-
Evelka:)
Nasza nauczycielka ma manie zadawania czego popadnie, przy czym ja sama nic nie umiem zrobić...O_o
Jak sobie radzicie z pracami domowymi?Czy kiedykolwiek je odrabiacie?;P -
Zuzia
moja babcia była matematyczką, więc zawsze chętnie mi pomaga, (czyt. odrabia za mnie całą pr. domową xD) nie wiem jakim cudem napisałam w miare egzamin z matmy na koniec gim., a teraz się zastanawiam jak zdam mature z matmy xD -
Marta
Jakos sie je odrabia przecierz starzy by zabili jakby zobaczyli ze nie odrabiam wogule matmy , a niestety wiedza ze mam zawsze zadane :( Co jakis czas brat mi pomaga a jak mu sie nie chce to robie - na odpierdol sie . i tak sie konczy odrabianie matmy ze mna w roli glownej :P -
Kasia Katarzyna
robię jak umiem. mój podręcznik od matmy jest nawet ok, więc jak czegos nie wiem to mogę tam zajrzeć. ale bardzo często pomaga mi tata, rzadziej siostra i bardzo dobrze. no cóż a jak robię sama to jak mi jakiś przykład nie wychodzi to po prostu zostawiam go niedokończonego... aha i bez skrupułów używam kalkulatora. -
-
Asia
ja nie odrabiam matmy :) bo nigdy nic nie rozumiem. wiec rzne prace dzien w dzien od kogos na przerwie :D -
Evelka:)
No ja zwykle to samo. Mistrzostwo świata, jako że matme codzien mamy jako pierwszą. Ewelinka z wpół zamkniętymi oczami, na stojąco przy niskim parapecie pisze, kresli rysuje- sama nie wiedzac co.
Tak sie wlasnie zastanawialam-skoro wiekszosc ludzi nie lubi- co sie z tym dosc czesto wiąże-nie umie matmy jak robicie prace domowe.... Ja jeśli zrobie, to zwykle z pomoca kochanych przyjaciolek, siostry, wujka albo korepetytora...wszyscy zainteresowani zadaniami, tylko nie ja :))) -
olguuu;p
Jakos daje rade. Mialam w podstawowce piateczke ale to tak ledwo ledwo. Ogolnie matmy nie cierpie! Moja babka tez zadaje wszystko co popadnie i wez to potem odrabiaj. Stara czasu; ] Pozdro dla wszystkich humanow - ja wooolee jezyki :D -
Dżastka
u mnie zadaje prace domowa i zawsze sprawdza ja na lekcji jednej osobie przy tablicy- stawia za to ocene, wszyscy sie wtedy modla:/
Ja odrabiam lekcje takj, ze pozyczam od kogos z klasy zeszyt i spisuje a pozniej mowie zeby mi ktos troche wytlumaczyl
ogolnie jest ciezko bo nie kumam matmy:/ -
Anonim
chodzę na korki. teraz mam tylko 2 matmy tyg. wiec luz a korki sobie tak ustawiłam że są dzień przed lecjami matematyki więc daję radę; ) a raczej pani korepetytorka daje rade; D -
Anonim
sciagam, albo w ogole nie robie :P no albo jesli umiem, to sama odrabiam; ) -
Anonim
jak umiem to sama, a czasmi kolezanka za mnie robi xD,czasmi przpepisuje,czasmi nie robie xP..nie wiem jak mi matma pojdzie na tescie na koniec gim,ale obawiam sie,ze nie najlepiej -
Asia
ja nie cierpie matmy a na tesie gimnazjalnym miałam z niej 41 pnkt...a teraz ledwo na 2 ciagne... -
Zuzia
-
Anonim
nie odrabiam ich..od początku szkoly średniej ani jednej pracy domowej:D..i tak 2 tak czy tak)nienawidzec matematyki:) -
elwira.
Wow =o) narazie odrobilam tylko 1.. nie do konca nawet:] jebac matematyke,a co tam :) zawsze znajdzie sie ktos fajny, kto da spisać.. albo sama w ostatniej chwili zrobie xD -
Asia
http://www.maxior.pl/?p=index&i... to cała moja wiedza :) -
natalia.
yyy.. czasami nie odrabiam w domu, tylko przepisuje w szkole od kogos przed matma; ); p. -
Paskwalina
Metoda na udo-udo albo się nie udo :D/ uprzedzam że miałam 4 zmatmy :D więc.... -
M.
A no ja sobie właśnie NIE radzę. xD no i nie robię... pomijając te bazgroły przepisane byle szybciej od koleżanki z klasy......... -
Anonim
Częściowo nie radzę sobie,lecz dzwonię do koleżanki żeby mi wytłumaczyła albo ściągam w szkole od kogoś.