- 1
- 2
-
Anonim
Witam wszystkich zainteresowanych nauczeniem się tego języka, mam dla Was ciekawą propozycję jak to łatwo zrobić.
Otóż usiłuje przy dużej pomocy dziewczyn z Wydziału Japonistyki Uniwersytetu Warszawskiego zorganizować zajęcia z tego języka. Brakuje nam jedynie chętnych na takie szkolenia. A na prawdę WARTO!!!!
A dlaczego??
Zajęcia prowadzą świetni nauczyciele z Japonistyki UW
Zajęcia w mały grupach, max 12 osobowych.
Zajęcia w prawie w centrum Warszawy, przy metrze politechnika, w Gmachu Politechniki Warszawskiej
Każdy dostaje materiały dydaktyczne
Zajęcia są dla osób początkujących. Trwają 50h.
Uczymy się w następujących terminach:
Grupy tygodniowe:
wtorek czwartek: 1. 17:30-19:00
2. 19:00-20:30
weekendowa: godziny do ustalenia
W tym kursie płacimy jedynie skromną sumę za nauczycieli, jest to 6zł za 1h zajęć, czyli tak naprawdę skromna suma. Sala, materiały i inne drobiazgi mamy za darmo.
Podsumowując cena zajęć 50h to raptem 300zł (śmieszna kwota), na dodatek można ją sobie rozłożyć ,,w RATACH,, kurs trwa około 1 semestru (4-5miesięcy),oczywiście z przerwami świątecznymi itp.
Po ukończeniu szkolenia dla początkujących przewidujemy stworzenie grup zaawansowanych, na tych samych zasadach.
Osoby zainteresowane zapraszam:
Marcin
grzego3@wp.pl
gg 3187206
lub na priv.
Pozdrawiam i do zobaczenia na kursie :)
-
Anonim
-
ARETKA
-
Lus Vegas
-
-
マテウシュ
duzo osob bedzie z tego korzystac ??
i jak z kasa ? na poczatku placimy na koncu ? w ratach ?? -
Anonim
W związku z wieloma obawami i nieufnością zainteresowanych nauką, która ewidentnie spowodowana jest niską ceną kursu, chciałem zamieścić drobne wyjaśnienie. Cena kursu nie jest spowodowana złą jakością kursu ani żadnym oszustwem (tacy sami nauczyciele często uczą też w drogich prywatnych szkołach lub na prywatnych zajęciach indywidualnych) ale tym że szkoła dopiero wchodzi na rynek. Dla uspokojenia nieufnych dodam, że w związku z tym następne kursy będą pewnie już droższe:( Zapraszamy, zostały jeszcze pojedyncze wolne miejsca w grupach!
Bardzo dużo osób się zdecydowało, jeszcze więcej ma wątpliwości.
Płacimy na pierwszych zajęciach, całość lub ratę.
-
҉
-
Siwa
Jesli mozna zapytac, to czy to ogloszenie jest nadal aktualne i jaka jest kwota pierwszej raty?
-
>.<
kurna....w takich chwilach załuję ze nie mieszkam w wawie....a czy zamierzacie może organizować to jeszcze za rok?? -
Anonim
pisać i czytać po Japońsku można się nauczyć na tej stronie http://pl.wikibooks.org/wiki/J apoński to pełna nazwa tej strony aby nie trzeba było zbytnio szukać -
Edith
coś czuje że teraz to już troche zapuźno żebym sie zapisała prawda ^^'? -
Izaaa =)
Z checia bym sie zapisala ale jestem z pulaw a to do warszawy troche daleko... Zdeczka juz umiem po japonsku gadac tylko znaki mi nie za bardzo ida. A tu macie link do co prawda angielskiego ale zawsze jakiegos slownka japonskiego...
http://www.freedict.com/onldict/jap... -
Madżda
>Buziaczki napisała:
>coś czuje że teraz to już troche zapuźno żebym sie
>zapisała prawda ^^'?
NO ja chyba tez :( -
nielot
wiecie może, czy jakiś kurs tego typu (japoński dla początkujących) nie rusza w wawie od października? Jak tak to byłbym więcej niż chętny; ] -
Anonim
No nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to już pewnie nikt tego nie czyta.Gdybym to wiedziała to bym się na 100% zapisała!Czy ktoś nie wie o następnych takich zajęciach?! -
Hiena O_o?
-
.Aga.
Moja przyjaciółka od wakacji chodzi na japoński i mówi, że jest super. Ja może i też bym się zapisała już wcześniej ale jakoś tak wyszło, że się w końcu nie zapisałam; / -
Pachusssky
Widać, że dawno nikt tu nie zaglądał, ale kontrolnie się zapytam czy ktoś jeszcze prowadzi w Warszawie taki kurs? Chętnie bym się nauczył tego języka (jestem też fanem driftingu i japońskiego rynku motoryzacyjnego;) i pewnie polegałbym na internetowych kursach, ale ja potrzebuję bata nad głową ^_^' bo jestem leniwy. -
Maciek Słowiński
-
.... ニナ ....
Jakby ktoś chciał to może zapisać sie na kurs japońskiego w LO im. Hoffmanowej (za Marriotem)
zajęcia we wtorki o 17.30 (trwają 1,5 h) rupa max. 6 osobowa. koszt za jedne zajęcia 30 zł.
Zainteresowanych prosze o kontakt lub przyjscie na zajęcia we wtorek o 17.30 sala 213
- 1
- 2