Warszawska Masa Krytyczna [2871]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siemka. Mam pomyswl aby wszyscy gronowicze na swoichbikeach spotkali sie gdzies w wawie i razem wyruszyli n a plac zamkowy... Posłuzy to rozwinieciu kontaktów piszcie
  • Anonim

Powtórzę się: o 17:45 przed wejściem do kościoła Św. Anny ma Starówce :)
  • Gregory

Jestem za : ))
  • Anonim

no ja tez jestem za...tylko ostatnio jak przed nosna masa podjechalem na ten plac pilsudskiego to jakas msza tam byla i nie widzialem tam nikogo na rowerze; /
  • Anonim

Tomek: spokojnie, grono "rower" nie zawiedzie. Na poprzedniej Masie właśnie tam się spotkaliśmy, w liczbie ponad 10 sztuk :)
  • Anonim

Oki o 17:45 postaram sie byc z kumplami tez gronowiczami... Pozdro i dzieki gomezio...
  • Grajkoo

grono rower - nie zawodzi :)

>na ten plac pilsudskiego to jakas msza tam byla i nie >widzialem tam..
    Hmm.. a co ma plac pilsudskiego do kosciola sw.Anny? :P hihi
  • A to Pan Cygaro właśnie

do Tomka i innych ---> na pl. Piłsudskiego była zbiórka grona Nocny Rower, która odbyła się zgodnie z planem. nie wiem jak to się stało, że nas przeoczyłeś.

velo
  • Zirael

Ja wiem dlaczego.. bo staliśmy nie na placu, ale z boku; -)
  • Anonim

ej ja jechalem od strony tej fontanny... i nikogo tam nie bylo
  • Raffi

Kurcze szkoda, ze tak późno... o 17.45 powinienem być już niestety na Zamkowym pod Kolumną szykując sklepik Masowy, megafony i inne takie... gdyby nie to, to chętnie bym się dołączył :-)
  • Anonim

A co byście powiedzieli na jeszcze jedno takie spotkanie? Tym razem przed Masą 31.07. Powiedzmy znowu przed Św. Anną.
  • Adrian S.

>× ° ¤ Eryk ¤ ° × napisał
    >A co byście powiedzieli na jeszcze jedno takie spotkanie?
    >Tym razem przed Masą 31.07. Powiedzmy znowu przed Św.
    >Anną.

brawo za odkurzenie naprawdę starego wątku :)
  • Anonim

To byly szczere "Brawa" сzy taki sarkazm? ^^"
  • wloczykij stalowelovegłowe

ja tylko nie kumam jednego...
    spotkać się pod św. anną i jechać razem na zamkowy...?!? o_O
  • Adrian S.

>wloczykij stalowelovegłowe napisał
    >ja tylko nie kumam jednego...
    >spotkać się pod św. anną i jechać razem na
    >zamkowy...?!? o_O

Ale to było za czasów początku grona "rower", chodziło o to żeby się znaleźć łatwo..

Eryk: raczej sarkazm, w mojej ekipie już dawno się okazało, że lepiej się przyłączyć do którejś grupy dojazdu na Masę, no i znamy się na tyle dobrze że w trakcie Masy się spotykamy...
  • BIKEowy

Ja się mogę spotkać... Mi to wszystko jedno bo i tak jadę na Masę.A zawsze można kogoś poznać. :)
| |

"My nie blokujemy ruchu, my jesteśmy ruchem." Wszystkich kochających rowery zapraszamy na przejaz...

Fotki