- 1
- 2
-
Anonim
ej co wy na to?
do kogo napisac zeby byla mozliwosc kupienia koszulki masy krytycznej? a moze juz jest? fajnie by na miasto wyskoczyc z koszulka masy :) hehe :) a co dopiero na mase :D
pozdrawiam -
są te kamizelki masy...
mnie to akurat nie kręci, ale może Tobie pasuje?
velo -
Anonim
-
Anonim
-
-
moja koszulke z Alivio namalowałem sam.
za symboliczną opłatą każdemu chętnemu mogę namalować. kolory i rozmieszczenie zębatek dowolne. :-)
velo -
Anonim
-
Anonim
-
musiałbyś dostarczyć na wzór coś, bo jestem biedny żuczek i na Alivio się zatrzymałem w rozwoju. :-)
velo -
Anonim
-
no wiem, że żarcik, ale szczerze odpowiedziałem, nic poza Alivio w moim rowerze nie ma. i nie narzekam, wręcz przeciwnie. :-)
a co do koszulki to umówimy się jakoś na privie.
velo -
malować lubię, więc jeśli ktoś jeszcze chce - niech się zgłasza tu albo na privie.
nie musi to być zresztą wzór ze zdjęcia. mam jeszcze z rowerowych gotowy wzór z trąbką. no i można sobie też zażyczyć coś specjalnego.
ceny ustalimy na privie. tanio jak na straganie to nie jest, ale za ręczną artystyczną robotę wręcz symbolicznie.
Grass mam nadzieję, że się nie rozmyślił, bo się nie odzywa. :-)
velo -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Będą z czasem... z takim samym nadrukiem jak kamizelki. Tylko uporać się musimy z problemami z doborem farby do danego materiału, by wszystko się dobrze trzymało.
-
Anonim
-
Anonim
a wiec to nie złudzenia :)
fajnie by wyjść z koszulka masy :D
ale gorzej jak jakiś kierowca sie rzuci na nas :D hehe -
яazo я
może najpierw pokażcie nadruki proponowane :-)
siostra ma z masy w Londynie, ale nie były jakieś powalające, poprostu napis.
-
Anonim
logo masy krytycznej, czyli mniej-wiecej:
http://masa.waw.pl/logo.gif
to, ktore zamieszczone jest na kamizelkach WMK
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne