manga i anime [1458]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DAISUKE

>El See napisał
    >i różnego
    >rodzaju hentaie, najlepiej z jakąś fajną fabułą.

http://lu.scio.us/hentai/functions/...

to są jeno hentai'e

• Świstak

ja to tam wole se mange kupic i dobra
  • Ely

a ja wole poczytac w necie. dlaczego? bo manga nie-na-papierze sie nie zniszczy. moge spokojnie czytac jedzac czipsy. bo nic nie kosztuje. bo jest ogolnodostepna ^___^ to samo z anime. gdybym oglądała tylko te które kupuje.. @__@''
  • DAISUKE

popieram przedmówce
  • Karma 'nie żałuj kochanie'

racja, racja xDDD
    jest NET, jest IMPREZA XDD
    tak w tych czasach łątwo wszystko mieć 8D

mangi po ang też fajnie sie czyta... szczególnie że sporo ich na necie xD
  • Anonim

dostępność mang w polskich sklepach jest beznadziejna i jeśli się chce jakieś przeczytać np. takie o jakich się czyta w gazetach, to nie ma innej opcji jak net, chyba, ze będziesz płacić pięć dych za egzemplarz z zagranicy i to nie po polskiemu, więc jak ktoś chce przeczytać sobie jakąś fajną mange o której dużo słyszał i uznał że jego nowym celem w życiu jest przeczytanie jej, to jeśli nie ma kasy i nie zna bardzo dobrze innego języka, to nie ma sory. jest to oczywiście pewnego rodzaju piractwo, ale np. jeżeli ktoś nie wie co to manga, to wpisuje w neta dajmy np. Naruto, czyta, uznaje, że manga to jego nowa miłość, to idzie do sklepu i kupuje coraz to różniejsze. jest oczywiście jeszcze wiele za i przeciw mangom w necie, ale nie będę się rozpisywać bo nikomu się czytać nie będzie chciało; P ja korzystam z mang w necie jak i nie w necie i jakoś mnie sumienie nie wyżera od środka.
  • Paweł Cempa

Jest jakaś nowa grupa skanlacyjna KeN'ETSU
    Ciekawe co to bedzie z nimi
    za zamkniętymidrzwiami.blog.pl
  • Anonim

Gdzie mógłbym przeczytać akire i inne szlachetne mangi?
| |

To jest sztuka! W mandze i anime siła! Jaki tytuł podoba się wam najbardziej? Lubicie "te grzec...

Fotki

Miejsca grona (0)