Matematyka? To nie dla mnie. [6687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

duzo osob tak ma jak im np.nie idzie w matmie to i w fizyce i chemii,gdyz sa to podobne przedmioty. wy tez tak macie?
  • Anonim

z fizyki jestem dobra i ją zlubie
    z chemii nie jestem dobra ale ją lubie
    z matmy nie jestem dobra i ja nie lubię...
  • Anonim

Ja to w ogóle ze ścisłych to leżę :/
    Fizyka - ocena dobra, a wiedza nic; ) (bo fajna babka:D)
    Chemia - to jest to czego nienawidzę, chemia nienawidzi mnie, nigdy jej nie pojme i jestem dumna z mojej 2 z chemii :) Ale serio to koszmar :////
    Matma - nigdy nie byłam dobra, ale na 2 , 3 uchodzi; ))
  • Anonim

Z fizyki nic nie umiem, a mam 3 :P Pozdrawiam Ziutka :)

Z Chemi coś troszeczke rozumiem, mogłem mieć 3, ale nie wyszedł jeden sprawdzian. Jak byłem w 1 klasie liceum to miałem pałe na połrocze; / potem udało mi sie sciągnąć od kolegi który jest najlepszy w klasie i poprawiłem tą pałe. W 2 klasie zmieniła się nauczycielka i jest lepiej niż było. W 3 klasie mam nadzieje, że będzie uczyła dalej :P

MATMA = KOSZMAR ... nic nie umiem, nic nigdy nie umiałem (rodzinne:) i do tego taka nauczycielka sie trafiła... do tego wychowawczyni. Poza szkołą jest dobra, fajna, da sie z nią pogadać, ale jak chodzi o matme to brak słów. Większość klasy to głąby z matmy, ale ona tego nie rozumie ... "Mnie to nie obchodzi! Macie to umieć!". Ale jak przychodzi koniec roku to mozna sie poprawić, ale ile to zdrowia kosztuje.
    np. na poprawie jak poszliśmy do niej w 15 i jedna osoba [debil!] powiedział jakąś głupote i wyprosiła nas z klasy bo WSZYSCY nie umiemy i przeszkadzamy!!! Przez jedną osobe stwierdza, że wszyscy przeszkadzają i sie nie nauczyli. Nawet ostatniego dnia chciała nas wyprosić z klasy bo wzieła do tablicy kolesia który umiał, ale sie przy niej zestresował i zapomniał wszystkie wzory; / i nie powiedziała, że wyprosi tylko tego co nie umiał tylko wszystkich, a my wtedy jeszcze nic nie powiedzieliśmy i nie mogła wiedzieć czy umiemy czy nie... Stwierdza fakty po jednej osobie!
    W jej oczach jesteśmy najgorszą klasą w szkole, nie uczymy sie, nic nie robimy i rozłasza to wszystkim nauczycielom... to dopiero wychowawca co swoją klase tak traktuje.
    Nie będe już nic pisał bo dużo tego jest.

Pozdrawiam i nie życze nikomy takiego nauczyciela :)
  • E M O S

Uuooo, fizyki nie cierpię dwója na koniec roku, matma tak samo, a chemia trójka, bo mi na poprawce kolega pomagał co przedemną siedział xD
  • Anonim

fiza- 3
    chemia-2
    mata -ledwo 2 :D:D hee.. wazne ze zdalam:]
  • Anonim

U mnie to samo , poprostu nie rozumienie
    przedmiotów ścisłych , to u mnie rodzinne :)
    Aby zdać z tego i będzie dobrze; )
    U mnie rodzina humanistyczna jest :P [pff chyba prócz mnie xD. . ]
  • Kasia Katarzyna

matma - szkoda gadać, choć nie jest źle mam 3
    fizyka - gorzej niż z matmą... babka gada a ja nic ale to zupełnie nic nie pojmuję...
    chemia - nawet ok, mam 4. musze powiedzieć, że jest nawet fajna!
    biologia - bardzo lubię mam 5
  • Anonim

