Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na matmie zajmuję się wszystkim oprócz matmą.
    Wliczając moje 2o min spóźnienie.
    Po czym 1o min sie rozpakowuje.
    I zostaje mi 15 min na gadanie, liściki, łażenie po klasie i pyskowanie.
  • Justyna.

lisciki sie zdarzają, a mój zeszyt z tyłu wygląda tragicznie, cały zamazany..
  • Anonim

ja raz mialem taki przypal za lisciki. W tym lisciku obrazalismy takiego jednego kujona a pani to zauwazyla i telefon do rodzicow; /
  • Samhain

>everything and nothing napisała:
    >lisciki sie zdarzają, a mój zeszyt z tyłu wygląda
    >tragicznie, cały zamazany..

mój też
    kiedyś babka sie na mnie wydarła że ja jej nie szanuje bo oddałam jej zeszyt(a w środku były jakieś rysunki itp.)
  • evson

ja z kolezankami pisze czaty i lisciki na kazdej lekcji procz wfu
  • Michael-(ka) Jackson-(ka)

akurat na matematyce mamy najwięcej informacji do przekazania, więc wymieniamy swoje zdania w dłuuuuuuuugich liścikach.
  • Pirania

za te jebane lisciki; / co pisałam z koleżanką; / matematyczka zajebała i dała wychowawczyni; / i sie pultała; / na zebraniu xD do mojej mamy i kolezanki; P
  • Claudie

>oℓα.! napisała:
    >Ja pisze na kazdej lekcji matmyi rzucam przez cala klase
    >heh.

ja tak robiłam na przyrodzie ale teraz pani odeszła i pszyszła taka sztywna teraz na matmie itd ale na mniejszą skale
  • Anonim

Ja na matmie, polskim, przyrodzie i czasami na religixDD
  • kk

;D Kiedyś mi się nudziło to zagrałam z kumpelkami w zawijanki. grałyśmy w 5.
    jedna z nich napisała że cośtam suka od matmy, wogóle wyszły zajebiste, więc sie smialysmy. babka od matmy przyszła, zabrała karteczki, obejrzała. Przyszła z powrotem i kazała nam się podpisać na tych karteczkach, ale my zaczęłysmy sie z nią kłócić, że to nie na tej lekcji i w koncu oddala, ale to nie zmienia faktu ze sukę od matmy widziała.; )
  • Doś!

najlepsze są liścikii:)

zawsze jest o czm pisac, najczesciej piszee jej z przyjaciolkaa. oczywiscie o facetachh:D haha!
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)