-
PLANETA ESKORIA
-
҉
-
筆魔雪
-
Aoi- chan
Szczerze mówiąc nie trawię tego. Jak widzę jakieś zdjęcie z tego to mnie zaczyna mdlić... najgorzej jeśli są to przerobione m&a -
-
Anonim
-
wampiś
-
Anonim
-
Anonim
Mnie to nie przeszkadza ale czasami przesadzają, niekture są obleśne ....brrr...xP -
Animka
-
Kitsune ai
Myślę że to po prostu zależy od tego co kto lubi. Ja osobiście lubię yaoi (jak prawie statystycznie 50 % kobiet) a co do yuri jestem neutralnie nastawiona. Może właśnie dlatego że jestem dziewczyną; P Ale nie oskarżam tu od razu dziewczyn że są lesbijami skoro lubią ten gatunek; p Hmm ogólnie no cóż.. Jeśli sądzicie że yaoi są tylko zboczone i obleśne to oznacza że nie widzieliście tych "normalniejszych" ; P
Gdzie są pokazane prawdziwe uczucia a nie tylko seks.
A co do zmieniania orientacji niektórych bohaterów ze znanych m&a to raczej nie mam nic przeciwko. Czasami to bardzo zabawnie wygląda i można się z tego pośmiać ^^ -
Animka
>Kitsune ai napisała:
>Myślę że to po prostu zależy od tego co kto lubi. Ja
>osobiście lubię yaoi (jak prawie statystycznie 50 %
>kobiet) a co do yuri jestem neutralnie nastawiona. Może
>właśnie dlatego że jestem dziewczyną; P Ale nie
>oskarżam tu od razu dziewczyn że są lesbijami skoro
>lubią ten gatunek; p Hmm ogólnie no cóż.. Jeśli
>sądzicie że yaoi są tylko zboczone i obleśne to oznacza
>że nie widzieliście tych "normalniejszych" ; P
>Gdzie są pokazane prawdziwe uczucia a nie tylko seks.
>A co do zmieniania orientacji niektórych bohaterów ze
>znanych m&a to raczej nie mam nic przeciwko. Czasami to
>bardzo zabawnie wygląda i można się z tego pośmiać ^^
Ta... można, gorzej jak się trafi na coś na prawdę przerażającego jak np pary z Orochimaru z Naruto.... -
Kitsune ai
Widziałam ogrom i przyznaję ... Większości mało do zabawności.. Ale cóż.. Co kto lubi; P -
WTF.?
O !!!szczerze????Do yaoi nic nie mam,mimo iż niektóre foty są obleśne-Ja i tak lubię tylko yaoi z NAruto (kaka Iru??Naru,sasu)Ta,,,ciekawe co by zrobiła matka jak by się dowiedziałą-Zawał murowany...).Moja siostra to co innego-ona kocha ze wszystkich anime.T_T -
Inuśka
Ja osobiście prereruje jedynie deliaktne. Jedno z piekniejszych anime - loveless - nie zaliczymy raczej do hard yaoi a jednakowoż niektóre scenki soubiego i ritsuki są niezłe.
Co jest złego w dóch, pieknych mężczyznach razem? -
>>HIKARU<<
-
Inuśka
obecnie wychodzi pod pieczą aarinfantasy nowe anime yaoi - Junjou Romantica, jest naprawde łądne i napewno nie zalicze go do mocnego yaoi
polecam
kreska i niektóre teksty oczarują osobę oglądająca -
>>HIKARU<<
już trzy odcinki obejrzałem rzeczywiście trzeba przyznać że jest dobre^^ -
Inuśka
trzy? waaaa ja tylko dwa, jest fantastyczne
ale chyba wiem co będzie w trzecim ^^" anime jest wierną kopią mangi - nawet teksty są takie same -
>>HIKARU<<
-
Inuśka
Znalazłam inne anime... i powiem wam nie wiem czy zaliczymy to choćby do shonen-ai.
Tytuł: Monochrome Factor
Jest sobie nastolatek i pewnego ładnego dzionka poznaje Pana o białych włoskach i w czarnym płaczyku. Pomyslimy sobie, że to norma, ludzie o takim wyglądzie istnieją. Dodajmy teraz do tego opisu fakt, iż ww. Pan ma buźkę jak kobitka i mówi, że nie jest człowiekiem a cieniem. Obiecuje chłopcu następne spotkanie.
*tylko ja mam w tej chwili zbereźne podteksty w głowie z tym spotkaniem?*
Nasz główny bohater "przypadkowo" w nocy odwiedza szkołe. Nagle atakują go potwory i znowu pokazuje się białowłosy, piękny cień.
Proponuje nastolatkowi... połączenie się w jedność za pomocą pocałunku. Obrazek poniżej.
http://i125.photobucket.com/albums/...
Potem jest krótka rozmowa i Pan uroczy cień znowu startuje do bohatera. ilustracje znowu poniżej.
Oceńcie sami, czy warto oglądać dalej, dla tych kilku scen jak będą blisko. Ja będe, Pan cień jest fantastyczny^^