Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PLANETA ESKORIA

Co sądzicie o tej (dla mnie) wspaniałym gatunku M&A
  • ҉

oblech :P
    Co innego yuri :D
  • 筆魔雪

i yaoi i yuri moim zdaniem są czymś nietrafionym...
  • Aoi- chan

Szczerze mówiąc nie trawię tego. Jak widzę jakieś zdjęcie z tego to mnie zaczyna mdlić... najgorzej jeśli są to przerobione m&a
  • Anonim

Mi to nie przeszkadza, ale to nie mój ulubiony gatunek anime xP
  • wampiś

a mój ulubiony xD
  • Anonim

raczej wolę coś innego...
  • Anonim

Mnie to nie przeszkadza ale czasami przesadzają, niekture są obleśne ....brrr...xP
  • Animka

Ta... niektóre są naprawdę zboczone, ale ja i tak uwielbiam Yaoi!!!
  • Kitsune ai

Myślę że to po prostu zależy od tego co kto lubi. Ja osobiście lubię yaoi (jak prawie statystycznie 50 % kobiet) a co do yuri jestem neutralnie nastawiona. Może właśnie dlatego że jestem dziewczyną; P Ale nie oskarżam tu od razu dziewczyn że są lesbijami skoro lubią ten gatunek; p Hmm ogólnie no cóż.. Jeśli sądzicie że yaoi są tylko zboczone i obleśne to oznacza że nie widzieliście tych "normalniejszych" ; P
    Gdzie są pokazane prawdziwe uczucia a nie tylko seks.
    A co do zmieniania orientacji niektórych bohaterów ze znanych m&a to raczej nie mam nic przeciwko. Czasami to bardzo zabawnie wygląda i można się z tego pośmiać ^^
  • Animka

>Kitsune ai napisała:
    >Myślę że to po prostu zależy od tego co kto lubi. Ja
    >osobiście lubię yaoi (jak prawie statystycznie 50 %
    >kobiet) a co do yuri jestem neutralnie nastawiona. Może
    >właśnie dlatego że jestem dziewczyną; P Ale nie
    >oskarżam tu od razu dziewczyn że są lesbijami skoro
    >lubią ten gatunek; p Hmm ogólnie no cóż.. Jeśli
    >sądzicie że yaoi są tylko zboczone i obleśne to oznacza
    >że nie widzieliście tych "normalniejszych" ; P
    >Gdzie są pokazane prawdziwe uczucia a nie tylko seks.
    >A co do zmieniania orientacji niektórych bohaterów ze
    >znanych m&a to raczej nie mam nic przeciwko. Czasami to
    >bardzo zabawnie wygląda i można się z tego pośmiać ^^

Ta... można, gorzej jak się trafi na coś na prawdę przerażającego jak np pary z Orochimaru z Naruto....
  • Kitsune ai

Widziałam ogrom i przyznaję ... Większości mało do zabawności.. Ale cóż.. Co kto lubi; P
  • WTF.?

O !!!szczerze????Do yaoi nic nie mam,mimo iż niektóre foty są obleśne-Ja i tak lubię tylko yaoi z NAruto (kaka Iru??Naru,sasu)Ta,,,ciekawe co by zrobiła matka jak by się dowiedziałą-Zawał murowany...).Moja siostra to co innego-ona kocha ze wszystkich anime.T_T
  • Inuśka

Ja osobiście prereruje jedynie deliaktne. Jedno z piekniejszych anime - loveless - nie zaliczymy raczej do hard yaoi a jednakowoż niektóre scenki soubiego i ritsuki są niezłe.
    Co jest złego w dóch, pieknych mężczyznach razem?
  • >>HIKARU<<

Dobre Yaoi nie jest złe...byle by nie hardcorowe^^
  • Inuśka

obecnie wychodzi pod pieczą aarinfantasy nowe anime yaoi - Junjou Romantica, jest naprawde łądne i napewno nie zalicze go do mocnego yaoi
    polecam
    kreska i niektóre teksty oczarują osobę oglądająca
  • >>HIKARU<<

już trzy odcinki obejrzałem rzeczywiście trzeba przyznać że jest dobre^^
  • Inuśka

trzy? waaaa ja tylko dwa, jest fantastyczne
    ale chyba wiem co będzie w trzecim ^^" anime jest wierną kopią mangi - nawet teksty są takie same
  • >>HIKARU<<

Dokładnie^^
  • Inuśka

Znalazłam inne anime... i powiem wam nie wiem czy zaliczymy to choćby do shonen-ai.
    Tytuł: Monochrome Factor

Jest sobie nastolatek i pewnego ładnego dzionka poznaje Pana o białych włoskach i w czarnym płaczyku. Pomyslimy sobie, że to norma, ludzie o takim wyglądzie istnieją. Dodajmy teraz do tego opisu fakt, iż ww. Pan ma buźkę jak kobitka i mówi, że nie jest człowiekiem a cieniem. Obiecuje chłopcu następne spotkanie.
    *tylko ja mam w tej chwili zbereźne podteksty w głowie z tym spotkaniem?*
    Nasz główny bohater "przypadkowo" w nocy odwiedza szkołe. Nagle atakują go potwory i znowu pokazuje się białowłosy, piękny cień.
    Proponuje nastolatkowi... połączenie się w jedność za pomocą pocałunku. Obrazek poniżej.
    http://i125.photobucket.com/albums/...
    Potem jest krótka rozmowa i Pan uroczy cień znowu startuje do bohatera. ilustracje znowu poniżej.

Oceńcie sami, czy warto oglądać dalej, dla tych kilku scen jak będą blisko. Ja będe, Pan cień jest fantastyczny^^
| |

To jest sztuka! W mandze i anime siła! Jaki tytuł podoba się wam najbardziej? Lubicie "te grzec...

Fotki

Miejsca grona (0)