeregi potęgowe
- funkcje wykładnicze i logarytmiczne
- funkcje trygonometryczne
- rachunek różniczkowy i całkowy
- przebiegi zmienności funkcji
- funkcje dwu lub więcej zmiennych
- ekstrema funkcji dwu zmiennych
- reguła de L'Hospitala
- zastosowania geometryczne całek
- całki podwójne i ich zastosowania do obliczania objętości brył
- kombinatoryka
- klasyczna definicja prawdobodobieństwa
- schemat Bernoulliego
- prawdopodobieństwo warunkowe i całkowite
- zmienne losowe i ich rozkłady
- dystrybuanta zmiennej losowej
- wartość oczekiwana, wariacja
- a także wiele, wiele innych zagadnień
Do rozwiązań może być również dołączony opis krok po kroku wykonywanych czynności w celu łatwego przyswojenia i zrozumienia materiału.
e-mail: pomoc.matma@o2.pl
(odpowiadam w ciągu godziny) -
LideR_M
>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
>> Korepetycje <<
>> Matematyka <<
>> Warszawa <<
>> Matura 2010 <<
Witam, jestem studentem informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, lauratem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.
Chętnie udziele koreptycji na poziomie podstawowki/ gimnazjum/ liceum/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ pierwszy rok studiow. Cena do ustalenia, głownie zalezy od czestosci spotkan, od czasu spotkan, i od miejsca spotkania, ale na pewno nie będzie wygórowana, można się ze mną dogadać:-)
Korepetycji udzielam głównie na terenie Warszawy, u ucznia, albo u mnie, albo na przykład w bibliotekach.
Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wutłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwiazania przesylam w pliku PDF (ładny zapis, nie żadne skany, wersja gotowa do wydruku). Zadania prosze wysylać na maila: lider_m@o2.pl
Tutaj są również moje ogłoszenia na Allegro (można również spojrzeć na moje komentarze, prawie wszystkie dotyczą aukcji z rozwiązywaniem zadań):
http://www.allegro.pl/my_page.php?u...
Kontakt ze mną:
- PW na gronie
- gg: 7852431 (niewidoczny)
- lider_m@o2.pl
- zwierzynski.m@gmail.com
- kom: 602702883
>> Cena to zazwyczaj 30zł za 60min <<
Pozdrawiam,
Michał -
Anonim
Student PW udzieli korepetycji z matematyki na poziomie liceum (matura rozszerzona i podstawowa). Posiadam doświadczenie oraz, powiem nieskromnie :-), dar pedagogiczny.
Cena: pierwsza, próbna lekcja gratis; ogólnie cena do negocjacji.
Kontakt: GG - 75-80-858
E-mail - ejsmont.pawel@gmail.com
Serdecznie zapraszam! :-) -
-
Bartłomiej ...
Sprzedam tanio dwie części zbioru zadań Kiełbasy! Przygotowanie do matury 2009/2010. Stan bdb. Kontakt na priv. -
Karol
Witam.
Jestem studentem PW i chętnie udzielę korepetycji z matematyki na poziomie gimnazjum/szkoła średnia.
Mam doświadczenie w nauczaniu, jestem cierpliwym człowiekiem i podobno "potrafię wytłumaczyć"; )
Cena jest do ustalenia.
Kontakt:
Zainteresowanych proszę prywatne wiadomości na gronie, ew. na maila nollan1k@gmail.com
-
Piotrek
Korepetycje z matematyki
Jestem studentem IV r. wydziału SiMR Politechniki Warszawskiej
Korepetycje z zakresu: gimnazjum, szkoła średnia, studia (analiza matematyczna- pochodne, całki, równania różniczkowe itp., algebra - macierze, ukł. równań itp.)
Z matury ustnej (tzw. starej) miałem 6 także wiem co mówię;-P
moja propozycja to 20zł/h
wstępny kontakt proszę na moją pocztę grona. -
.
Student II roku na wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej udziela korepetycji z matematyki na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum, liceum oraz I roku studiów (najlepiej matematyki). Uprawiam tę dyscyplinę z pasją od podstawówki i widziałem wiele osób, które nie są w stanie jej zrozumieć. Oczywiście to nie ich wina, każdy ma swój sposób myślenia, więc ma i swój przedmiot, z którym radzi sobie najlepiej. Wychodzą z takiego założenia, postaram się pomóc tym, którzy chcą poznać i zrozumieć bądź polubić królową nauk. Nie bardzo zależy mi na kasie (tzn. nie to nie jest pierwszy powód, dla którego korepetycji udzielam, pragnę raczej pomóc ludziom mającym problem z tą bardzo ciekawą dziedziną), bo na razie nie muszę sam zarabiać, z drugiej strony nie jestem także altruistą, więc korki nie będą bezpłatne :) Jak ktoś jest gotowy do zrozumienia matematyki, a nawet polubienia jej to proszę o info na priv lub gg: 8270235, lub email: luxy1989@gmail.com
Tereny działania: Ochota i okolice (nie dalej niż 20 km).
Cena do uzgodnienia. -
matti123
Student 3-go roku Politechniki Warszawskiej udzieli korepetycji z matematyki na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej. Doświadczenie 2-letnie w udzielaniu korepetycji. Zapraszam.
Cena: 30 zł/ godzinę zegarową
Kontakt:
kowal.m@hotmail.com
telefon: 512218765 -
Jestem studentem I roku Politechniki Warszawskiej. Chętnie udzielę korepetycji z matematyki na poziomie:
-szkoła podstawowa
-gimnazjum
-liceum
Mam dwuletnie doświadczenie.
Jestem wolny w piątki niedziele i poniedziałki.
Cena: 30zl/60minut
Kontakt: prywatna wiadomość, gg:4371927 później wszelkie inne.
Miejsce: Marki, Targówek, Zacisze, Praga
-
Marysia
Student III roku Politechniki Warszawskiej udzieli korepetycji z matematyki (również dla studentów matematyki pierwszych lat)
Cena: 25-30zł za godzinę
Okolice matra Politechnika, możliwośc dojazdu
Kontakt:
gg 6836732
tel. 502093066
Pytać o Karola; ) -
AgataatagA
Witam,
jestem studentką V roku psychologii i potrzebuję do swojej pracy magisterskiej przeprowadzić ankietę internetową na maturzystach.
Jeżeli ktoś zechciałby mi pomóc wystarczy, że wyśle mi swojego maila na privie albo na adres mailowy asobkowska@gmail.com
Zaznaczam, że podanie maila nie obliguje do wzięcia udziału w badaniu.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc. -
Karol
Witam.
Jestem studentem Elektrotechniki na Politechnice Warszawskiej i chętnie pomogę w nauce matematyki na poziomie gimnazjum/szkoły średniej (matura podstawowa i rozszerzona). Lekcje odbywają się u mnie w pobliżu Placu Narutowicza. Ewentualna możliwość dojazdu, zależnie od odległości cena może wzrosnąć.
Cena jaka mnie interesuje to 25zł/lekcję.
Zainteresowanych proszę o kontakt na gronie lub przez gg: 7989525. -
LideR_M
>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
>> Korepetycje <<
>> Matematyka <<
>> Warszawa <<
>> Matura 2010 <<
Witam, jestem studentem informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, lauratem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.
Chętnie udziele koreptycji na poziomie podstawowki/ gimnazjum/ liceum/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ pierwszy rok studiow. Cena do ustalenia, głownie zalezy od czestosci spotkan, od czasu spotkan, i od miejsca spotkania, ale na pewno nie będzie wygórowana, można się ze mną dogadać:-)
Korepetycji udzielam głównie na terenie Warszawy, u ucznia, albo u mnie, albo na przykład w bibliotekach.
Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wutłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwiazania przesylam w pliku PDF (ładny zapis, nie żadne skany, wersja gotowa do wydruku). Zadania prosze wysylać na maila: lider_m@o2.pl
Tutaj są również moje ogłoszenia na Allegro (można również spojrzeć na moje komentarze, prawie wszystkie dotyczą aukcji z rozwiązywaniem zadań):
http://allegro.pl/my_page.php?uid=6...
Kontakt ze mną:
- PW na gronie
- gg: 7852431 (niewidoczny)
- lider_m@o2.pl
- zwierzynski.m@gmail.com
- kom: 602702883
>> Cena to zazwyczaj 30zł za 60min <<
Pozdrawiam,
Michał -
>korepetycje z matematyki<
Student II roku Politechniki Warszawskiej udzieli korepetycji z matematyki uczniom gimnazjum oraz szkół średnich z Warszawy i okolic.
Od zawsze interesowałem się matematyką i chętnie podzielę się swoją pasją. Jestem elastyczny jeśli chodzi o czas miejsce zajęć.
Cena: do 30zł/60min. (im więcej godzin, tym niższa stawka godzinowa).
Kontakt ze mną:
gg: 13561482
e-mail: obywatel_pt@op.pl
tel. kom.: 510 481 895
lub prywatna wiadomość przez grono. -
Kurczu
Jestem studentem 3 roku na Politechnice Warszawskiej i w związku z tym :] chętnie udzielę korepetycji z matematyki. Zarówno osobom mającym problemy z tym przedmiotem, jak i maturzystom, tudzież innym chętnym. Dojeżdżam do ucznia (na terenie Warszawy). Cena 25zł/h.
Kontakt: priv na gronie
gg 3110753
kom. 888-059-287 -
Anonim
Student PW udzieli korepetycji z matematyki na poziomie liceum (matura rozszerzona i podstawowa). Posiadam doświadczenie oraz, powiem nieskromnie :-), dar pedagogiczny.
Miejsce; u ucznia: Mokotów, Ochota, okolice pętli Okęcie, Raszyn.
Cena: pierwsza, próbna lekcja gratis; ogólnie cena do negocjacji.
Kontakt: GG - 75-80-858
E-mail - ejsmont.pawel@gmail.com
Serdecznie zapraszam! :-) -
bonky bonky
K O R E P E T Y C J E Z M A T E M A T Y K I F I Z Y K I I C H E M I I
ZE STUDENTKĄ POLITECHNIKI WARSZAWASKIEJ
Witam serdecznie.
Jestem studentką Miedzywydziałowego Centrum Biotechnoliogii na Politechnice Warszawskiej mieszczącego się na wydziale Chemii.
Jestem dyzpozycyjna. Udostepniam materiały. Mam 4 letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji z chemii.
Przygotowuje zarówno do egzaminu szóstoklasisty jak i matury rozszerzonej z matematyki. Ponieważ mój kieruenek wymaga odemnie wszechstronnej wiedzy, zapraszam równiez na korepetycje z fizykii, matematyki i biologii. Serdecznie zapraszam.
Martyna
WARSZAWA CENTRUM BIELANY ŻOLIBORZ Metro -
Anonim
Witam!
Mam na sprzedaż:
-telewizor kineskopowy 15 cali (idealny do akademika:D) - 50zł,
-tuner analogowy Pinnacle e170 - 100zł,
-monitor LCD 17 cali belinea 101725 - 200zł.
W razie zainteresowania kontakt przez wiadomości prywatne na gronie (Warszawa Bielany). -
˙·٠•●Loco●•٠·˙
Witam.
Poszukuję dobrego korepetytora/dobrej korepetytorki z matematyki na terenie Warszawy. Mile widziany dojazd do studenta.Dodam ze mieszkam na Mokotowie. Jestem studentką 1 roku finansów i rachunkowości i potrzebuję kogoś kto pomoże mi przed kolokwium z matematyki z tematami dotyczącymi granic funkcji, pochodnych funkcji, ekonomiczne zastosowania pochodnych, ekstrema itd.
Kontakt na priv(całodobowo).
bądź na gg (od pon do pt):4474472
PILNE!