-
Anonim
Student drugiego roku matematyki na UKSW udzieli korepetycji z matematyki. Poziom podstawówka, gimnazjum, liceum. Dojazd do ucznia, najbardziej preferowana gmina Białołęka, ale mogą być też uczniowie z innych dzielnic Warszawy. Cena 20 zł za godzinę. Kontakt na priv lub gg 10040324;) -
Iwona
Cierpliwa i pozytywnie nastawiona studentka Psychologii UW, laureatka wielu konkursów matematycznych, udzieli korepetycji z matematyki w zakresie szkół: podstawowej, gimnazjum, liceum. Najchętniej okolice Tarchomina, Białołęki, ale mogą być również inne lokalizacje. Miejsce spotkań do uzgodnienia.
30zł/h
Kontakt:
grono
mail: bunnie@wp.pl
gg: 3896312
UWAGA: NIE przygotowuje do matury! -
Iwona
Cierpliwa i pozytywnie nastawiona studentka Psychologii UW, laureatka wielu konkursów matematycznych, udzieli korepetycji z matematyki w zakresie szkół: podstawowej, gimnazjum, liceum. Najchętniej okolice Tarchomina, Białołęki, ale mogą być również inne lokalizacje. Miejsce spotkań do uzgodnienia.
30zł/h
Kontakt:
grono
mail: bunnie@wp.pl
gg: 3896312
tel: 504149615
UWAGA: NIE przygotowuje do matury! -
♫♪[ PROPERO ]♪♫
Korepetycje,
lekcje douczające
prowadzone przez absolwenta (inż.) Informatyki.
z zakresu matematyki,
na poziomie szkoły:
podstawowej,
gimnazjum
i średniej (również technikum).
Przygotowanie do testów,
egzaminów,
wyciąganie z trudnych sytuacji podbramkowych na koniec roku!
na każdym poziomie i z każdego zakresu materiału
Dla każdego pierwsza lekcja gratis, materiały oraz wszelkie pomoce oferuje za darmo.
Jestem otwarty, mam latwosci w nawiazywaniu kontaktów i przekazywaniu zdobytej wiedzy w zrozumiały i prosty sposób.
Preferuję dojazd do ucznia (bez dodatkowych opłat) na terenie całej Warszawy.
cena to 40 zł za pełną godzinę zegarowa (60minut)
p.s. w ciagu kilku lat pomocy w nauce daży mnie sympatia i miłymi wspomnieniami ponad 50 osób.
Wszyscy których do tej pory przygotowywałem, a wsród nich kilku maturzystów moze pochwalić się ponad 75% wynikiem z matury z matematyki ( zarówno podstawowej jak i rozszerzonej)
oraz co chyba najwazniejsze...., mozliwoscią studiów na prestiżowych publicznych Polskich
( Uniwersytet Warszawski, Szkoła głowna Handlowa, Szkoła Głowna Gospodarki Wiejskiej, Politechnika Warszawska), jak i zagranicznych uczelniach.
Student Paweł
505 416 013
Propero@tlen.pl
GG: 9513643 -
-
LideR_M
>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
>> Korepetycje <<
>> Matematyka <<
>> Warszawa <<
>> Matura 2010 <<
>> Studia <<
Witam, jestem studentem informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, lauratem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.
Chętnie udzielę koreptycji na liceum/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ materiał ze studiów.
Korepetycji udzielam głównie na terenie Warszawy, u ucznia, albo u mnie, albo na przykład w bibliotekach, ostatnio udzielam przede wszystkim w bibliotece znajdującej się w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej.
Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wutłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwiązania przesyłam w pliku PDF (ładny zapis, wersja gotowa do wydruku, nie żadne skany, z których niekiedy nie można się w ogóle rozczytać). Zadania proszę wysyłać na maila: lider_m@o2.pl albo na zwierzynski.m@gmail.com
Tutaj są również moje ogłoszenia na Allegro (można również spojrzeć na moje komentarze, prawie wszystkie dotyczą aukcji z rozwiązywaniem zadań):
http://www.allegro.pl/my_page.php?u...
Kontakt ze mną:
- PW na gronie
- gg: 7852431 (niewidoczny)
- lider_m@o2.pl / zwierzynski.m@gmail.com
- kom: 602702883
>> Cena to zazwyczaj 30zł/ 35zł za 60min <<
Pozdrawiam,
Michał -
Piotrek
Witam
Jestem nieopierzonym inżynierem (obroniłem się w grudniu 2009 na wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej; kończąc szkołę średnią potrafiłem TYLKO[jedynie] matematykę -
6 z matury ustnej tzw.starej ).
