Marilyn Manson [1382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak dla mnie bezapelacyjnie 'Mechanical Animals', jest mi szczegolnie bliski... Come White jakbym znal osobiscie (niestety...). no i teledysk do kawalka 'don't like the drugs...' powala, ulubiony teledysk z ulubionej plyty ^^
  • Villemann Sandemo

Golden Age of Grotesque zdecydowanie...
    Uwielbiam klimat, image, całą erę...
    Kiedyś kochałem AS ale mi przeszło troszkę... :P
  • KoPi

zdecydowanie AS ale album GAOG też przypadł mi do gustu te klimaty lat '20, '30 naprawdę dobrze zrobione i nowy image Mansona garniturki i te sprawy nieźle; )
  • ptaku

podpisuję się pod złotym wiekiem...koncert z poznaniu rewelacyjny...choć hollywood i torwar tez miło wspominam...koncerty są ważne!!!prawda....?:]
    poza tym portrait do dziś mnie roznosi i antichrist i animalsi i smells i.....:]]]]]
    w ogóle wszystko jest po prostu nie-sa-mo-wi-te.....love
  • lady Stardust

Mechanic animals
    i Antichrist SS
  • Aśka

Holy Wood
  • holy wood
  • ★~ }))i(({ ~★

Mechanical animals i Holy wood
  • Anonim

Mechanical Animals & Antichrist Superstar oraz I put a spell on You; ). MM rulez:)
  • Anonim

mechaniczne zwierzątka
  • Anonim

Oczywiście "Holy Wood" za powalające, psychiczne brzmienie.
  • Kretaal Крэтааль Вот И Я

Antychrist Superstar tylko i wylacznie
  • Isabela

najlepszy jest antychrist superstar zawsze i wszedzie
  • Anonim

Zalezy od humoru - dlatego Marilyn Manon jest powolający, pasuje zawsze i wszedzie, w każdy nastrój się wpasuje mi jakaś płyta...
    no może "Smells like children" w całości genialna nie jest, ale da się przeżyć.
  • Anakha

Mechanical Animals, zdecydowanie.
  • Ange vel Basia

Oczywiście Mechanical Animals i Holly Wood; ] i wszystkie pozostałe; ppp pozdrowionka dla fanów MM; ]
  • Anonim

A Ja ulubionego albumu nie mam.Każdy jest inny i tak samo dobry.
  • Anonim

Mechanic animals bezsprzecznie
  • Blonda Katastrofa

AS rzadzi!!! przez jakies pol roku nie moglam zasnac bez tej plyty. a piosenka ulubiona?
    dla mnie to chyba criptorchid
    chociaz...
    ciezko sie zdecydowac...
    wszystkie sa zajebiste!!!
  • Madzik :)

moje ulubione? holly wood i mechanical animals...łoh łoh...ne zapominajac o antychrist superstar...to zalezy...od nastroju i fogóle..ale te plytki ubostwiam najbardziej ! :D