-
WARSAW IN LOVE AGENCY
Sobota, 19 GRUDNIA - gość specjalny CASTEAM - autor hitu "I don't" i wielu innych !!!
- - -
ZOBACZ TELEDYSK "CASTEAM - I DON'T"!
http://www.youtube.com/watch?v=p_qx...
- - -
Casteam, czyli Marcin Fojcik (CinMar) urodził się w 1978 roku na Śląsku, a na konsolecie po raz pierwszy stanął w roku 1994. Od samego początku, odkąd pamięta interesowała go tylko muzyka. Był rok 2000 kiedy to zaczął bawić się produkcją muzyki. Po jakimś czasie zadzwonił telefon z wytworni płytowej Hit"N'Hot Music z zapytaniem, czy niechcialby podpisać kontraktu płytowego. Długo się nie zastanawiał. Jego odpowiedz brzmiała "TAK"! I zaczęło się. Na pierwszy strzał poszedł singiel "Hypnotize", a zaraz po nim znany już wszystkim Casteam "Baloon". Później "Don't waste to time" i "Like no other", "Check this one" do którego powstał również videoclip, "Holiday time", "Party" itd. Do sukcesu Casteam w dużej mierze przyczyniły się rozgłośnie radiowe oraz TV Polsat (Hitmania, Aqazone) oraz TV4 (Muzyczne Listy). Zaczęło się koncertowanie nie tylko na terenie Polski, ale również w Niemczech. Zainteresowała się również nim największa Rosyjska wytwórnia Mega Sound, która kupiła licencje na Casteam. Podczas tras koncertowych miał okazję zagrać u boku przyjaciół z zagranicy, miedzy innymi: Brooklyn Bounce, Cabba Kroll, Steve Murano, Jan Wayne, Jens O (Rave Allstars), Future Breeze, CJ Stone i inni.
- - -
POSŁUCHAJ UTWORU "CASTEAM - KEEP"!
http://www.youtube.com/watch?v=pwtI...
- - -
Cykl sobotnich imprez w klubie Magnetic - ul. Fort Wola 22 bez wątpliwości należy do najlepszych i największych imprez w Warszawie!!! Niezmiennie gromadzi tysiące fanów najbardziej energetycznej i świetnie zmiksowanej muzyki klubowej. Imprezy grają: ex Rezydent dyskoteki Blue Star - D-Sound oraz utalentowany DJ i realizator dźwięku - DJ BITT wraz z zaproszonymi gwiazdami.
Na ostatnich imprezach pobiliśmy wszelkie rekordy frekwencji i stworzyliśmy najlepszą atmosferę w stolicy !!! Zdjęcia z poprzednich imprez na stronie klubu Magnetic w strefie VIP. http://www.klubmagnetic.pl
Do zobaczenia w każdą sobotę w klubie Magnetic, na najlepszych imprezach w stolicy od godz. 21:00 do 5:00 rano.
ZAGRAJĄ:
• CASTEAM
[ AUTOR HITU "I DON'T" ]
• D-Sound
• Bitt
VJ: ROMAN
MUZYKA:
• DANCE
• ELECTRO
• TRANCE
• TECHNO
Do 22:00 Panie wstęp FREE.
21:00 - 22:00 Happy Hour - piwo 0,5L - 5 ZŁ.
Studenci wstęp 5 ZŁ. Zapraszamy tylko osoby pełnoletnie!
WSTĘP ZA DARMO Z ZAPROSZENIAMI!
KLUB MAGNETIC
UL. FORT WOLA 22
WARSZAWA (PRZY TRASIE KRAJOWEJ NR. 2)
Przykładowe odległości:
5 km z centrum Warszawy
9 km z Piastowa
10 km z Ożarowa Mazowieckiego
12 km z Pruszkowa
22 km z Błonia
33 km z Grodziska Mazowieckiego
Pytania?
Napisz do nas: info@klubmagnetic.pl
INFOLINIA: (0) 604 626 195 -
Chica
:) Nice :)
Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane drinki i gorace barmanki :) -
ஜ ♥ Paulinka ♥ ஜ
-
Anonim
>Cziki napisała:
>:) Nice :)
>
>Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
>
>Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane
>drinki i gorace barmanki :)
Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze hihihihi<lol>... -
-
Anonim
mam cztery podwojne zaproszenia na piatek i sobote kto chce pisac n priva. dogadamy sie -
Chica
>Łysy vel PartyBoy napisał
>>Cziki napisała:
>>:) Nice :)
>>
>>Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
>>
>>Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane
>>drinki i gorace barmanki :)
>
>Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze
>hihihihi<lol>...
wstydzilbys sie :P -
Anonim
>Cziki napisała:
>>Łysy vel PartyBoy napisał
>>>Cziki napisała:
>>>:) Nice :)
>>>
>>>Obecna oczywiscie jak co tydzien :)
>>>
>>>Dodam od siebie -> gorace promocje na barze na wybrane
>>>drinki i gorace barmanki :)
>>
>>Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze
>>hihihihi<lol>...
