-
JereK
Urodzeni 27 -to bosi!!Hehe...Chociaz cały marzec is the best.Ilu z was jest urodzonych 27??????? -
Anonim
-
SS
-
JereK
No widzicie...a ja to coś innego 27.03....hehe;] A z którego jesteście?Podobno liczba 27 jest szczęśliwą liczbą.Pozdro -
-
JereK
No widzicie...a ja to coś innego 27.03....hehe;] A z którego jesteście?Podobno liczba 27 jest szczęśliwą liczbą.Pozdro -
Anonim
-
ctrl + w
-
(:Dagusia:)
ja tez jestem z 27 :):):):);p;p;p ej ....troszkie nas tu jest:P:P:P:P:P:P -
Klaudia
-
Anonim
-
ewe
oczywiście z 27 marca! cudowna data :) i ludzie urodzeni tego dnia są wspaniali :) -
Anonim
-
JereK
Moja kolezanka z klasy tez jest z 27 marca-no nie...poprostu NAJLEPSZA DATA!!! do 27marca pozostało 40 dni! ZACZNIJMY ODLICZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!! :) pozdro -
JereK
-
Katarzyna.!
Hmmmm.....ja kocham wszystkich którzy są z 27 marca.Poprostu to debesciaki.Ale jeżeli tylko 40 dni to ja jestem w sieudmym niebie.Ciekawe ile nas jest.Hmmmm....pomyślmy -
Katarzyna.!
Ja osobiście bardzo lubie mojego kolege z kasy i dopiero teraz widze że są tacy którzy rodza sie tego samego dnia co ja.To ludzie wykształceni,inteligentnii itp. Ciesze się że jestem w takiej klasie z takim kolegą:D -
<@>
Ja jestem z Marca 27 moja bratowa tez z 27 moja siostra zato z 31 marca a moj starszy z 13 marca eheh cała rodzinka -
Katarzyna.!
UUUU.....to nieźle masz u mnie w rodzince nie ma nikogo kto jest z marca a szkoda:pp -
JereK
-
JereK