-
Anonim
>Giewont napisał
>wznawiam temat; P ktoś się wybiera jutro na "oficjalną"
>NMK ? :)
hmm kusisz jak mi się będzie chciało gumę zmienić to kto wie ... :P -
Tanawis
>Giewont napisał
>wznawiam temat; P ktoś się wybiera jutro na "oficjalną"
>NMK ? :)
Podoba mi się pomysł wznowienia tego tematu.
Tymczasem, na dzisiaj, proponuję nieoficjalną nocną masę ( nNMK ) . -
Janvsz
ja się ogólnie piszę ale dzisiaj to odpadam bo sam już padam; )
ustalmy jakąś konkretną noc w miesiącu i jedziemy -
Tanawis
Terminy to w zasadzie już są ustalone:
oficjalne nocne masy krytyczne NMK są w każdą drugą sobotę miesiąca,
a nieoficjalne nNMK - w pozostałe soboty, o ile ktoś przyjedzie. -
-
Glizdor
-
Giewont
ja się waham, dobrze by było gdyby wiatr się trochę zmniejszył; Tanawisie, a Ty się wybierasz dziś ? :) -
Tanawis
Będzie sucho, zimno i wietrznie. Może bym i przyjechał, ale inne sprawy mnie zatrzymują. Tak, że jeszcze nie wiem.
Szacuję swoją obecność na 70%. -
Giewont
po długiej przerwie w obecności na Nocnych Masach Krytycznych (ostatni raz: maj 2010) wróciłem nad ranem do domu, po 60 rowerowych kilometrach, których trasę wyznaczył Tanawis; brakowało mi tych nocnych przejazdów przez Las Bielański czy też klimatycznych uliczek z latarniami gazowymi na Starych Bielanach :); wielkie podziękowania dla prowadzącego za ciekawą trasę, za sprawną opiekę nad grupą, niezapomnianą atmosferę i miłe towarzystwo ! jeździliśmy m. in. po Powiślu, Saskiej Kępie, po terenach Cytadeli i po wspomnianych już wyżej Bielanach; frekwencja początkowa na placu Zamkowym wyniosła ok. 17 (+/ - 1) osób ; nad ranem z powrotem na plac dotarły 4 osoby (informacja niepotwierdzona, tutaj prośba do Tanawisa o zatwierdzenie bądź korektę); pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników i do następnego !
P.S. - kilka zdjęć: https://picasaweb.google.com/Giewon...
P.P.S. - prosiłbym osobę, która robiła zdjęcie zbiorowe przy pomniku na obrzeżach Ogrodu Krasińskich o wrzucenie owego zdjęcia i wklejenie tutaj linka; z góry dziękuję :) -
Emilas
wow, 17 osób na kwietniowej ? to naprawdę niezły wynik, czasem w wakacje było mniej w tamtym roku chyba (tzn. wtedy padało :P ). Aż się chyba wybiorę na majową nmk. :) -
Giewont
podbijam temat :) kto się wybiera w sobotę na majową oficjalną ? :) ja postaram się być jeśli nic mi nie wypadnie; mam nadzieję, że pogoda dopisze ! -
Giewont
zapraszam do przeczytania krótkiej relacji z minionej NMK: http://www.nocnamasa.pl/?p=187
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne