-
Anonim
Moje się kończą na ułamkach zwykłych, ale umiem zrobić tylko proste przykłady. Ten temat jest chyba w 4 klasie szkoły podstawowej, a ja obecnie kończę gimnazjum; ) -
Kasia Katarzyna
-
an.na
-
Krzychu-po-kielichu
-
-
Anonim
hm....powiedzmy ze jarze jakies podstwy w funkcji trygonometrycznych....::) -
Agata
ja też...., ale nauczałam się takżę, co prawda dopiero po 8 latach nauki matmy, jak się mnoży, dzieli, dodaje i odejmuje ułamki!! a i of kors procenty nawet kumam!! -
karolina
Hhm.. na pewno nie jakies pierwiastki i ulamki i potęgi..;P noo.. może potegi i ulamki.. ale jakies bardzo prościutkie..:] Jakaś geometria to tak..:] albo statystyki..:] -
Anonim
Ja to maksymalnie zawalam wzory skroconego mnozenia i chyba tego nigdy sie juz nie naucze; p a reszta jakos idzie powolutku; ) -
Anonim
dodawanie (np. 2+2)
nieee. joke
na serio ja idę za tematami w szkole, ale nie nadążam... -
ŻeLuŚ
-
Anonim
przed wczoraj nauczyłam się wzorów skróconego mnożenia...to juz coś; D Narazie jestem z tego dumna; ) -
Paulinka.
-
tyηda.™
-
hania.
yyy... no to... hm... umiem dodawać i odejmować pod kreske, nawet troche algebraiczne i wiem co to jest kwadrat:D:D -
Anonim
hmm.. chyba na dodawaniu jednocyfrowych liczb<lol2> bo jak juz maja po 2 cyfry to sie myle:] -
Anonim
Na twierdzeniu Pitagorasa. Dalsza geometria to dla mnie czarna magia; ) -
Anonim
-
Rudzie(L)aczek
Nie powinnam sie chwailć ale moje umiętności kończą sie na wszystkim!! :P Umniem tylko współrzędne :P -
EwCiA:*
hehe a ja nawet niewiem co umiem.......<lol2>...nie no umiem kilka rzeczy a mianowicie tabliczke mnozenia<lol2>i jeszcze umiem skostruowac styczna do okregu no i tam jakies obliczenia robic do tych katow ale tez nie wszystko..........hehehe -
Rudzie(L)aczek