Manchester United [4626]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Razzor

musimy wygrać z Spursami,i wygramy... Będzie Rooney,damy radę;) a niebiescy są pod strasznie dużą presją...
  • Lesiu

S-C-H-O-L-E-S
    Legenda w grze... Magia...
  • tomek

Pozwole sobie napisac pare rzeczy na temat dzisiejszego spotkania, choc jeszce jestem cały w emocjach
    Nie sadzilem, ze bez Roo kiedykolwiek strzelimy 3 bramki, spokoj w grze i przede wszystkim przy wykonywaniu karnych Giggsa godny podziwu. Nani przez wiekszosc meczu niewidoczny i nieco chaotyczny, ale koncowka nalezala do niego, takse spokoj i opanowanie przy podcince, brawa dla niego
    Jeszcze kwestia Rafaela, szkoda mi chlopaka , bo potencjał (zwlaszcza w ofensywie) ma wielki co dzis takze udowodnil lecz nie moze tak łykać w obronie, bo gdyby skonczlo sie 1-1 to tak spokojnie bym nie pisał. Beda z niego ludzie pod okiem Fergusona i mam nadzieje, ze od tej pory bedzie pamietal o pilnowaniu słupka. Pozostaje czekac na Czelse i wygrywac do konca, mam nadzieje ze juz za tydzien z Wayenem bo o dyspozycji Berby w dzisiejszym meczu rozpisywac sie nie bede.
  • Krzysztof pan zajebisty

widziałem dzisiejszy mecz i powiem, ze nawet ładnie grali bez rooneya chociaż przy tej pierwszej bramce rywali przyczynił się rafael trochę zamiast na klatkę wziąć to on chciał jak chuck noris, ale nie wiem czemu i tak go bardzo lubię xd
  • Flafi .

Teraz liczymy na cud w meczu Chelsea - Wigan , przegrana lub remis sie liczy

Manchester raczej powinien wygrać ze Stoke City , więc liczymy na potyczke the blues; D
  • Lesiu

łeee
  • Anonim

no i niestety...

boli to drugie miejsce, tymbardziej, ze do czelsi stracilismy tylko jeden punkt i mielismy tyle samo wygranych meczy :(
  • tomek

pozostaje tylko podziekowac chłopakom za caly wysilek wlozony w ten sezon,
    ja osobiscie czuje pewien niesmak kiedy spogladam na tabele i widze ten cholerny 1 pkt dzielacy nas od chelsea, ale trzeba to przyjac godnie i powiedziec dobre slowo o pracy Ancelottiego tez wypada

za rok mistrz wraca do nas, nie widze innej mozliwosci, licze na Naniego, do ktorego niewatpliwie nalezala koncowka sezonu, chciałbym takze kilku solidnych grajkow, wiadomo ale o tym w innym temacie

i mimo 2 miejsca w lidze, zagrali naprawde swietny sezon, a przy odrobinie szczescia, kto wie moze juz niedlugo mierzylibysmy sie z Interem w finale CL

sadze, ze przed sezonem naprawde malo kto w 100% wierzyl w mistrzostwo, zaraz po odejsciu Ronaldo i tego drugiego

dlatego to wicemistrzostwo (zawsze brzmi to lepiej niz 2 miejsce) traktuje jako spory sukces United, mimo ze w ostatnich latach rozpieszczali nas trofeami wiec rowniez rozumiem rozczarowanie kibicow
| |

Grono dla wszystkich fanów nie tylko najlepszej drużyny w Anglii ale i na całym świecie, którą...

Fotki

Miejsca grona (0)