Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasiek

czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to jest z przydziałem do grup zajęciowych? czy muszę sama rejestrować się na zajęcia, czy jak?
  • MA Z YYYYYYY

możesz sama ale nie wiem czy jeszcze jest aktywa ta funkcja w usosie, jeżeli nie zdarzyłaś zostaniesz przydzielona automatycznie (system tak czasami przydziela ze masz dwa zajęcia w jednym terminie), później jest giełda na której możesz wymieniać sie terminami (a może tez już sie skończyła). A na końcu i tak jest zawsze tak ze chodzisz tam na ćwiczenia gdzie ci sie podoba:) FUW rules
  • Anonim

>kasiek napisała:
    >czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to jest z przydziałem
    >do grup zajęciowych? czy muszę sama rejestrować się na
    >zajęcia, czy jak?

Jak jesteś na pierwszym roku, to chyba nie musisz, a z naszym kochanym usosem zapoznasz się dopiero w przyszłości :)
  • Anonim

Polecam udać sie do dziekanatu i zwyczajnie zapytać.
    A poza tym, jest dokładnie tak jak napisał MA Z YYYYYYY- można chodzić gdzie sie chce i nikt sie nie czepia:)
  • Kasiek

chyba faktycznie udam się do dziekanatu bo jeszcze nie dostałam listu potwierdzającego przyjęcie ani skierowania na badania a wszyscy znajomi (na innych wydziałach) już dawno wszystko załatwili, ale słyszałam też, że pań z dziekanatu lepiej nie popędzać;)
  • Anonim

Lepiej nie popedzac, a juz na pewno nie draznic podczas przerwy sniadaniowej. We wszystkich innych okolicznosciach przyrody sa bardzo mile; )
    Podpowiem, ze nawet przez telefon mozna sie czegos dowiedziec.; )
  • Kasiek

Podpowiem, ze nawet przez telefon mozna sie czegos dowiedziec.; )
    dzięki za podpowiedź, ale chyba się przejadę, bo życie mnie nauczyło, że to bardziej skuteczny sposób; ) no chyba, że zostanę zapamiętana;P
  • Anonim

z tym zostala zapamietana to bym raczej uwazala ...
| |

Jeżeli uwielbiasz znęcać sie nad samym sobą proponuje ci wejście w skład tego grona. By w nim ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)