-
-
>> Maciek <<
Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! ; )
Wiadomo chociaż co powinno się poprawić. -
∂ℓєкѕαηdяα
kurcze, opanujcie się... każdy przecież może napisać to co myśli i w ogóle... ale jeżeli to ma prowadzić do czegoś takiego jak powyżej to chyba nie ma sensu... Luca twierdzi że nie ma osób niepełnoletnich, a inni twierdzą że są... więc skoro już się wypowiedzieliście to skończcie się wypowiadać na ten temat i wymyślcie inny bo jak na razie to widzę że się kłócicie.. wiadomo że na każdą imprezę w każdym klubie mogą się wkręcic jakieś 16 lub 17... może czasami im odwala bo za dużo wypiją, ale nie wierze że wy w tym wieku też nie wbijaliście na jakieś balety... bo ja np tak robiłam... to jest moje zdanie na ten temat... KONIEC! -
♥~EdyCia~♥
>Seventy 70 Group Agencja Eventowa napisał
>Nie zasmiecajcie zobacz ile te dzieciaczki mają lat
>doskonała reklama dla klubu szkoda gadac:/
to Ty jesteś śmieszny bo jak byś chciał wiedzieć to jestem pełnoletnia... dorosły się znalazł haha ... a jak Ci nie pasuje to musisz tam chodzić !!! -
-
Seventy 70 Group Agencja Eventowa
-
Anonim
>Nie zasmiecajcie zobacz ile te dzieciaczki mają lat
>doskonała reklama dla klubu szkoda gadac:/
najpierw wypisujesz dp twoim zdaniem 'malolatek' a potem wypisujesz na tym zasranym forum jakies glupoty . ogarnij sie czlowieku naprawde .! masz chora glowe jak dla mnie bo zamiast podejsc i zareagowac to sie z klubu zawinoales cioto . masz jakies problemy ze soba ?! to mozna je szybko zalatwic bo najwidoczniej zapomniales zalozyc tego wieczoru okularow . i sie nie wypowiadaj bo nikomu tu nie jestes potrzebny ! zegnam ! -
Anonim
>zobaczymy jak przyjdzie wam za to odpowiadac:) pozdrawiam
taki madry jestes ? to zobaczymy kto odpowie i za co ! :) -
Karolajn
Dziewczyny...looz :)
Głównie chodzi o to,żeby do klubu były wpuszczane osoby pełnoletnie :)
Nie ma co sie unosić :)
-
Anonim
jest co sie unosic, bo zarzucaja jakies glupoty ! a pozatym nawet jak ktos jest pelnoletni to do klubu nie chca wpuszczac . i taka jest prawda . to jest smieszne bo np mojej kolezanka ktora miala dowod i wyraznie bylo widac ,ze to ona jest na zdjeciu nie zostala wpuszczona i jeszcze zarzucano jej ,ze nie ukonczyla +18 lat . Klub nie bedzie sie cieszyl tlumami jezeli takie sytuacje maja miejsce . Opinia klubu na tym ucierpi . sami sie przekonacie . -
Anonim
-
Anonim
kolezanka jak to napisalas 'wyzej' nie ma zamiaru chodzic do tego klubu skoro selekcja to jeden wielki smiech na sali :) -
Anonim
ja tam parę razy byłem i fakt jest zimno :P fakt selekcja średnia :P występ Hazela to ostatnia impreza na jakiej tam byłem :P i tyle na temat ^^ -
Anonim
ja tam juz nie zagoszcze; ) imprezownia pierwsza klasa haha :] zartowalam oczywiscie; ))
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne