-
Anonim
Hmm, a jak radzicie sobie na klasówkach ?? (Rzecz jasna jak nic nie kapujecie z matmy xD) -
elwira.
ja mam juz jedna PALE za kartkowke.. za tydz.sprawdzian.ładnie,ladnie. . zoabczymy. Modle sie o 2- ale watpie w cudy :) -
Anonim
Ostatni spr napisałam na 1, poprawiłam na 2. Oł yeah. Nastepny spr. 3 listopada. -
elwira.
Zebym ja chociaz na 2 jechała...ale gdzie tam;l/ ja kompletnie nic nie jarze z matmy, wkurwiam sie i rzucam to.pierdole nie robie -> :) hehe. nie no nie wiem czy dam rade z matma.. :/ czarna magia i co ja poradze -
-
Anonim
Ja tam na ostatniej klasówce (jak zwykle nic nie jarzyłam - standart) :P ale pomocny kolega mi pomógł, który z matmy ma 4 :D i pewnie pały mieć nie będę ahh ~~ :) -
Kejt^^
-
- Mari -
-
Anonim
dzis miała sprawdzian. :) siedziałam z kolegą. :) a ten kolega umie wszytsko. chyba wiadomo co dostane.; > -
Anonim
-
Anita
Moimi pierwszymi ocenami z matmy to pała i dwója!! I oczywiście dwójeczka z klasówki!! Ja nigdy nie skumam tej okropnej matmy!! I oczywiście facetka mi grozi że będe mieć dwójke na półrocze. Ale cóż ja nigdy nie pokocham matmy i nie skumam!!
Pozdro!! -
zapatrzona.
ocena 2 jest ocena wyborna z matematyki i eksluzywna w mojej szkole; p wiec czym tu sie martwic ? :D dwa i do przodu; p -
Ka.
-
Furine
Nie rozumiem jak można mieć problemy z matmy... Bez nauki mam zawsze min. 4. A jak zajrzę do zeszytu przed lekcją to 5 musi wpaść... Leczcie się!!!; D -
Kam.
Sam sie lecz!!My poprostu nie mamy głowy do zadań z matmy.A jeżeli jesteś taki mądry to możesz nam korki dawac!! -
Furine
Proszę bardzo. Jako uczeń mam mało czasu to 2 stówy za godzinkę... I miejsce na korki ja wybieram; p -
Anonim
>Szukam świeżej krwi... napisał
>Proszę bardzo. Jako uczeń mam mało czasu to
>2 stówy za godzinkę... I miejsce na korki ja
>wybieram; p
taaaa i co jeszcze cwaniaczku ??? :P ja to nie wiem, inni są dobrzy z humanistycznych nauk (tak jak ja :P) a, inni ze ścisłych, tak jak Ty.. No, i już :P więc nie nazywaj nas tumanami... itp. -
Ka.
>Nie rozumiem jak można mieć problemy z matmy...
>Bez nauki mam zawsze min. 4. A jak zajrzę do zeszytu
>przed lekcją to 5 musi wpaść... Leczcie
>się!!!; D
sam się kurwa lecz ..... Jak ktoś ma problemy z matmą to tak jest ... Nie każdy lubi matme ..... :/ -
Anonim
>się!!!; D
CO Ci z tej matematyki?? Wcześniej masz język polski na maturze. Ciekawe, czy przez nią tak gładko przebrniesz, czy nawet amnestia Cię nie uratuje?? -
Kasia Katarzyna
>się!!!; D
co chciałeś osiągnąć mówiąc nam te (jakże miłe) słowa?
-
Anonim