-
Tommy™
Piszcie tutaj o muzyce, a nie zawalajcie off-topem inne tematy, proszę Was bardzo. Mam dość czytania o muzyce na wątku o 101 Masie. -
ArteQ
Taa... lepiej w tym wątku poczytać licytacji kto będzie tym razem na masie, a kogo nie będzie, a kto nie wie itd... Dyskusja o muzyce była przynajmniej konstruktywna.
-
Aleksandra
ja powinnam być teraz n a wrześnoiowej masie, pewnie to będzie moja ostatnia w tym i na początku nastęonego roku , , i super jak by była jakaś rockowa muzyka , bo jak byłam chyba na lipcowej to takie dicho z jednej strony leciało , że szok ...; )
czyli Pixies jet spoko :) no nie wiem Lech Janerka czy Hey oo Kult może być i byłoby super gdyby był:) jechało by się światnie
ja to bym polecała też Amande Woodword przy tym się świetnie jeździ :)) -
Chcecie ciekawej muzyki na Masie ???
Przesyłajcie najciekawsze waszym zdaniem kawałki na mój mail
mackofff(at)gmail.com
[w miejsce "(at)" wpisz "@"]
Wybrane utwory będą puszczone. Tak wiec piszcie.
W temacie wpisujcie "MUZYKA NA MASĘ", żebym sie nie pogubił potem :D -
-
Anonim
No wiec wlasnie. Z jednej strony dobrze, ze zalozyles drugi temat, bo to jednak o muzyce. Ale z drugiej strony, zauwazyliscie, ze kazdy nowy temat, ktory powstaje co miesiac, na temat nowej masy krytycznej, to jest po prostu glupiutkie wpisywanie sie kto bedzie. Taka mini lista obecnosci. Tutaj przynajmniej mozna poprowadzic dyskusje.
Wiec co chcesz, dokladne kawalki? zrobie pozniej jakis maly spis i Ci przesle. -
Wybierz kawałki, które najbardziej lubisz i mi prześlij. Tylko żeby tego nie było ze dwadzieścia a max. 3.
I prosze nie podawać mi samych tytułów tylk utwór, bo potem nie mam zamiaru sie bawić i szukać. -
Przemo
-
-
Tommy™
Ja mam trochę piosenek na HDD w formacie MP3 :))
Najwięcej z "Phantom in the Opera", ale z "Requiem for a Dream" też się znajdą dwa kawałki, jakby ktoś chciał na Masie popełnić samobójstwo .;) -
Szymon Starosta
Na ostatniej masie by sie dobrze sprawdzila 5 symfonia Betovena, zwlaszcza pod koniec jak nas z gory fotografowali co troche :D -
Przemo
>Maćkofff napisał
>Całe szczescie ze Gmail jest pojemny :D
no to jest zaleta; ) sam uzywam; D -
Tommy™
To teraz piszemy o skrzynkach pocztowych na temacie o muzyce? OK, ja też mam G-maila :)) -
Anonim
a ja zaczłęam przeszukiwać kompa... i mam około 30 tytułów rockowych :) -
...tamten...
tyyułów rokowych to ja mam ze 30 GB .....to tez może powstać nowy tema...; ) .....ale moze by poszukać tematów rowerowych...typu "bicycle" Quenn r. jest OK L.JAnerki itd....myśleć, myśleć, bo tonie jest moja najmocniejsza strona. -
ArteQ
> ale moze by poszukać tematów rowerowych...typu
> "bicycle" Quenn. jest OK L.JAnerki itd....
Wszystko tylko nie to... ileż można tego słuchać w kółko? Czasem mam wrażenie, że bez względu na to jak debilna i denna by była jakaś piosenka, ale pojawiłoby się w niej słowo 'rower' to ktoś i tak wcisnąłby ją na mase. -
Stroxon
jak o rowerach to proponuję Katie Melua - 9 milion bicycles:D
a oprocz tego cos System of a down lub moze jakies techno byle nie za ostre:] -
Pan Cukrzyk
-
>NIE KUPUJCIE OPON "TIOGA" !!! napisał
>3 hmm... ale takie 60 minutowe może być, nie ?? :P
>;)
Może dajmy innym szanse; )
--------------
BTW każdy tu coś proponuje ale jak tego nie dostane to nie puszcze. Jak juz mowilem nie mam zamiaru sie bawic w szukanie piosenek -
Anonim
-
Bugal
a co myslicie o muzyce trance.. nie chodzi mi tu o jakiś badziew typu tiesto albo pvd (Oni tylko dobrze mixuja, ich kawalki ssaja), ale utwory naprawde psychodeliczne, w ktore mozna sie wkręcic nieźle; ]
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne