maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Suzi

>Lizavietta napisała:
    >
    >Chociaż nie zawsze, czego przykładem może być moja
    >dzisiejsza nocna praca, nad którą pracowałam zawzięcie,
    >nie patrząc na zegarek, a wyszedł jakiś bazgroł
    >szaro-bury:P

a mi dzisiaj wyszedł bazgroł kolorowy..ale też jakiś taki.. a się starałam..
  • ania

Coś w tym jest z rysowaniem w nocy. Miałam coś narysować na dzisiaj. Nic mi nie szło wczoraj w dzień i w końcu rzuciłam to w cholerę i zaczęłam o 22.00 i rysowałam do 24.00 i jakoś wyszło;p
  • mów mi Fatum

Moja wena twórcza sięga zenitu najczęściej wieczorem. Z reguły w wakacje, ale nie tylko zaczynam rysować około 23.30 wtedy wiem, że najlepiej mi wyjdzie. I tak jest. C;
  • Karlos

Najlepiej rysuje mi sie,maluje późno w nocy. . .heh "coś" wtedy zachodzi w moim mózgu i powstają niebanalne rzeczy:D

pozdrawiam
  • Weronika

Heh.. ja najczęściej rysuje po nocy... (wynika to miedzy innymi z braku czasu)... ale wtedy najlepsze prace mi wychodza ^^ bo jest tak cicho, nikt nie przeszkadza :)
  • WTF.?

Ja zazwyczaj koło 1 w nocy, kiedy chodzę zwykle spać , siadam przy moim stoliku, biorę kartkę, pastele ,lub węgiel... I wychodzą mi nawet niezłe rysunki :)
    Czasami też piszę wiersze.... Tak jakoś dziwnie natchnienie przychodzi :)
  • X/Apis

>karina napisała:
    >macie czasem tak, że budzicie się w nocy, albo nie
    >możecie usnąc, bo musicie rysować? mi wtedy
    >najładniejsze prace wychodzą.

Mam podobnie, choć jak już zaczynam to potem niewżne czy dzień czy noc.
    W sumie to u mnie różnie bywa.
    Lecz noc zawsze jest lepsza do rozpoczęcia od dnia.
    A rano zaskoczenie, jakie to ładne barwy wyszły, hahaha.
    :D
  • Agniecha !

JA wczoraj o 23.57..skończyłam robić jedną z prac:))
  • Don M

A ja jakoś przeważnie nocami kończę swoje filmiki...
    Pierwszą pasją było w sumie rysowanie, później pisanie poezji, a teraz animacje:)
  • X/Apis

to się nazywa rozwój
    :)
  • Asia.

Ja też w nocy mam różne pomysły na rysunki..najczęściej zapisuje sobie je i wykonuje rano:)
  • Anonim

Moim zdaniem prace rysowane w nocy są zupełnie inne niż te tworzone w ciągu dnia (przynajmniej tak jest w moim przypadku).
  • Anonim

Ja jak maluje musze albo rano albo poźno wieczorem, nie próbowalam w nocy... Hmmmoze kiedys mnie tak najdzie ...; p
  • Anonim

no , i potem się nie wysypiam ale jestem szczęśliwa
  • kurt_hectic

w nocy jets najlepiej. samo tak wychodzi
  • śkiewiczmonikao

siedze nad akwarelami, wyciskam wszystkie kolory po kolei robie każdym plamę i próbuje to wszystko ogarnąć, w nocy najlepiej bo naokoło cicho i nikt nie wpada do pokoju z okrzykiem wojennym na ustach... a przynajmniej rzadko :D
  • Anonim

rysowanie w nocy jest bardzo twórcze (pomijając jakieś fale z mózgu, które niby przed snem powodują chęć udzielania się twórczo :p) i wygodne. cisza, spokój. tylko szkoda, że ciemno i trzeba zapalić światło. zwykle w nocy mam głowę pełną myśli i odczuć, więc dlatego przychodzi do mnie Wena :)
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)