Warszawska Masa Krytyczna [2871]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ojciec

potrzebuję informacji o jakimś tanim sklepie.. konkretnie chodzi tu o piasty, hamulce bębnowe etc. do rowerów miejskich, holendrów, cruiser'ów... chyba ze ktoś ma jakieś części na zbyciu to chętnie się dogadam..
  • Raffi

Tanio to będzie jak kupisz jakiś rower na części np w Słomczynie. A sklep z częściami do Holendrów w Wawie jest chyba jeden: na Nowowiejskiej, po przeciwnej stronie niż wszystkie sklepy, w bramie. Niektóre elementy, głównie te typowe, np części piast wymienne z typowymi torpedo, błotniki, oświetlenie, dostaniesz też np na Targowej w Pasażu Wileńskim.

Ale i tak sporą część zupełnie nietypowych elementów może być, że będziesz musiał pewnie dorobić. W Polsce nikt tego nie produkuje i raczej nikt też nie sprowadza.
  • Ojciec

toś mnie pocieszył
  • Lakiana

Nowiniarska 10,
    Różana 23 ww.milou.pl tel. 888500806 (zadzwoń i spytaj, czy ma i kiedy otwarte, bo zwykle są to dziwne godziny)
    Mokotowska 62 (nie wiem czy nadal działa)
  • Sandra

hej,
    szukam taniej, używanej ramy trekkingowej na koła 28''. Warunek to pionowe
    tylne haki. Hak przerzutki nie musi być wymienny, byle był. stalowa, alu - bez
    znaczenia. może być obdrapana;) może być razem z widelcem.

jesli ktos ma takową do sprzedania to prosze o info na priv
  • Krzysztof O.

• MEQ

a w Słomczynie teraz to prawie wszystko to makrokesze :/
  • Krzysztof O.

Jeszcze możesz zajrzeć w niedziele "chyba" na Olimpie tak jest taki mały bazar rowerowy i czasami można wy haczyć fajne rzeczy do roweru.
  • Raffi

>po prostu Krzysiek napisał
    >Jeszcze możesz zajrzeć w niedziele "chyba" na Olimpie tak
    >jest taki mały bazar rowerowy i czasami można wy haczyć
    >fajne rzeczy do roweru.

Oj to trzeba sporo farta mieć. Bynajmniej jak ja byłem, to był sam szrot typu wigry3 i pochodne, w dodatku w katastrofalnym stanie. Ale za to prawie za darmochę.
  • SeBaN

>Ojciec napisał
    >potrzebuję informacji o jakimś tanim sklepie.. konkretnie
    >chodzi tu o piasty, hamulce bębnowe etc. do rowerów
    >miejskich, holendrów, cruiser'ów... chyba ze ktoś ma
    >jakieś części na zbyciu to chętnie się dogadam..

http://www.wkreceni.pl/

baaaaaardzo opóźniona odpowiedź/ ledwo 2 lata/ sam kupiłem ta sobie fajnego cruiser-a :

http://www.wkreceni.pl/jamis-rower-...

Wszyscy się za nim oglądają, bo ma kapitalny/ oczowalny/ miedziany kolor :D
  • Raffi

To wcale nie wygląda na reklamę :-)

Ale może tylko wygląda. Będę się przyglądał kolejnym postom jako mod.
| |

"My nie blokujemy ruchu, my jesteśmy ruchem." Wszystkich kochających rowery zapraszamy na przejaz...

Fotki