-
Dea Augusta
-
...
-
Dea Augusta
-
...
teraz tez tak uwazam :) to podobno wzbudza w plci przeciwnej instynkty opiekuncze :P ale kiedys to bylam podlamana tym wzrostem... :] -
-
Dea Augusta
a ja nigdy nie byałm smutna z tegi powodu mi to sie zawsze podobało
kiedys jak byłam mlodsza i mio koledzy byli nisi od mioch koleżanek to jak byl konkurs tańca na gazecie to one brały ich n ręce a ja nigdy bo to chłopcy mnie brali czułam sie wyjątjkowo
wychodze z ałozenia ze małym jest być lepiej jesli gdzieś nie dosięgam ( a to sie czesto zdaża ) to przystwiam stołek i jestem a gdybym chała sie pomniejszyć gdybym była wysoka to nie poszło by tak łatwo -
Anonim
-
...
-
Stefania;)
-
...
oby nie za duzo :) male jest piekne :) mialyscie kiedys problemy z kupnem ubran? ja mam problemy z kupnem spodni... :( -
Dea Augusta
ja też wszystkie za długie i tak sie zamną ciągną bo nie che mi sie skracać zwykle tylko podwijam
ale za to miszecze sie w dziecięce rozmiary a te ubranka dla maluchów są tańsze
mam klapki w rozmiarze dziecięcym i kosztowały 19 zł takie same tylko wieksze dale dorosłych kosztowały 59zł
lubie byc mała -
Jadźka
cóż teraz chyba ja bede najwyższa - mam 163,5 cm :). tez kiedys tego nie lubiłam ale polubiłam kiedy chłopak zaczął do mnie "maleństwo" mówic :))). -
...
mam to szczescie ze zwykle nosze szerokie i nie dziwi juz nikogo jak mam jakies dlugie i szerokie:P a te ktore sie nie nadaja... heh:P... zakladam pasek prawie pod samymi zebrami :P ale to tylko zima jak nosze cieple bluzy:) jaki masz numer buta? :) ja 36 od lat tyle samo i od lat mam te same pary butow :P -
...
-
Dea Augusta
-
Anonim
-
...
-
Anonim
hehe dobra dobra bo w samozachwyt wpadniecie :P nie zawsze jest piekne :P -
...
-
Anonim
-
Madsia
ja mam 156cm i juz nie rosne:))i zawsze bylam happy z tego powodu...nigdy zadnego problemu..szczegolnie,ze w klasie mam kilku chlopakow o wzroscie powyzej 190 cm i jak za nimi siedze to wszystko sciagne,bo mnie nie widac...:)a poza tym do mojego duzo wyzszego przyjaciela uwielbiam mowic Malenstwo bo to tak slodziutko brzmi:)