Manchester United [4626]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kubuś 87

Tak się zastanawiam, na tym gronie zarejestrowanych jest ponad 3500 tys osób, jednak na mecze chodzimy w nieco ponad 10. Nie wierzę, żeby tylko kilkunastu kibiców było z największego miasta w Polsce.

Więc jeżeli jesteście z Warszawy lub okolic i chcecie poznać kilku ludzi zafascynowanych Manchesterem, zostawcie jakąś informacje.

Nie chodzi mi tylko o to, żeby zacząć chodzić mega grupami na mecze, chociaż to pewnie też by było ciekawe, cały Champions nasz :-), jednak rozumiem, że nie każdy ma czas lub rodzice zabraniają (w przypadku młodszych kibiców).

Głównie zależy mi na tym, żeby był jakiś kontakt i można było od czasu do czasu spotkać się i porozmawiać na żywo, a nie tylko online. A nóż na jednym z takich spotkań spotkacie swoją drugą połówkę. Szczególnie teraz gdy zbliża się wiosna, a wraz z nią najważniejsze mecze.

Wierzcie mi od czasu jak zaczęliśmy razem się spotykać moją miłość do Manchesteru wzrosła znacznie i naprawdę na każde kolejne spotkanie czekam jak dziecko na mikołaja i tylko odliczam godziny.

Oczywiście jeżeli ktoś mieszka gdzieś dalej od Warszawy, a też byłby zainteresowany takimi spotkaniami, będzie mile widziany.

Pozdrawiam Kuba
  • (L)Perez(L)®

ciekawy pomysl:)
  • Anonim

jestem i ja , ale na mecze do pubów nie śmigam; p
  • Anonim

ja jestem z Warszawy i pomysł bardzo mi się podoba:P
  • Anonim

>...:::(L)Perez(L):::... napisał
    >ciekawy pomysl:)

Nienawidze legii.
  • Kubuś 87

Damian bez takich mi tu. Nie rozmawiamy o polskiej piłce, sam jestem kibicem Wisełki(z serca) i Koronki(pochodzenia), ale to nie ma znaczenia. Bo nawet 1% miłości do United jest wiele większa od tej do Wisły.
  • Piotrek

Kubuś, dokładnie kropka w kropkę tak jak ja; ) .

Zgłaszać się ludzie, zgłaszać, myślę że w Maju po tych wszystkich egzaminach i jak będzie trochę luźniej w szkole będzie więcej osób. Oprócz Wacka (znacie zapewne xP) to mam w szkole jeszcze jednego kumpla ale on do 1 gimn. chodzi :/. Wiecie koło 15-20 osób to i tak całkiem sporo ale im więcej tym lepiej no i głośniej :]. Najbliższe spotkanie z Portsmouth o 13:45 więc liczę że wielu ludzi się zjawi, wkońcu mecz jest wcześnie i wogóle... Tak więc jeszcze raz- Zgłaszać się ! :)
  • Anonim

szczerze?
    pasuje mi tak, jak jest.
    nikogo więcej do szczęścia mi nie potrzeba.
  • Piotrek

No może i masz trochę racji ale nie sądzisz że pare sensownych osób na tych gronie jeszcze da się znaleźc? Kubuś wkręcił się dosyc niedawno i wszyscy go lubią więc czemu inni nie mogliby?; )
  • Kubuś 87

Wiesz kilka talentów z tego bagienka można jeszcze wyciągnąć, bo czasami zdarzają się sensowne komentarze, . W szczególności dziewczyn jest za mało raptem 3

Aga, dziewczyna Tosina i dziewczyna Rafała.

To trochę za mało.
  • Aga.

>damien. napisał
    >szczerze?
    >pasuje mi tak, jak jest.
    >nikogo więcej do szczęścia mi nie potrzeba.

podzielam zdanie Damiana. Ci ludzie, którzy teraz chodzą na mecze w zupełności mi wystarczają.
  • Anonim

o tak, kobitki; ]]

szczególnie takie, które uznają football kobiet za sport...; /
  • magdalena

no to ja też jestem z warszawy;)
    ale co do chodzenia na mecze to nie wiem czy bym dała radę :/ ale ogólnie bym chciała więc jakby ktos podał jakieś szczegóły to ... zobaczę co da się zrobić :)
  • KenWooD

>Ja we własnej osobie napisał
    >jestem i ja , ale na mecze do pubów nie śmigam; p

... przeczytaj temat i sens ze zrozumieniem ...
    kolejny mecz 13.15 na placu przed metrem Centrum w sobotę (8 marca)
    Jak są jakieś wątpliwości, to zapraszamy na gg lub Priv
    Ja również z niedoczekaniem czekam na kolejne mecze :)
    Naprawdę warto
  • .

>damien. napisał
    >szczerze?
    >pasuje mi tak, jak jest.
    >nikogo więcej do szczęścia mi nie potrzeba.

No wiesz co?! Czuję sie urażona! Ja już planowałam, że bliżej wakacji zjawię sie w Championsie, a tu takie komentarze xD
  • .

>Aga napisała:
    >>damien. napisał
    >>szczerze?
    >>pasuje mi tak, jak jest.
    >>nikogo więcej do szczęścia mi nie potrzeba.
    >
    >podzielam zdanie Damiana. Ci ludzie, którzy teraz chodzą
    >na mecze w zupełności mi wystarczają.

I Ty, Aga, też przeciwko mnie? Pfff... :P
  • burn

hehehe

Ale Madzia blizej wakacji to meczów juz nie bedzie; |
  • Aga.

>★ Panna M. napisała:
    >I Ty, Aga, też przeciwko mnie? Pfff... :P

Madzia, to akurat Ciebie nie dotyczy!
    Jak dawałam do zrozumienia na bishopie, czekam z wytęsknieniem na Twój przyjazd do stolicy i na wspólne kibicowanie :) więc proszę mi się tu nie obrażać bez powodu xD
  • .

>Burn1878 napisał
    >hehehe
    >
    >Ale Madzia blizej wakacji to meczów juz nie bedzie; |

Cicho... w maju ma być finał LM z udziałem United i tyle :P

Aga - masz szczęście xD
  • Aga.

oj, widzę, że byłoby całkiem groźnie, gdybym się nie wytłumaczyła :D
| |

Grono dla wszystkich fanów nie tylko najlepszej drużyny w Anglii ale i na całym świecie, którą...

Fotki

Miejsca grona (0)