-
Tommy™
Planowana trasa przejazdu, z uwagi na brak zgody ze strony służb miejskich na majowy przejazd, trasa zostaje ta sama: Pl. Zamkowy, Krakowskie Przedmieście, Nowy Świat, Al. Jerozolimskie, Marszałkowska, Świętokrzyska, Al. Jana Pawła II, Al. Jerozolimskie, Marszałkowska, Waryńskiego, Boya-Żeleńskiego, Marszałkowska, Piękna, Krucza, Al. Jerozolimskie, Most Poniatowskiego, Waszyngtona, Grochowska, Zamoyskiego, Targowa, Al. Solidarności, Kapucyńska, Miodowa, Senatorska, Pl. Zamkowy. -
Anonim
Ja się bardzo cieszę, że WMK jednak przejedzie przez moje okolice tj. przez Rondo Wiatraczna. "Co się odwlecze - to nie uciecze"
Chyba, że znowu nie będzie pozwolenia... -
artak/ / Legiabajk :)
Nie no pozwolenie już jest :D (a przynajmniej powinno być :D)
Dobra, to ja czekam na dalsze eskapady :D (w stronę centrum warszawy (czyt. Falenica :D) ). A na masie powinienem się pojawić :D
pozdrawiam artak -
Tommy™
-
-
Anonim
-
Krzysztof O.
-
Caree
Ja też się już zgłaszam. Mama nadzieję, że do tego czasu zrośnie mi sie już dziura w nodze; ] -
Przemo
-
miһal
czy bede to sie okaze w czwartek bo wtedy mam sprawe za jazde na rowerku po 2 piwach :(
od tego spotkania zostalem goracym zwolennikeim zasady : PIŁEŚ NIE JEDZ" !! -
rrramos
>LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ napisał
>czy bede to sie okaze w czwartek bo wtedy mam sprawe za
>jazde na rowerku po 2 piwach :(
>
>od tego spotkania zostalem goracym zwolennikeim zasady :
>PIŁEŚ NIE JEDZ" !!
czyli w te gorsze widełki promilowe wpadłeś?
no to _teoretycznie_ będziesz sie musiał pożegnać z rowerkiem na jakis czas... -
Publius a.k.a. Lipton
-
miһal
zeby drugie bylo zwykłe a nei strong to bym mial tylko wykrocznei a tak to juz przstepstwo, 0,51 promila wydmuchałem :(
ktoś cos wie czy grozi mi również zakaz jazdy samochodem jesli mam prawko?? wiem ze dostane grzywne
a wszystko przez brak przedniej lampki, ludzie nei jezdzijcie bez lampek bo was zgarną !!!,
a z rowerkiem sie nie moge pozegnac bo mam do roboty 8 km i jakos tam musze docierac, najwyzej bede jezdzic na zakazie, tylke se kupie wszystkei swiatelka kamizelki i inne pierdoly zeby sie psy nie maialy do czego przyczepic, zobaczymy w czwartek co bedize, ale z masy i alleycatów to narazie chyba bede musial zrezygnowac -
>LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ napisał
>zeby drugie bylo zwykłe a nei strong to bym mial tylko
>wykrocznei a tak to juz przstepstwo, 0,51 promila
>wydmuchałem :(
>
>ktoś cos wie czy grozi mi również zakaz jazdy
>samochodem jesli mam prawko?? wiem ze dostane grzywne
>
raczej zawieszenie prawka na pół roku lub rok.
i zakaz prowadzenia jakiegokolwiek pojazdu.
ja zresztą jestem zwolennikiem surowych kar dla pijanych kierowców i cyklistów. piłeś - nie jedź!
-
miһal
to troche lipa:( zobaczymy co powie prokurator w czwartek,miejmy nadizej ze na pól roku :), na przyszlosc zajebista nauczka,
od tej pory nawet łysia piwka jak jade czymkolwiek:)
sa tesh plusy jak nie ebde jezdzic na mase i alleye to ebde mial czas napisac magisterke i złożyc wymarzone ostre koło :) -
Tommy™
>mihał napisał
>ale z masy (...) to narazie chyba bede musial zrezygnowac
No nie, czemu? Z Masy chyba nie będziesz musiał zrezygnować - przecież nigdy się nie czepiają Masowiczów. -
miһal
-
Anonim
Bede na stówe, fajna trasa sie szykuje. Jaki to jest dystans moze ktos wie? -
Anonim
Popieram jak najbardziej karanie jak najsurowsze kierowcow obojetnie jakiego pojazdu po alkoholu, ale jesli miales 0,51 to troszke dales ciala... trzeba sie bylo kazac zawiezc na badanie krwi... moze do tego czasu odparowaloby na tyle ze zeszloby do 0,50 albo 0,49 i mialbys tylko wykroczenie -
Anonim
"mądry polak po szkodzie"... niestety... :/
miejmy nadzieje, ze bedzie ok, bo widać, że nauczke juz masz, i że żałujesz :P :) -
Stref(L)uś
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne