Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kowalczyk

hmm moze"siusiumajtki""bałwan bałwanowaty" "milcz jak do mnie mowisz""JASNE!!!" i takie tam to słowa moujej "KOCHANEJ" nauczycielki P.Rumak ..:) jezeli tos chodzil do podstawowwki do 1 to napewno ja zna :Dteraz wy:)
  • China ^^

i tak nic tak bardziej nie boli jak bycie wychowawą klasy humanistycznej i nie potrafienie poprawnie mówić po Polsku :) np"naRpierw" lub "naLpierW zrób..." :]
  • Anonim

mnie rozbrajaja teksty typu 'to proste' 'jak tego nie pojmiecie to nie dacie sobie rady pozniej jak wejda ... itd.' czuje sie jak beznadziejna idiotka :/
  • Anonim

siema :D

moja babka od matmy strzela niezłe teksty typu: nie mów tyle bo cie zjedzą krokodyle <--- jak ktoś poda zły wynik w zadaniu. nazywa nas debilami i bydłem itp.

nienawidzę matmy :/
  • Anonim

albo kiedyś w podstwawówce, jak ktoś chciał coś pożyczyć, to baba z pieknym polskim przysłowiem 'Dobry zwyczaj nie pożyczaj' haha >lol2< za chwile się pyta kto Jej korektora pożyczy:P
    eh;]
  • Pepe

moj kumpel kiedys ziewal a nauczycielka "powiedziala bo mnie polkniesz", po jakims czasie nauczycielka mowi wiecie co powinien odpowiedzic "malp nie jadam"a ona powinna odpowiedziec "swinie jedza wszystko"
  • Nay

przetrzepie to i owo :/ albo zamiast chyba mówi chiba :/ i zamiast przecinek pod przecinkiem to czecinek pod czecinkiem :pp
  • Bielenia

Hehe, moja babka ma dobre teksty:DD tylko, że akurat nie pamietam... charakterystyczne są dla niej słowa: lYnijka, EkErka i Cyrkel; D
    Jej ulubionym zadaniem jest uciszanie klasy, nawet w momencie gdy nikt nie gada;PP
    Ale i tak mamy pełne luzy, a na lekcji każdy robi co mu sie podoba:]]
  • Anonim

A więc tekty typu "do obliczenia pola trójkata potrzebny jest... wzór" przypisywanie sobie sukcesów takiego jednego chłopaka sobie <on jest z matmy 12 w polsce!!! (tylko tłumaczyć nie umie...)> Faworyzowanie niektórych... i jak zaczynamy nowy temat to nie tłumaczy, tylke ten kto to umie to idzie a jak nie umie to dostaje 1... ostsanio też wdała się w dyskusje z takim jednym P. z klasy, czemu to on nie ma zaeszytu, on jej na to, że się skończył, to ona zaczeła mówic, że może mu kupi, a on na to, że bardzo prosi, ale żeby był w twardej okładce; p;p no i najlepsze... ksywaka naszej psorki... 3bit, bo ma trzy biusty; p(jeden na własciwym miejscu, drugi nad spodniami a trzeci w spodniach wałek jej wystje; p) a i ostatnio mi i mojej kol wyklady na temat polskiego robiła, bo darłyśmy się na kolege, który mówi "przyszłem" i "poszłem"... a LYNYJKA, EKERKA i CYRKEl i OUWEK, to urzywa nasz fizyca(też uczy matmy ale w innych klasach...)
  • Anonim

hahaha moja babka też mówi lYnijka :D albo zbioŁY <lol>
  • Anonim

ja jeszcze ubostwiam jak mowi "punkt GE' hehehe; P
  • olga.

u mnie tez baba mowi "punkt ge" albo "ekerka"
    ona niedawno do mnie powiedziala: tylko chlopaki ci w glowie a ja na to ze przeciez nie dziewczyny...<lol>ona jest jakas glupia..
  • B.

moja babka zawsze mowi "o maj gat" z takim naciskiem na "t"
  • Anonim

"przykładowy przykład z przykładu pierwszego"
  • Anonim

mnie wczoraj moja baba od matmy rozbroiła...:D wreszcie przyznała się do własnej głupoty, tzn.: "oo jaka ja głupia jestem!!" <nareszcie powiedziała coś mądrego:D> no albo jescze: "jak ktoś nie widzi, to niech se narysuje" <lol>
    pozdro:D
  • Anonim

Nasz babka mówi:
    -Napiździe w zeszytach
    -Jak ja zaraz tu jakiegoś łepka z gimnazjum przyciągnę to on zrobi to zadanie... itp....
  • Anonim

"Na dzis dam ci taki morał zebys ziemi krzeslem nie orał"

wrzuca 2 zł do uatomatu od kawy(kosztuje1zł) i
    -pyta sie kogoś gdzie jest ta wajcha co sie ciagnie jak w kasynach,
    -ktos na to ze tu sie naciska(przycisk z kawa)
    -nacisnal wyleciala reszta i kubek
    - ale jaja, wygralem zlotowke i nagrode pocieszenia!!!

"Uczeń: Co oznaczają te literki: WG, PM, HM w planie lekcji obok matematyki?
    Nauczyciel: Trzy grupy: WG Wielcy Geniusze, PM- Przygotowanie do Matury,
    HM Humanistyczna Matematyka.
  • Anonim

"Jakub gitarzysta
    z samotności korzysta.
    lecz niestety
    usiadł koło toalety"

Nie róbcie słodkich minek, nadchodzi czas jedynek
  • Anonim

a prYm, be prYm,.....ehhh.....
  • Anonim

ales plosę ło spokój...<rzygi>
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)