-
Marta
ooo, prosze, zastanawiam sie jakie bylo wasze pierwsze obejzane anime i czy tak na prawde wasza fascynacja zaczeła sie od tego anime???PISZCIE -
Jadzik
Generał Daimos, Yattaman i te wszystkie ^^ oglądałam jako pierwsze a moja fascynacja zaczęła się od NGE:) -
3d
-
hooooy i 100% ...pfff
transformerf (stare 0 i anime ? no cush może ja sie nie znam :P u mnie to dżidżi :D yyataman i daimos a fascnajcja od gitsa i love hiny -
-
hooooy i 100% ...pfff
transformerf (stare 0 i anime ? no cush może ja sie nie znam :P u mnie to dżidżi :D yyataman i daimos a fascnajcja od gitsa i love hiny -
'~~Shiponkasss~'~`...
U mnie zaczęło się w sumie od „czary zmary” czyli Sailor Moon....a potem reszta min. Cowboy Bebop, Ranma .... -
Slow Drug
Pierwasz była zaliczana do japonskiech (nie wiem czemu) Pszczółka Maja :P później Transformers, Yataman, itp, aż do Sailor Moon :) I wtedy już poszłam na całego :P :P nio tak to się zaczęło ; ] -
hooooy i 100% ...pfff
lol ja zawsze myyślałem że transformerfy przbyły z usa :P te wszstkie zabawki itp .... -
3d
taa chodzi mi o te staaare transformersy, nie te nowe jakies z grafika komputerowa i innymi bzdetami :)
to byly czasy ogladalo sie bimbumbam nascie lat temu, razem z serialowym kor-em
no i zapomnialem o muminkach !; ) -
3d
a taka fascynacja (ktora musze szczerze przyznac troche mi przeszla :P) anime rozpoczela sie po akirze na video i po angielsku z ktorej wtedy malo skapowalem hehe :) -
Maq
U mnie sie zaczelo od sailorek, ale pamietam ze jeszcze duzo wczesniej (jak nie wiedzialam kompletnie co to) to ogladalam jakas "bajke" z duzymi oczami. To chyba mogl byc tsubasa ale dawno to bylo :) -
'~~Shiponkasss~'~`...
były jeszcze 2 "bajki" anime które pamiętam z dzieciństwa, też o jakiś czarodziejkach, jedna o takiej czrodziejce księżnice z ogrutkiem czy czymś takim a druga czarodziejka wylazła z jakiejś książki, a i była jeszcze 3 "sali czarodziejka" -
'~~Shiponkasss~'~`...
nie pobijcie mnie za te " bajki" w dzieciństwie to były po prostu bajki, mangąi anime zainteresowałam się w 7-8 klasie -
Maq
No ja tez nie od razu wiedzialam co to, a ze sailor moon to w ogole jest jakas "anime" dowiedzialam sie dopiero w liceum :PP i to od kumpli, ktorzy sie wcale nie interesowali m&a. Ale potem to jak ja sie oburzałam, jak ktos powiedzial na moje hobby "bajka" :D Oj czasem malo oczkow nie wydrapalam! Pamiętam jak kiedys skrajnie wyczerpana wypowiedziami niczego nie swiadomych osob odpowiedzialam z wyższoscią jednej koleżance: " Nie wypowiadaj sie na tematy, o których nie masz pojęcia, bo tylko się ośmieszasz" xD
Tak w ogole to zajebisty tekst, jak sie chce kogos zgasic:)) i prawie pod wszystko mozna go podciągnąć :D -
Anonim
Chyba każda dziewczyna zaczynała od "Sailoor Moon", więc ja się akurat teraz nie wybiję. Czarodziejka z księżyca, chwała jej za to! -
Sandra
-
adI .
daimos był moim pierwszym anime byłem wtedy małym chłopcem jak to leciało na tv , pamientam jeszcze ze tata mi zabraniał go oglandac bo mowił ze sa wnim zbyt drastyczne sceny; ] -
Jadzik
u mnie to normalnie było widowisko; ) , razem z siostrami przed tv i emocje czy uratuje Erikę czy nie? :P -
Ania
pierwsze pozycje to wszystko to co emitowała Polonia 1 i inne takie:) a potem czarodziejki, ash w koncu po kilku latach dragon ball -
hooooy i 100% ...pfff
u mnie w domu te 'chińskie' bajeczki były piętnowane za 'nadmierną głupote' (oczywiście światłe umysły dzieci zawsze przechytrzą rodziców :P ) ...ale przed tym tym na poloni chyba było coś jeszcze ...tyle że zapomnałem co...ale było; ]