Od dawna udzielam korepetycji z MATEMATYKI z zakresu:
I. Gimnazjum
II. Szkoła średnia
III. Studia:
- analiza matematyczna: wszelakie zagadnienia dot.pochodnej funkcji, rachunek całkowy,
równania różniczkowe, granice, ciągi, szeregi itp.
- algebra: macierze, układy równań,liczby zespolone itd.
- geometria analityczna: krzywe stożkowe, powierzchnie stopnia II, prosta i płaszczyzna w OXYZ
cena to 20-30 zł/h (szczegóły na priv)
Pozdrawiam
Piotrek -
eM
Witam,
jestem absolwentką Politechniki Warszawskiej, udzielam korepetycji z matematyki - gimnazjum/liceum, przygotowanie do egzaminów maturalnych(na poz. podstawowym/zaawansowanym) -Warszawa/Piaseczno. Cena od 30 zł/godz. (w zależności od lokalizacji zajęć).
Proszę o kontakt na marador@wp.pl -
J.
Cześć,
szukam osoby do pomocy przy egzaminie z matematyki. Więcej szczegółów na priv.
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
-
Magda
KOREPETYCJE:
KTO: Studentka IV rok, ekonomia UW (Informatyka i Ekonometria; stypendium naukowe)
Z CZEGO: z matematyki :)
DLA KOGO: ucznia szkoły podstawowej; gimnazjalisty; licealisty
ZAKRES: przygotowuję do matury, sprawdzianów, komisów, wyjaśniam bieżące zagadnienia etc. DOŚWIADCZENIE: 3 lata (praca z maturzystami, poprawkowiczami, .... )
WYNIK Z MATURY ROZSZERZONEJ (2006): 98%
GDZIE: do uzgodnienia;( mieszkam na Woli)
KONTAKT: priv
CENA: 30 PLN za 60 min
Pozdrawiam,
Magda
-
Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań
Express Matematyczny > Rozwiązywanie Zadań, rzetelnie i fachowo
Pomogę rozwiązać Twoje zadania, także całą ich listę. Krótkie terminy realizacji. Jeśli zadania otrzymujesz systematycznie np. co tydzień, nie stanowi to problemu, mogę pomóc Ci w rozwiązaniu.
Zakres matematyki wyższej, matematyka finansowa, ubezpieczeniowa, analiza, algebra, logika, statystyka, geometria, ekonometria, itp.
- układy równań i nierówności liniowych
- równania i nierówności kwadratowe wielomiany
- macierze, wyznaczniki, równania macierzowe
- liczby zespolone
- pochodne, całki
- ciagi
- szeregi liczbowe i funkcyjne
- szeregi potęgowe
- funkcje wykładnicze i logarytmiczne
- funkcje trygonometryczne
- rachunek różniczkowy i całkowy
- przebiegi zmienności funkcji
- funkcje dwu lub więcej zmiennych
- ekstrema funkcji dwu zmiennych
- reguła de L'Hospitala
- zastosowania geometryczne całek
- całki podwójne i ich zastosowania do obliczania objętości brył
- kombinatoryka
- klasyczna definicja prawdobodobieństwa
- schemat Bernoulliego
- prawdopodobieństwo warunkowe i całkowite
- zmienne losowe i ich rozkłady
- dystrybuanta zmiennej losowej
- wartość oczekiwana, wariacja - a także wiele, wiele innych zagadnień
Do rozwiązań może być również dołączony opis krok po kroku wykonywanych czynności w celu łatwego przyswojenia i zrozumienia materiału.
odpowiadam w ciągu godziny -
Anonim
Jestem studentem I roku Politechniki Warszawskiej. Udzielę korepetycji z matematyki na poziomie gimnazjum i liceum.
Pomoc w pracach domowych, poprawianie ocen, przygotowanie do testu gimnazjalnego i matury podstawowej i rozszerzonej, w zależności od tego co chcesz ćwiczyć.
Cena:
30zł za godzinę zegarową
40zł za półtorej godziny zegarowej
50zł za dwie godziny zegarowe
(nie doliczam sobie za żadne dojazdy, liczę jedynie czas który poświęcamy na matematykę)
Spotkania w dowolnym miejscu w Warszawie, choć preferuję Bibliotekę Główną Politechniki Warszawskiej. Ilość spotkań w tygodniu i długość ich trwanie do uzgodnienia, w zależności od Twoich potrzeb.
Dysponuję czasem w tygodniu po 16 i w weekendy.
Kontakt:
- wiadomość na gronie
- tel. 664-059-435
- darek27@gmail.com -
Izabela.
