Urodzeni w marcu! [404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JereK

Urodzeni 27 -to bosi!!Hehe...Chociaz cały marzec is the best.Ilu z was jest urodzonych 27???????
  • Anonim

ja znam nawet sporo osob z 27, ale ja sama nie jestem z tego dnia.
  • SS

qrczę... czyżby nie było nikogo z siódmego???? tylko ja?
  • JereK

No widzicie...a ja to coś innego 27.03....hehe;] A z którego jesteście?Podobno liczba 27 jest szczęśliwą liczbą.Pozdro
  • JereK

No widzicie...a ja to coś innego 27.03....hehe;] A z którego jesteście?Podobno liczba 27 jest szczęśliwą liczbą.Pozdro
  • Anonim

6 ; P Pozdro
  • ctrl + w

Ja jestem z 27!!! I moja koleżanka z klasy też...
  • (:Dagusia:)

ja tez jestem z 27 :):):):);p;p;p ej ....troszkie nas tu jest:P:P:P:P:P:P
  • Klaudia

Ja jestem z 27marca;]
    Witam wszystkich...
  • Anonim

i ja z 27 marca..:P:P:P:P pozdro dla wszystkich z 27 marca.:)<lol>
  • ewe

oczywiście z 27 marca! cudowna data :) i ludzie urodzeni tego dnia są wspaniali :)
  • Anonim

zgadzam sie hihi:P
  • JereK

Moja kolezanka z klasy tez jest z 27 marca-no nie...poprostu NAJLEPSZA DATA!!! do 27marca pozostało 40 dni! ZACZNIJMY ODLICZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!! :) pozdro
  • JereK

40
  • Katarzyna.!

Hmmmm.....ja kocham wszystkich którzy są z 27 marca.Poprostu to debesciaki.Ale jeżeli tylko 40 dni to ja jestem w sieudmym niebie.Ciekawe ile nas jest.Hmmmm....pomyślmy
  • Katarzyna.!

Ja osobiście bardzo lubie mojego kolege z kasy i dopiero teraz widze że są tacy którzy rodza sie tego samego dnia co ja.To ludzie wykształceni,inteligentnii itp. Ciesze się że jestem w takiej klasie z takim kolegą:D
  • <@>

Ja jestem z Marca 27 moja bratowa tez z 27 moja siostra zato z 31 marca a moj starszy z 13 marca eheh cała rodzinka
  • Katarzyna.!

UUUU.....to nieźle masz u mnie w rodzince nie ma nikogo kto jest z marca a szkoda:pp
  • JereK

Jeszcze tylko 20 days
  • JereK

Jeszcze tylko 20 days
| |

Wszyscy urodzeni w marcu!

Fotki

Miejsca grona (3)