matma - z pomoca mojego chlopaka z 2 poszlam na 3 :)
    chemia - I sem 5 II 4 przez wlasna glupote
    fizyka - I sem 3 II 4 bo nauczyciel niezle zakrecony. cos w stylu "jak ktos was zapyta za rok z kim mieliscie fizyke to nie pamietacie mojego nazwiska" :D w humanistycznej klasie srednia ponad 4 :D
    bio - I sem 2 II 3 lubie bio tylko nauczcielki niekoniecznie :/ "ocena roczna to ocena roczna i nawet jak mi na 5 odp to wiecej jak 3 nie dostaniesz" "a jak odpowiem na 1?" "tez tylko 3" "to niech pani wstawi mi 1:P"
  • Paulinka.

matma - 3 na 3:)
    chemia - z 4 na 3 to przez szpital:/
    fizyka - 2 na 2 :D:) i tak dobrze:P
    biologia - z 3 na 3

rodzice się za bardzo nie ucieszyli:D :P
  • Anonim

No ja to w tym roku do roboty muszę się wziąść, bo szkołe kończę :/
    Ale koszmar.... na maturze ma być matematyka!!!! :(
    Giertych zarządził, że będzie od 2009 ,albo 2010 roku :/
    Wiem ,że on jest zmiennym człowiekiem i mam nadzieje, że to się zmieni :D Bo ja nie zdam :D
  • Anonim

hehe racja...

chemia po wielkich blaganiach 3
    matma to samo...3
    fizyka bo pani mnie lubila 4

:D:D:D
  • SoBu$

BoSHe nie lubie matmy............A fIzYce nie wSpoMne!!hehe ale generalnie..CheMie tak Bo PAnI ByŁA zawalista:D
  • oO

fiza- baba pojebana ale 2 na koniec jest:D
    matma-baba pojebana ale 2 na konieC tysz jest:D
    chemia- baba nawet nawet 3 na koniec :D 4 by byla...ale siem zmyla:D

z fizy i matmy mam najgorsze baby jak tylko siem da;/
  • Anonim

Ja z matmy mam taką 2 licową :/
    Tak to udaje miła, a przyjdzie co do czego :/
    z chemii babke nawet lubię, nigdy mnie nie pyta , więc wyjechanie :D
    Z fizy babka jest zarąbista! I tu pozdro dla niej <lol2>; )
    Nie pyta, kartkowke zrobi od święta, nie pyta (uważa, że to stres dla ucznia;p) i ogólnie co do ocen można spokojnie się dogadać; )
    Tyle, że słabo umiem fizyke :P Ale 4 będe miala w nastepnym roku pewnie i tak; ))
  • Anonim

hm...fiza-mam 5 ale jesli chodzi o wiadomosci to kompletne zero...
    chemia-mam 5, bardzo lubie przedmiot, nigdy problemów nie miałam...
    matma-mam 5, problemy raczej zawsze jakies dribne były...i nie przepadam za przedmiotem,
  • SoBu$

TO oStRoOoO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
  • Anonim

ja mam z chemii piątke (mogłam mieć szóstkę, ale nie chodziłam dużo do szkoły w II sem. )
    a matmy niby trójkę
    a fizyki ledwo dwa...
    z bioklogii szosteczka
    dziwne, co nie?
  • Anonim

hm..jak dla mnie to nie.bo ja też uwielbiam biole i chemie a nienawide fizyki i matmy(co widac po ocenach).....i az czasem trudno mi uwierzyc, ze biola i chemia sa traktowane na równi z matmą i fizą czyli jak przedmioty ścisłe..:):P
    Jak dla mnie fiza, mtma to same GÓWNO a biole i chemia to coś wspaniałego..:):P
  • Anonim

a jak dla mnie to tak <lol2>
    O takich ocenach to mogę jedynie pomarzyć >;)
| |

*Matematyka (gr. mathēmatik z máthēma – poznanie, umiejętność) – nauka skupiona na rozum...

Fotki

Miejsca grona (0)