Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moje się kończą na ułamkach zwykłych, ale umiem zrobić tylko proste przykłady. Ten temat jest chyba w 4 klasie szkoły podstawowej, a ja obecnie kończę gimnazjum; )
  • Kasia Katarzyna

procenty i pierwiastki
  • an.na

moje na twierdzeniu pitagorasa
  • Krzychu-po-kielichu

A mnie ostatnio na kolosie pokonały funkcje wielu zmiennych; )
  • Anonim

hm....powiedzmy ze jarze jakies podstwy w funkcji trygonometrycznych....::)
  • Agata

ja też...., ale nauczałam się takżę, co prawda dopiero po 8 latach nauki matmy, jak się mnoży, dzieli, dodaje i odejmuje ułamki!! a i of kors procenty nawet kumam!!
  • karolina

Hhm.. na pewno nie jakies pierwiastki i ulamki i potęgi..;P noo.. może potegi i ulamki.. ale jakies bardzo prościutkie..:] Jakaś geometria to tak..:] albo statystyki..:]
  • Anonim

Ja to maksymalnie zawalam wzory skroconego mnozenia i chyba tego nigdy sie juz nie naucze; p a reszta jakos idzie powolutku; )
  • Anonim

dodawanie (np. 2+2)
    nieee. joke
    na serio ja idę za tematami w szkole, ale nie nadążam...
  • ŻeLuŚ

ja uwielbiam wspolrzedne ale ulamki tez sa spox:*
  • Anonim

przed wczoraj nauczyłam się wzorów skróconego mnożenia...to juz coś; D Narazie jestem z tego dumna; )
  • Paulinka.

ja na współrzędnych...:P
  • tyηda.™

moje na tabliczce mnozenia<lol2>
  • hania.

yyy... no to... hm... umiem dodawać i odejmować pod kreske, nawet troche algebraiczne i wiem co to jest kwadrat:D:D
  • Anonim

hmm.. chyba na dodawaniu jednocyfrowych liczb<lol2> bo jak juz maja po 2 cyfry to sie myle:]
  • Anonim

Na twierdzeniu Pitagorasa. Dalsza geometria to dla mnie czarna magia; )
  • Anonim

tabloczka.
  • Rudzie(L)aczek

Nie powinnam sie chwailć ale moje umiętności kończą sie na wszystkim!! :P Umniem tylko współrzędne :P
  • EwCiA:*

hehe a ja nawet niewiem co umiem.......<lol2>...nie no umiem kilka rzeczy a mianowicie tabliczke mnozenia<lol2>i jeszcze umiem skostruowac styczna do okregu no i tam jakies obliczenia robic do tych katow ale tez nie wszystko..........hehehe
  • Rudzie(L)aczek

No cóż nie każdy musi być mocny z matmy!! :P
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)