Cześć,
Jestem absolwentką klasy matematyczno-fizycznej z wynikiem z matury rozszerzonej z matematyki 96%; studentką I roku w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie i chętnie udzielę korepetycji z matematyki uczniom szkoły podstawowej i gimnazjum.
cena 35zł/ godz
więcej informacji na priv :)
Pozdrawiam. Iza. -
Piotr
Absolwent Staszica, 96% z matury rozszerzonej, IV rok ekonomii na UW (informatyka i ekonometria). Udzielę korepetycji z matematyki na poziomie podstawówki, gimnazjum, liceum, oraz przedmiotów typu mikro, makro ekonomia.
Jestem osobą cierpliwą i mającą dobry kontakt z dziećmi. Nie zrażam się, jeśli jedną rzecz muszę tłumaczyć kilka razy - staram się wtedy zmienić sposób tłumaczenia - do skutku (zrozumienia a nie wykucia). Jeśli chcesz - mogę zadawać Tobie dodatkową pracę (dzięki temu szybciej ogarniesz materiał). Mam 4-letnie doświadczenie u dawaniu korepetycji z matematyki.
Kontakt:
piotrek.siejda at gmail.com (najczęściej sprawdzany)
korki.matematyka at gmail.com
603 - 456 - 997
gg: 21 24 209
Cena: 30 zł/h
Nauka u mnie, w centrum, jeśli mieszkasz na Ochocie to mogę dojechać do Ciebie, dalej dojeżdżam tylko jeśli korki trwają ponad 1h. -
Ola...;)
Jako studentka Politechniki Warszawskiej chętnie udzielę korepetycji z matematyki z zakresu gimnazjum i liceum. Najlepiej u ucznia (ja mieszkam w akademiku, ale u nas jest specjalna sala gdzie można udzielać korepetycji - więc z tym nie ma problemu), chętnie na Pradze Południe chociaż inne dzielnice też mogą być.
Razem z uczniem, będę nadrabiać zaległości, odrabiać prace domowe, przygotowywać się do sprawdzianów, egzaminów no i matury. Mam swoje materiały i książki, które pomogły mi dobrze zdać maturę i dostać się na studia.
Cena: 30 zł/60 min
kontakt na priv lub mail: ola.gluchowska@gmail.com -
Anonim
Studentka nauk ekonomicznych SGGW z chęcią pomoże Ci się przygotować do:
klasówek, egzaminów oraz MATURY PODSTAWOWEJ!.
Lekcje dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów i liceów.
Możliwość nauki u korepetytorki bądź z dojazdem do ucznia.
1h- 30zł, 2h-50zł
ZAPRASZAM!
kontakt PRIV -
Błacha
Korepetycje z matematyki w Warszawie z zakresu 1,2,3 klasy gimnazjum !
Pisz gg : 8187477
15zł/60min -
Thorstein
Jestem uczniem II klasy XIV LO im S. Staszica (osławionej klasy "matex") .
Chętnie udzielę korepetycji z matematyki w zakresie
-szkoły podstawowej
-gimnazjum
-liceum (do matury na poziomie podstawowej)
Mogę udzielać korepetycji u siebie(przy stacji Metro Pole Mokotowskie) i z dojazdem na terenie całej Warszawy i okolic.
Mam roczne doświadczenie, także z "beznadziejnymi przypadkami".
Cena 17-28zł/60min
gg: 5156888
tel: 515269384
mail: thorst92@staszic.waw.pl -
Anonim
STUDENT WARSZAWSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO UDZIELI KOREPETYCJI Z MATEMATYKI.
POZIOM GIMNAZJUM I LICEUM POZIOM PODSTAWOWY!
PRZYGOTOWANIA DO EGZAMINÓW GIMNAZJALNEGO I MATURY!
PRZYGOTOWANIA DO SPRAWDZIANÓW!
POMOC NAWET W "BEZNADZIEJNYCH" PRZYPADKACH!
4-LETNIE DOŚWIADCZENIE!
DOJAZD DO KLIENTA NA TERENIE WARSZAWY!
KONTAKT 792-612-441
LUB NA PRIV
CENA 30ZŁ/H. -
jestem marian
#matematyke umiem i chetnie naucze; ))
#student wne uw II rok
#podstawówka,gimnazjum, LO
#testy, prace domowe, klasówki, matura, nadrabianie tematów, zwykłe przygotowanie
#Preferuje Pruszków
więcej na prv -
Anonim
Hej
Jestem studentką UW i z chęcią pomogę uczniom szkół podstawowych, gimnazjum oraz liceum z matematyki (również z chemii).
Możliwy dojazd do ucznia. Korepetycje Warszawa/Wołomin.
pozdrawiam :)