WARSAW IN LOVE – 14/05/2011 – BEFORE SUNRISE FESTIVAL 2011 – WARSZAWA (klub Piekarnia) [3416]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Sobota, 19 GRUDNIA - gość specjalny CASTEAM - autor hitu "I don't" i wielu innych !!!

- - -
    ZOBACZ TELEDYSK "CASTEAM - I DON'T"!
    http://www.youtube.com/watch?v=p_qx...
    - - -

Casteam, czyli Marcin Fojcik (CinMar) urodził się w 1978 roku na Śląsku, a na konsolecie po raz pierwszy stanął w roku 1994. Od samego początku, odkąd pamięta interesowała go tylko muzyka. Był rok 2000 kiedy to zaczął bawić się produkcją muzyki. Po jakimś czasie zadzwonił telefon z wytworni płytowej Hit"N'Hot Music z zapytaniem, czy niechcialby podpisać kontraktu płytowego. Długo się nie zastanawiał. Jego odpowiedz brzmiała "TAK"! I zaczęło się. Na pierwszy strzał poszedł singiel "Hypnotize", a zaraz po nim znany już wszystkim Casteam "Baloon". Później "Don't waste to time" i "Like no other", "Check this one" do którego powstał również videoclip, "Holiday time", "Party" itd. Do sukcesu Casteam w dużej mierze przyczyniły się rozgłośnie radiowe oraz TV Polsat (Hitmania, Aqazone) oraz TV4 (Muzyczne Listy). Zaczęło się koncertowanie nie tylko na terenie Polski, ale również w Niemczech. Zainteresowała się również nim największa Rosyjska wytwórnia Mega Sound, która kupiła licencje na Casteam. Podczas tras koncertowych miał okazję zagrać u boku przyjaciół z zagranicy, miedzy innymi: Brooklyn Bounce, Cabba Kroll, Steve Murano, Jan Wayne, Jens O (Rave Allstars), Future Breeze, CJ Stone i inni.

- - -
    POSŁUCHAJ UTWORU "CASTEAM - KEEP"!
    http://www.youtube.com/watch?v=pwtI...
    - - -

Cykl sobotnich imprez w klubie Magnetic - ul. Fort Wola 22 bez wątpliwości należy do najlepszych i największych imprez w Warszawie!!! Niezmiennie gromadzi tysiące fanów najbardziej energetycznej i świetnie zmiksowanej muzyki klubowej. Imprezy grają: ex Rezydent dyskoteki Blue Star - D-Sound oraz utalentowany DJ i realizator dźwięku - DJ BITT wraz z zaproszonymi gwiazdami.

Na ostatnich imprezach pobiliśmy wszelkie rekordy frekwencji i stworzyliśmy najlepszą atmosferę w stolicy !!! Zdjęcia z poprzednich imprez na stronie klubu Magnetic w strefie VIP. http://www.klubmagnetic.pl

Do zobaczenia w każdą sobotę w klubie Magnetic, na najlepszych imprezach w stolicy od godz. 21:00 do 5:00 rano.

ZAGRAJĄ:
    • CASTEAM
    [ AUTOR HITU "I DON'T" ]
    • D-Sound
    • Bitt

VJ: ROMAN

MUZYKA:
    • DANCE
    • ELECTRO
    • TRANCE
    • TECHNO

Do 22:00 Panie wstęp FREE.
    21:00 - 22:00 Happy Hour - piwo 0,5L - 5 ZŁ.
    Studenci wstęp 5 ZŁ. Zapraszamy tylko osoby pełnoletnie!
    WSTĘP ZA DARMO Z ZAPROSZENIAMI!

KLUB MAGNETIC
    UL. FORT WOLA 22
    WARSZAWA (PRZY TRASIE KRAJOWEJ NR. 2)

Przykładowe odległości:
    5 km z centrum Warszawy
    9 km z Piastowa
    10 km z Ożarowa Mazowieckiego
    12 km z Pruszkowa
    22 km z Błonia
    33 km z Grodziska Mazowieckiego

Pytania?
    Napisz do nas: info@klubmagnetic.pl
    INFOLINIA: (0) 604 626 195
  • Chica

:) Nice :)

Obecna oczywiscie jak co tydzien :)

Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane drinki i gorace barmanki :)
  • ஜ ♥ Paulinka ♥ ஜ

będę obowiązkowo! :D
  • Anonim

>Cziki napisała:
    >:) Nice :)
    >
    >Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
    >
    >Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane
    >drinki i gorace barmanki :)

Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze hihihihi<lol>...
  • Anonim

mam cztery podwojne zaproszenia na piatek i sobote kto chce pisac n priva. dogadamy sie
  • Chica

>Łysy vel PartyBoy napisał
    >>Cziki napisała:
    >>:) Nice :)
    >>
    >>Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
    >>
    >>Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane
    >>drinki i gorace barmanki :)
    >
    >Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze
    >hihihihi<lol>...

wstydzilbys sie :P
  • Anonim

>Cziki napisała:
    >>Łysy vel PartyBoy napisał
    >>>Cziki napisała:
    >>>:) Nice :)
    >>>
    >>>Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
    >>>
    >>>Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane
    >>>drinki i gorace barmanki :)
    >>
    >>Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze
    >>hihihihi<lol>...
    >
    >wstydzilbys sie :P

