-
Anonim
jak dla mnie bezapelacyjnie 'Mechanical Animals', jest mi szczegolnie bliski... Come White jakbym znal osobiscie (niestety...). no i teledysk do kawalka 'don't like the drugs...' powala, ulubiony teledysk z ulubionej plyty ^^ -
Villemann Sandemo
Golden Age of Grotesque zdecydowanie...
Uwielbiam klimat, image, całą erę...
Kiedyś kochałem AS ale mi przeszło troszkę... :P -
KoPi
zdecydowanie AS ale album GAOG też przypadł mi do gustu te klimaty lat '20, '30 naprawdę dobrze zrobione i nowy image Mansona garniturki i te sprawy nieźle; ) -
ptaku
podpisuję się pod złotym wiekiem...koncert z poznaniu rewelacyjny...choć hollywood i torwar tez miło wspominam...koncerty są ważne!!!prawda....?:]
poza tym portrait do dziś mnie roznosi i antichrist i animalsi i smells i.....:]]]]]
w ogóle wszystko jest po prostu nie-sa-mo-wi-te.....love -
-
lady Stardust
-
Aśka
-
-
★~ }))i(({ ~★
-
Anonim
Mechanical Animals & Antichrist Superstar oraz I put a spell on You; ). MM rulez:) -
Anonim
-
Anonim
-
Kretaal Крэтааль Вот И Я
-
Isabela
-
Anonim
Zalezy od humoru - dlatego Marilyn Manon jest powolający, pasuje zawsze i wszedzie, w każdy nastrój się wpasuje mi jakaś płyta...
no może "Smells like children" w całości genialna nie jest, ale da się przeżyć. -
Anakha
-
Ange vel Basia
Oczywiście Mechanical Animals i Holly Wood; ] i wszystkie pozostałe; ppp pozdrowionka dla fanów MM; ] -
Anonim
-
Anonim
-
Blonda Katastrofa
AS rzadzi!!! przez jakies pol roku nie moglam zasnac bez tej plyty. a piosenka ulubiona?
dla mnie to chyba criptorchid
chociaz...
ciezko sie zdecydowac...
wszystkie sa zajebiste!!! -
Madzik :)
moje ulubione? holly wood i mechanical animals...łoh łoh...ne zapominajac o antychrist superstar...to zalezy...od nastroju i fogóle..ale te plytki ubostwiam najbardziej ! :D