Matematyka [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Norbert

od dzisiaj zaczynam moderować grono, wsumie niewiele zmieni się do zasad jakie wprowadził Adam jednak żeby wszystko było jasne pozwolę sobie napisać pełne zasady korzystania z grona :

1) zanim założysz wątek to postaraj się poszukać w internecie czy niema odpowiedzi na twoje pytanie , niebawem zamieszczę wykaz linków które będą pomocne przy rozwiązywaniu podstawowych problemów
    2)jeśli szukasz frajera do odwalenia za ciebie roboty typu napisanie referatu, wklepanie gotowego rozwiązania serii zadanek domowych gotowych do druku czy np. szukasz osoby która napisze za ciebie kolosa to pomyliłeś grono, zobacz czy wcześniej nikt o tym samym nie pisał
    3) rozumiem że niektórzy mają mało wspólnego z matmą więc pozostałych gronowiczów proszę o zachowanie kultury słowa wszelkie obrażanie innych osób będzie niemile widziane będziemy kasować wątki a w razie notorycznych wykroczeń -BAN
    4)wszelkie tematy nie zaśmiecające grono typu "jakie macie oceny z matmy" albo "dlaczego nienawidzę matmy" będą kasowane od razu
    5) zachęcam natomiast do tego aby pojawiało się więcej wątków odnośnie rozwiązywania ciekawych zadanek z matmy , konkursów olimpiad studiów itp.
    6)możliwe ze wszystkiego nie da się mi wyłapać więc proszę o zgłaszanie wszelkich zabronionych zachowań mi na priwa a wtedy zajmę się sprawą :)

Miłego użytkowania
  • Norbert

>5) zachęcam natomiast do tego aby pojawiało się więcej
    >wątków odnośnie rozwiązywania ciekawych zadanek z matmy
    >, konkursów olimpiad studiów itp.-

chodzi mi tu również o poruszanie jakiś konkretnych problemów matematycznych , matematyczno filozoficznych itp. ma to na celu podniesienie poziomu naszego grona i urozmaicenie jego treści :)
  • Norbert

ogłoszenia zamieszczane poza rubryką przeznaczoną do ogłoszeń będą usuwane
  • Szpieg z krainy deszczowców

wszelkie naruszenia można zgłaszać również do mnie. Postaram sie zainterweniować najszybciej jak mogę.
  • marny

Podobnie jak mój poprzednik czekam na Wasze informacje dotyczące naruszenia regulaminu. W miarę możliwości będę odpowiednio reagował na zaistniałą sytuację.

Pozdrawiam
  • Szpieg z krainy deszczowców

pozwolę sobie dopisać kolejne punkty bo widzę że to nie jest oczywiste.

7) Wątki nie mająca nic wspólnego z matematyką będę kasowane, przy nagminnym tworzeniu takich wątków użytkownik zostaje zbanowany.
    8) Tworzenie kilku wątków o takiej samej tematyce karane jest banem.
  • marny

9) Treści zadań należy wrzucać to wątku przeznaczonego do tego celu. Tworzenie oddzielnych tematów w stylu "Pomóżcie rozwiązać...", "Wie ktoś jak to zrobić?" itp ... Będą usuwane bez ostrzeżenia.
| |

Królowa nauk. Najpięknijsza i najbardziej logiczna nauka. To grono jest dla tych, którzy kochaj..

Fotki

Miejsca grona (0)