-
Ojciec
potrzebuję informacji o jakimś tanim sklepie.. konkretnie chodzi tu o piasty, hamulce bębnowe etc. do rowerów miejskich, holendrów, cruiser'ów... chyba ze ktoś ma jakieś części na zbyciu to chętnie się dogadam.. -
Tanio to będzie jak kupisz jakiś rower na części np w Słomczynie. A sklep z częściami do Holendrów w Wawie jest chyba jeden: na Nowowiejskiej, po przeciwnej stronie niż wszystkie sklepy, w bramie. Niektóre elementy, głównie te typowe, np części piast wymienne z typowymi torpedo, błotniki, oświetlenie, dostaniesz też np na Targowej w Pasażu Wileńskim.
Ale i tak sporą część zupełnie nietypowych elementów może być, że będziesz musiał pewnie dorobić. W Polsce nikt tego nie produkuje i raczej nikt też nie sprowadza. -
Ojciec
-
Lakiana
Nowiniarska 10,
Różana 23 ww.milou.pl tel. 888500806 (zadzwoń i spytaj, czy ma i kiedy otwarte, bo zwykle są to dziwne godziny)
Mokotowska 62 (nie wiem czy nadal działa) -
-
Sandra
hej,
szukam taniej, używanej ramy trekkingowej na koła 28''. Warunek to pionowe
tylne haki. Hak przerzutki nie musi być wymienny, byle był. stalowa, alu - bez
znaczenia. może być obdrapana;) może być razem z widelcem.
jesli ktos ma takową do sprzedania to prosze o info na priv -
Krzysztof O.
-
MEQ
-
Krzysztof O.
Jeszcze możesz zajrzeć w niedziele "chyba" na Olimpie tak jest taki mały bazar rowerowy i czasami można wy haczyć fajne rzeczy do roweru. -
>po prostu Krzysiek napisał
>Jeszcze możesz zajrzeć w niedziele "chyba" na Olimpie tak
>jest taki mały bazar rowerowy i czasami można wy haczyć
>fajne rzeczy do roweru.
Oj to trzeba sporo farta mieć. Bynajmniej jak ja byłem, to był sam szrot typu wigry3 i pochodne, w dodatku w katastrofalnym stanie. Ale za to prawie za darmochę. -
SeBaN
>Ojciec napisał
>potrzebuję informacji o jakimś tanim sklepie.. konkretnie
>chodzi tu o piasty, hamulce bębnowe etc. do rowerów
>miejskich, holendrów, cruiser'ów... chyba ze ktoś ma
>jakieś części na zbyciu to chętnie się dogadam..
http://www.wkreceni.pl/
baaaaaardzo opóźniona odpowiedź/ ledwo 2 lata/ sam kupiłem ta sobie fajnego cruiser-a :
http://www.wkreceni.pl/jamis-rower-...
Wszyscy się za nim oglądają, bo ma kapitalny/ oczowalny/ miedziany kolor :D -
To wcale nie wygląda na reklamę :-)
Ale może tylko wygląda. Będę się przyglądał kolejnym postom jako mod.
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne