-
w moich oczach czai się gniew
wiem, ze to może za wcześnie , ale jestem ciekawa jakie są tegoroczne propozycje na make-up sylwestrowy i jak Wy sie macie zamiar umalować na ta imprezkę -
wcale nie za wcześnie: ludzie nie powykupują jeszcze najfajnieszych rzeczy, a my złapiemy to, co będziemy chciały jak wcześniej pomyślimy :)
-
Chris
duzo brokatu na oczach ... duze kontraty ... czerwień - róż - żółć - fiolet - czerń ... zresztą nigdy makijażu nie powinno brać się na serio pełna dowolność -
Anonim
-
-
Anett
zloty brokat na oczach, mocno wytuszowane rzesy, kreska eyelinerem i puder brazujacy w kulkach... aaa i pozdrawiam kolezanke z mokotowa bo tez tam sobie teraz mieszkam:)) -
Anonim
-
Mario
u mnie to bedzie totalna improwizacja. Zapewne usiądę 2 godziny przed wyjściem, położę sobie na biurku czarne, zielone, niebieskie, srebrne i zlote cienie, cos z nich zmontuję, jakis puder brązujący i rozświetlający. Nie wiem jak to wyjdzie, ale wiem, że nie będę miała już czasu żeby to zmienić=) więc będzie musiało zostać. -
Anonim
hehe ja stawiam na zolty i fioletowy brokat :D ubieram sie na czarno szaro i mysle ze fioletowy i zolty brokat na powiakach bedzie ladnie kontastowal :D i oczywiscie puder kulki brazujace tusz i kredka do oczu :D -
Mario
a strój... to pewnie wybiore 2,5 god przed wyjsciem..
nom, intensywny fiolet moze byc fajny -
Anonim
ja zamierzam poszukac cieni brokatwych bell ostatnio reklamowane w jakiejs gazecie chyba daja fajny efekt za 13,50 bodajze.no coz na sylwestra mocny makijarz i kosmetyczka pod pacha a jak:P -
anette
przydymione oko, brokatowo i kontrastowo , do tego mocno podkreslone rzesy lub sztuczne rzesy -
Anonim
cześć. na sylwestra bedzie malowała mnie kolezanka, która ukończyla kurs. zasugerowala mi srebrne cienie w połączeniu z fioletem. oba te cienie sa brokatowe. pozdrawiam -
Anonim
brokat brokat i jeszcze raz brokat ciemne cienie i dość mocno podkreślone usta -
Joasia ...
ZAPRASZAM ! U mnie naprawdę tanio !!! makijaże okolicznościowe ,ślubne ,karnawałowe itd !
Dojazd do klientki GRATIS ! Joannabroda1408@gmail.com
ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA !; )); * -
Paulina
również zapraszam :) http://makijaz-legionowo.xt.pl/ -
A.
W tym sezonie stawiałabym na srebro, czarne, brokatowe oko lub na złote z bordowym. na pewno musi się dziać na oku! :)
Jeśli jesteście zainteresowane to zapraszam na makijaże sylwestrowe (ślubne, wieczorowe, dzienne i na inne okazje też!)do profesjonalnej, doświadczonej i słuchającej wizażystki! Oferuję dopracowane makijaże, w których każda z Was poczuje się piękna i wyjątkowa!
Pracuję wyłącznie na sprawdzonych kosmetykach, najlepszej jakości:
- Guerlain
- Make up store
- Sephora
- Inglot
- Chanel
- Kryolan
- Estee Lauder
- Revlon
- Helena Rubinstein
- Screen Face i innych!
Za niewygórowaną cenę zapewniam piękny makijaż, miłą atmosferę, pełny profesjonalizm i Wasze zadowolenie - co jest dla mnie najważniejsze :)
(Warszawa i bliskie okolice - bezpłatny dojazd!)
Zapraszam - Ola :)
PS: Zainteresowanych moim portfolio i cennikiem, proszę o pisanie na priv-a lub na a.skorykow@gmail.com
poza tym chętnie udzielę odpowiedzi na wszystkie wizażowe pytania!