-
Mateos
-
Mateos
Terminarz na sezon 2010/2011:
Sobota, 14 sierpnia, Newcastle United, Dom
Sobota, 21 sierpnia, Fulham, Wyjazd
Sobota, 28 sierpnia, West Ham United, Dom
Sobota, 11 września, Everton, Wyjazd
Sobota, 18 września, Liverpool, Dom
Sobota, 25 września, Bolton Wanderers, Wyjazd
Sobota, 2 października, Sunderland, Wyjazd
Sobota, 16 października, West Bromwich Albion, Dom
Sobota, 23 października, Stoke City, Wyjazd
Sobota, 30 października, Tottenham Hotspur, Dom
Sobota, 6 listopada, Wolverhampton Wanderers, Dom
Środa, 10 listopada, Manchester City, Wyjazd
Sobota, 13 listopada, Aston Villa, Wyjazd
Sobota, 20 listopada, Wigan Athletic, Dom
Sobota, 27 listopada, Blackburn Rovers, Dom
Sobota, 4 grudnia, Blackpool, Wyjazd
Sobota, 11 grudnia, Arsenal, Dom
Sobota, 18 grudnia, Chelsea, Wyjazd
Niedziela, 26 grudnia, Sunderland, Dom
Wtorek, 28 grudnia, Brimingham City, Wyjazd
Sobota, 1 stycznia, West Bromwich Albion, Wyjazd
Wtorek, 4 stycznia, Stoke City, Dom
Sobota, 15 stycznia, Tottenham Hotspur, Wyjazd
Sobota, 22 stycznia, Birmingham City, Dom
Wtorek, 1 lutego, Aston Villa, Dom
Sobota, 5 lutego, Wolverhampton Wanderers, Wyjazd
Sobota, 12 lutego, Manchester City, Dom
Sobota, 26 lutego, Wigan Athletic, Wyjazd
Sobota, 5 marca, Liverpool, Wyjazd
Sobota, 19 marca, Bolton Wanderers, Dom
Sobota, 2 kwietnia, West Ham United, Wyjazd
Sobota, 9 kwietnia, Fulham, Dom
Sobota, 16 kwietnia, Newcastle United, Wyjazd
Sobota, 23 kwietnia, Everton, Dom
Sobota, 30 kwietnia, Arsenal, Wyjazd
Sobota, 7 maja, Chelsea, Dom
Sobota, 14 maja, Blackburn Rovers, Wyjazd
Niedziela, 22 maja, Blackpool, Dom -
Razzor
W sumie do 10 Listopada lajtowo,bo chyba nikt mi nie powie,że mecz u siebie z Liverpoolem będzie ciężki? -
tomek
Liverpool może zaskoczyć, nowy trener choc zobaczymy czy czerwoni nie pozegnaja sie z Gerrardem i Torresem, a wtedy moga powtorzyc wyczyn z poprzedniego sezonu.
A drugim tematem jak chciałbym poruszyc i mam nadzieje, ze mieszcze sie w ryzach watku: jak podobaja wam sie nowe stroje (home i away)? -
-
Razzor
-
вдятэк
-
Mateos
Te koszulki są całkiem całkiem, nie podobają mi sie te kołnierzyki, ale ujdzie. -
kikuUut
Dobrze zacząć sezon pierwszym meczem żeby już od początku nie gonić rywali. 3:0 z Newcastle. Jest ok. :) -
Janek
co jest pseudokibice??kloasyczne cioty,sezonowcy,frajerzy??juz nie kibicujecie Manchesterowi United??juz nie ma wpisow?/kiedy MU gra świetnie pokazuje,że jest najwiekszym lklubem na świecie!!!!to Was nie ma!!!Wy frajerzy z spod znaku Chelsea zastanowcie sie co sobą reperezentujecie,!!!zasługujec ie na duzo gorsze slowa!!!! -
Razzor
Boże,po pierwsze nie wiem o co chodzi z tym twoim wpisem,po drugie jeśli Ty masz 23 lata,to ten wpis pisałeś chyba intelektualnie 15 lat temu... -
Janek
przepraszam przyznaje sie ze mi odbilo.niestety bylem pijany i skojarzylem te posty z rokiem 2007(nie wiem dlaczego)i wydawalo mi sie,ze wszyscy opuscili juz Manchester united.zwracam honor., -
Razzor
przynajmniej honorowo się przyznałeś,chodź na tym gronie cisza,nikt nic nie piszę,o tym,że Berbatov strzela raz na 3 miesiące pare bramek,o tym,że mamy nowego bramkarza no i o tym że nie idzie tak dobrze jakbyśmy chcieli bo odpadliśmy w pucharze dostając 4 do jajka w pupę od Młotów zwanych również West Ham United,któremu kibicowali kibice znani z filmu Hooligans -
Janek
akurat Carling Cup bym sie nie przejmowal.a idzie niezle bo prawda jest taka,ze niektorzy zapewne widzieli Manchester united walczacy ledwo ledwo,szarpiacy punkciki i ladujący gdzies na 4 pozycji..a jestesmy obecnie w sytuacji z gola odmiennej,gramy niezle,i choc brakuje nam wielkich gwiazd to United nadal jest w czolowce i miejmy nadzieje ze tak zoastanie,ja przyznaje sie ze po slabym początku balem sie czy nie nastaja chude lata tak jak chocby 2004-2006,ale chyba nie jest tak zle.pozdro