>
>wstydzilbys sie :P
Ale czego mam sie wtydzic???
To chyba normalne,ze na barmanke sie moge skusic;) -
Martin Synergy
>Łysy vel PartyBoy napisał
>>Cziki napisała:
>>>Łysy vel PartyBoy napisał
>>>
>>>Hehehehehe...na goraca barmanke to moze ja sie skusze
>>>hihihihi<lol>...
>>
>>wstydzilbys sie :P
>
>Ale czego mam sie wtydzic???
>To chyba normalne,ze na barmanke sie moge skusic;)
Popieram ! Nikt nie odbierze nam naszych podstawowych praw :D -
Michał łahciM
-
Anonim
W ta sobote,to i ja bym chciala zawitac; ) 3 weekend bez Magneticu bylby prawdziwym skandalem :) Wy się skuszcie na barmanki, a ja na barmana :P Moge tak??? :P ]:-> -
Chica
Mrowka nie mamy barmanow :D a zreszta Ci co byli wczesniej byli malo ciekawi <LOL> :D
Panowie przepraszam praw wam nie odbierze nikt :D
3 2 1 zaczynamy weekend :) -
Anonim
-
Karolajn
Barmanki niech lepiej sie cieplej ubiora....Proponuje jakis klimacik szalikowy,bo jak ma byc tak zimno jak osttanio to Wam kochane współczuję :) -
Chica
:D zawialo groza :P
Kochana w soboty za barem atmosfera jest mega goraca :) -
Anonim
>Cziki napisała:
>Mrowka nie mamy barmanow :D a zreszta Ci co byli wczesniej
>byli malo ciekawi <LOL> :D
>
>Panowie przepraszam praw wam nie odbierze nikt :D
>
>
>3 2 1 zaczynamy weekend :)
Ja pamietam i kojarze dwoch Panow barmanow :) Jednego z nich widzialam tylko raz lub dwa razy.
P.S. Jeszcze tam jest tak zimno, jak bylo?? Jest piecyk?? :P -
Seventy 70 Group Agencja Eventowa
Witam jak widzę to tymi ''Barmankami'' zachwycacie sie chyba tylko sama koleżanka, bo z pojecięciem Barmanka nie mają one nic wspólnego nie znają połowy drinków z kart, lub mylą ich składniki płace wymagam... no i sytułacja o której mówili mi i znajomi i ludzie bawiący sie w klubie niemal przy każdym zamówieniu próba złego wdania reszty chociaż by o 1 zł nie jest to zachowanie godne barmana napiwek to napiwek a typowe zachowanie i wykorzystywanie tego ze ktoś jest pijany bądź też nie jak ja jest zwykłym chamstwem. Jeżeli szanujecie się jako klub zadbajcie o profesjonalną obsługę a nie o małolatki które czekają jak przekręcić klienta. Na dodatek nie są ani miłe a jak zwróci się im uwagę są wielce zbulwersowane i nie widzę niczego gorącego za barem wręcz przeciwnie zażenowanie nie tylko w moich oczach. -
Anonim
Nie wiem jak inni, ale ani ja, ani moi znajomi, nigdy nie mieli podobnych sytuacji. Nigdy tez nikt dla nas byl niemily, czy nieuprzejmy. Moze gdybys i Ty był bardziej przyjazny, tak samo traktowaliby Ciebie???? Jak Ci nie odpowiada, zmien klub. Masz sto innych lokali do wyboru. -
Seventy 70 Group Agencja Eventowa
Jestem zawsze miły i uśmiechnięty :) ale nie w tym rzecz lubię klub i podoba mi sie to ze dba się tam o klientów dlatego zaznaczam że jest to dla mnie problem i nie tylko dla mnie ja byłem perfidnie przekręcony na 20 zł i darowałem to sobie nie chciałem robić problemów ale gdy powiedzieli mi o tym inni i gdy widziałem też reakcje jednego pana który zrobił awanturę na barze również o wydanie pieniędzy w znacznej sumie źlę stwierdziłem ze napisze o tym tutaj do ludzi którzy odpowiadają za odpowiednie traktowanie klientów co najsmutniejsze małych sum u was nie zostawiam i zawsze doskonale i kulturalnie się bawię. -
Anonim
To nie pisz tego na forum,tylko zadzwon do kogos kompetentnego. Tu przeczytasz albo zaprzeczenia, albo potwierdzenia. Zadzwon do managera i wsio :) Ja bym zrobila raban, chociaz rzeczywiscie moze ktos sie pomylil :) -
WARSAW IN LOVE AGENCY
W klubie zawsze jest obecny manager, który odpowiada za jakość obsługi. W przypadku zajścia takiego zdarzenia co na pewno nie jest stałą praktyką a jedynie wyjątkiem, należy poprosić managera i wyjaśnić sprawę. Gwarantuję, że nie zostanie to potraktowane obojętnie bo szanujemy naszych klientów.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne