-
Anonim
Na matmie zajmuję się wszystkim oprócz matmą.
Wliczając moje 2o min spóźnienie.
Po czym 1o min sie rozpakowuje.
I zostaje mi 15 min na gadanie, liściki, łażenie po klasie i pyskowanie. -
Justyna.
lisciki sie zdarzają, a mój zeszyt z tyłu wygląda tragicznie, cały zamazany.. -
Anonim
ja raz mialem taki przypal za lisciki. W tym lisciku obrazalismy takiego jednego kujona a pani to zauwazyla i telefon do rodzicow; / -
Samhain
>everything and nothing napisała:
>lisciki sie zdarzają, a mój zeszyt z tyłu wygląda
>tragicznie, cały zamazany..
mój też
kiedyś babka sie na mnie wydarła że ja jej nie szanuje bo oddałam jej zeszyt(a w środku były jakieś rysunki itp.)
-
-
evson
-
Michael-(ka) Jackson-(ka)
akurat na matematyce mamy najwięcej informacji do przekazania, więc wymieniamy swoje zdania w dłuuuuuuuugich liścikach. -
Pirania
za te jebane lisciki; / co pisałam z koleżanką; / matematyczka zajebała i dała wychowawczyni; / i sie pultała; / na zebraniu xD do mojej mamy i kolezanki; P -
Claudie
>oℓα.! napisała:
>Ja pisze na kazdej lekcji matmyi rzucam przez cala klase
>heh.
ja tak robiłam na przyrodzie ale teraz pani odeszła i pszyszła taka sztywna teraz na matmie itd ale na mniejszą skale -
Anonim
-
kk
;D Kiedyś mi się nudziło to zagrałam z kumpelkami w zawijanki. grałyśmy w 5.
jedna z nich napisała że cośtam suka od matmy, wogóle wyszły zajebiste, więc sie smialysmy. babka od matmy przyszła, zabrała karteczki, obejrzała. Przyszła z powrotem i kazała nam się podpisać na tych karteczkach, ale my zaczęłysmy sie z nią kłócić, że to nie na tej lekcji i w koncu oddala, ale to nie zmienia faktu ze sukę od matmy widziała.; ) -
Doś!
najlepsze są liścikii:)
zawsze jest o czm pisac, najczesciej piszee jej z przyjaciolkaa. oczywiscie o facetachh:D haha!