Manchester United [4626]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zeli

Jedyny Polak w MU, widać, że to wielki talent i jak tylko edwin pojdzie na emeryture zrobia z niego zajebistego bramkarza. Co myslicie??
  • ćwiras

no ja mysle ze o tak troche smiesznie z twarzy wyglada :p :D...
    a tak na serio to wierze ze z niego wielki talent ale jak na razie nadal tylko talent bo nie zawiele nie pokazal, jak np w meczu ligowym drygim z chelsea - no i niestety nadal pasuje troche do niego ksywka kuszczak-wpuszczak - pozdro dla justysia
    ale chlopak sie rozwinie i bardzo chcialbym zeby tak sie stalo
    go kuszczak go!! :P :D
  • Adrian

>~~>**Zeli**<~~ napisał
    >Jedyny Polak w MU, widać, że to wielki talent i jak tylko
    >edwin pojdzie na emeryture zrobia z niego zajebistego
    >bramkarza. Co myslicie??

Myślę, że temat o nim już jest. Poszukaj następnym razem, zanim bez sensu zdublujesz.
  • Zeli

>
    > Myślę, że temat o nim już jest. Poszukaj następnym razem, zanim bez sensu zdublujesz.

Koles co ty gadasz?! Gdzie niby ten temat??
  • Anonim

To prawda temat o nim już był ale zniknął :)
  • Adrian

A, no to znaczy, że moderator się opamiętał i go wywalił.

Może jesteś nowy i jeszcze się nie jornąłeś, ale ustaliliśmy, że nie zakładamy tematów o pojedynczych zawodnikach, bo wyjdzie ich przynajmniej 30. A już naprawdę nie wiem co można pisać o rezerwowym bramkarzu...
  • Zeli

no widzisz;p
  • Zeli

No ale Kuszczak jest chyba "wyjątkowy" bo jest Polakiem no nie??
  • Anonim

no
  • Adrian

I co jeszcze możesz o nim powiedzieć skoro NIE gra? Ani w kadrze, ani w lidze (6 występów...), ani w LM, pomijąc fakt, że teraz jest lato i nikt nie gra ^^
  • Gebels vel. FekalBoy

wyjątkowy był na meczu Polska-Kolumbia, pewnie wszyscy pamiętają. pierwszy mecz kadry na jaki pojechałem, a tu taki farfocel za kołnierz
  • Anonim

Dobra dajcie spokój już z tym meczem z Kolumbia zobaczcie sobie ten filmik:
    http://www.maxior.pl/?p=index&i...
    jak widać Kuszczak nie jest jedynym, który zrobił taki numer :D:D:D
  • Piotrek

Wyjasnijcie mi jedno czemu on nie gra w kadrze ???
    BORUC NIE JEST lEPSZY A NA PEWNO GRUBSZY !!!
  • Zdunek;]

Przede wszystkim dlatego że Artur Boruc cały czas gra w pierwszym składzie w Celticu.Tomek nie gra w pierwszym składzie zbyt często więc nie jest powoływany na zgrupowania.Boruc jest chyba bardziej doświadczony.
  • Anonim

> Wyjasnijcie mi jedno czemu on nie gra w kadrze ???
    > BORUC NIE JEST lEPSZY A NA PEWNO GRUBSZY !!!
    >

Co z tego że boruc jest grubszy??? Jakie to ma znaczenie....; / A tak w ogole uwazam ze boruc Jest lepszy, bardziej doświadczony i nie robi takich beznadziejnych błędów jakie zdazaja sie tomkowi. Bardzo ciesze sie ze w ManU jest polak i nic do kuszczaka nie mam ale to nie zmienia faktu ze boruc jest pewniakiem. Jak w ManU broni vds jestem spokojna, jak kuszczak to zaciskam pięści jak widze ze przeciwnicy zblizaja sie do pola karnego. Niech sie chlopak jeszcze uczy:)
  • Adrian

Ja także uważam, że Boruc jest lepszy od Kuszczaka.
  • magdalena

też tak uważam....
    może gdyby grywał regularnie w klubie, to by było inaczej, ale tak nie jest, więc moim skromnym zdaniem wogóle ciężko jest ich porównywać....
  • hornet

Kuszczak Puszczak... hehe; D. Nie tak na serio to musi mu być trudno, bo to tylko człowiek i każdemu zdażają się błędy, a on skoro gra w ManU to nie może być taki kiepski. Szkoda tylko, że tak mało gra. Ale myślę, że jak w końcu zostanie numerem 1 to możemy się spodziewać od niego wielkich meczów...
  • Marek788

mam nadzieje że zostanie pierwszym bramkarzem już niedlugo... napewno po odejsciu van der Sara Manchester nie bedzie sie musial martwic o pozycje bramkarza. Kuszczak ma talent choc wielu skreslilo go po meczu z Kolumbia
  • ciołek

nie mozna skreslac zawodnika po jednym meczu... Kuszczak jest slaby w grze na przedpolu ale na lini bramkowej jest genialny to samo w sytuacjach 1 on 1 :)
| |

Grono dla wszystkich fanów nie tylko najlepszej drużyny w Anglii ale i na całym świecie, którą...

Fotki

Miejsca grona (0)