-
colouredangel
Zdałam!!!! Miała poprawkę 26 a dopiero dzisiaj do domu wróciłam....Pisałam bez żadnego stresu po prostu na lajcie... Tylko jak czekałam na wyniki to byłam trochę nerwowa bo długo musiałam czekać ale dobrze było...najlepiej napisałam z tych co napisali... a uczyłam sie tylko dwa tygodnie przed poprawką i to tylko jeden tydzień:):):):) -
SIR.MICHU
zdałem sters w chuj :D ale luzacko na lajcie zdałem , ale kurwa wychujali mie bo troche miały yc inne zadania ale było git lepiej poszeł pisemny niz ustny i 8 godzin niestety musiałem czekac :( bo liceum tez by ło :( -
Tomek
No i bardzo zajebiście. Panie, panowie, nie wiem jak Wy, ale ja kupuję książki i zapieprzam od początku semestru :] -
⅞
-
-
colouredangel
Ja tez mam takie zamiary by nie pisać poprawki za rok bo całe wakacje wtedy ma się do d*py -
Kosiu
ja nie zaliczylem poprawkiz chemi,. ale pocieszam sie ze taki kolo z mojej klasy nie zdal z WF poprawki uhauahauhauahuahauhauhau xDD -
⅞
-
Kosiu
no i ziomek przy farcił; ] nie zdał z WFu poprawki, ale otrzymał skubaniec poprawke poprawki i ja wlasnie wczoraj zaliczył ahhhh; ((( -
Catrina
no to w tym roku pocisnij im z chemi zeby kopary im opadły; ]; p
walic tego od wfu; p
ja zdalam Matme..; d
ale matura to porazka bedzie !
jak narazie mam jedna jedynke z matmy ; / ale to jeszcze nie jest tak zle chyba;d -
Natalia Bourn
Ja nie zdałam poprawki w pierwszej klasie lo z w rozszerzonej matmie; )
uczyłam się bo uczyłam, niestety prawda jest taka, że materiał mnie przerosl. przykro bo przykro rok w plecy, ale pamietajcie nie wazne ile razy upadniecie wazne ile razy wstaniecie po takim upadku!
teraz z matmy mam 3 wiec cos o tym swiadczy?; o aczkolwiek dalej jakas lezka w oku sie kreci.
z calego serca zycze wszystkim aby nigdy nie dopuscili sie takiej sytuacji a jezeli juz sie zdarzy lepiej sumiennie przylozyc sie w wakacje i potem miec czyste sumienie pozatym to nie pierwsze i nie ostatnie wakacje w zyciu;)!
Buziaki
-
Tomek
Ja niby zdałem, ale pamiętajcie.... THIS! IS ! SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! !!!!! -
Sandra Blebleble
WITAM mam poprawke z matematyki, starsznie sie boje !!!!
nie wiem co może na niej byc, mógłbys= ktoś napisaĆ..? co może byc.?
wygląda mniej wiecej wiem. -
Ta NiEoSiĄgAlNa^^...xD
Ja mam 24 sierpnia xD a poprawka to nic strasznego xD zawsze są bardzo proste zadanka :D -
olcha
Często za poprawką stoi beznadziejny nauczyciel. Jedyne co moge polecić poprawkowiczom, to wiara w swoje sily i jakiś kurs przygotowawczy.
Np w Poznaniu odbędzie w Wyższej Szkole Kominukacji i Zarządzania intensywny kurs (25h) http://www.wskiz.edu/index.php?opti... kurs będzie prowadzony przez dr Kaczmarka który wykłada także na Politechnice Poznańskiej, jest to ulubieniec studentów, cierpliwy i świetnie tłumaczy. Warto pójść przed maturą, aby tę poprawkę mieć z głowy w tym roku. POWODZENIA!