Ale czego mam sie wtydzic???
    To chyba normalne,ze na barmanke sie moge skusic;)
  • Martin Synergy

>Łysy vel PartyBoy napisał
    >>Cziki napisała:
    >>>Łysy vel PartyBoy napisał
    >>>
    >>>Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze
    >>>hihihihi<lol>...
    >>
    >>wstydzilbys sie :P
    >
    >Ale czego mam sie wtydzic???
    >To chyba normalne,ze na barmanke sie moge skusic;)

Popieram ! Nikt nie odbierze nam naszych podstawowych praw :D
  • Michał łahciM

Mam nadzieje ze mi sie uda byc xD
  • Anonim

W ta sobote,to i ja bym chciala zawitac; ) 3 weekend bez Magneticu bylby prawdziwym skandalem :) Wy się skuszcie na barmanki, a ja na barmana :P Moge tak??? :P ]:->
  • Chica

Mrowka nie mamy barmanow :D a zreszta Ci co byli wczesniej byli malo ciekawi <LOL> :D

Panowie przepraszam praw wam nie odbierze nikt :D

3 2 1 zaczynamy weekend :)
  • Anonim

Do niektórych Barmanek raczej macie juz prawa zabrane;D Pozdrawiam:)
  • Karolajn

Barmanki niech lepiej sie cieplej ubiora....Proponuje jakis klimacik szalikowy,bo jak ma byc tak zimno jak osttanio to Wam kochane współczuję :)
  • Chica

:D zawialo groza :P

Kochana w soboty za barem atmosfera jest mega goraca :)
  • Anonim

>Cziki napisała:
    >Mrowka nie mamy barmanow :D a zreszta Ci co byli wczesniej
    >byli malo ciekawi <LOL> :D
    >
    >Panowie przepraszam praw wam nie odbierze nikt :D
    >
    >
    >3 2 1 zaczynamy weekend :)

Ja pamietam i kojarze dwoch Panow barmanow :) Jednego z nich widzialam tylko raz lub dwa razy.

P.S. Jeszcze tam jest tak zimno, jak bylo?? Jest piecyk?? :P
  • Seventy 70 Group Agencja Eventowa

Witam jak widzę to tymi ''Barmankami'' zachwycacie sie chyba tylko sama koleżanka, bo z pojecięciem Barmanka nie mają one nic wspólnego nie znają połowy drinków z kart, lub mylą ich składniki płace wymagam... no i sytułacja o której mówili mi i znajomi i ludzie bawiący sie w klubie niemal przy każdym zamówieniu próba złego wdania reszty chociaż by o 1 zł nie jest to zachowanie godne barmana napiwek to napiwek a typowe zachowanie i wykorzystywanie tego ze ktoś jest pijany bądź też nie jak ja jest zwykłym chamstwem. Jeżeli szanujecie się jako klub zadbajcie o profesjonalną obsługę a nie o małolatki które czekają jak przekręcić klienta. Na dodatek nie są ani miłe a jak zwróci się im uwagę są wielce zbulwersowane i nie widzę niczego gorącego za barem wręcz przeciwnie zażenowanie nie tylko w moich oczach.
  • Anonim

Nie wiem jak inni, ale ani ja, ani moi znajomi, nigdy nie mieli podobnych sytuacji. Nigdy tez nikt dla nas byl niemily, czy nieuprzejmy. Moze gdybys i Ty był bardziej przyjazny, tak samo traktowaliby Ciebie???? Jak Ci nie odpowiada, zmien klub. Masz sto innych lokali do wyboru.
  • Seventy 70 Group Agencja Eventowa

Jestem zawsze miły i uśmiechnięty :) ale nie w tym rzecz lubię klub i podoba mi sie to ze dba się tam o klientów dlatego zaznaczam że jest to dla mnie problem i nie tylko dla mnie ja byłem perfidnie przekręcony na 20 zł i darowałem to sobie nie chciałem robić problemów ale gdy powiedzieli mi o tym inni i gdy widziałem też reakcje jednego pana który zrobił awanturę na barze również o wydanie pieniędzy w znacznej sumie źlę stwierdziłem ze napisze o tym tutaj do ludzi którzy odpowiadają za odpowiednie traktowanie klientów co najsmutniejsze małych sum u was nie zostawiam i zawsze doskonale i kulturalnie się bawię.
  • Anonim

To nie pisz tego na forum,tylko zadzwon do kogos kompetentnego. Tu przeczytasz albo zaprzeczenia, albo potwierdzenia. Zadzwon do managera i wsio :) Ja bym zrobila raban, chociaz rzeczywiscie moze ktos sie pomylil :)
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

W klubie zawsze jest obecny manager, który odpowiada za jakość obsługi. W przypadku zajścia takiego zdarzenia co na pewno nie jest stałą praktyką a jedynie wyjątkiem, należy poprosić managera i wyjaśnić sprawę. Gwarantuję, że nie zostanie to potraktowane obojętnie bo szanujemy naszych klientów.