-
Anonim
Ja osobiscie uwazam, ze jedne z najpiekniejszych miejsc na Mazurach to:
Jezioro Jałowe w okolicach tzw "Świetego Miejsca" ( samo miejsce też jest warte obejrzenia, urocze widoki) koło miejscowości Dowspuda.
Jezioro Rynek w miejscowości Kiełpiny (okolice Lidzbarka Welskiego). -
Anonim
Oj nie znacie sie;P Magiczne miejsce...to zdecydowanie GALINDIA-wpiszcie sobie w google a sami zobaczycie. Na prawde bedziecie zafascynowani, zapraszam w wakacje-w tedy jest najpiekniej, wiem cos o tym; D pozdrawiam i zapraszam :* -
Alexanderkaaa !
Polecam Giżycko. Jest tam super.
PS:Bardzo podobała mi się wieża ciśnień; ) -
Anonim
Mierki...Boskie widoczki z domków...na jezioro i dyskoteke.... koło lasu :) -
-
Magdalena.
-
Carona
A ja zdecydowanie polecam Wigry, pole namiotowe Jastrzęby koło wsi Bryzgiel, niedaleko Nowinki:) Z trzech stron las, piękne jezioro, na polu jest sklep ze wszystkimi najpotrzebniejszymi produktami. Jeśli ktoś kocha miejsca z prawdziwym klimatem, gdzie można się poczuć jak w zupełnie odosobnionym miejscu, lubi pływać, wiosłować, łowić ryby, opalać się i spędzać wieczory we wspaniałym towarzystwie przy ognisku, to Wigry to właśnie takie miejsce:)
Szczerze polecam, bo naprawdę jest ślicznie, ja zakochałam się w tym miejscu już 9 lat temu i jeżdżę tam obowiązkowo w każde wakacje przynajmniej na miesiąc:) Nie wyobrażam sobie wakacji bez Wigier i och niesamowitego klimatu. -
zuzu
-
Rao
ja polecam Warchaly :) super zejscie do wody mazurski klimat ladnie zagospodarowane jest gdzie zjesc gdzie wypic czym poplywac;) naprawde warto :) -
-
Anonim
>Ja osobiscie uwazam, ze jedne z najpiekniejszych miejsc na Mazurach to:
Jezioro Jałowe w okolicach tzw "Świetego Miejsca" ( samo miejsce też jest warte obejrzenia, urocze widoki) koło miejscowości Dowspuda.
Jezioro Rynek w miejscowości Kiełpiny (okolice Lidzbarka Welskiego).
Oj Piecia Piecia! -
na żagle w czerwcu?
Zapraszamy na niepowtarzalną imprezę - rejs żeglarski po Wielkich Jeziorach w długi weekend majowy.
Nie musisz mieć żadnych uprawnień, nieważne czy byłeś(aś) kiedyś na jachcie czy nie - doświadczeni sternicy zaopiekują się Tobą, zapewnią bezpieczeństwo i wprowadzą w arkana sztuki żeglarskiej.
Niepowtarzalny klimat wieczornych ognisk, smak przygody, nowi znajomi, wiatr we włosach - podoba się? Płyń z nami!
termin: 30.04-3.05
koszt: 350zł
w cenie:
- przejazd autokarem na trasie Warszawa - Ruciane Nida - Warszawa
- zakwaterowanie na 6 - osobowych jachtach kabinowych typu Sasanka 660 Supernova
- opiekę wykwalifikowanego i doświadczonego sternika
- wyżywienie w postaci produktów do przygotowania siłami załogi w kuchni jachtowej
- opłaty za cumowanie jachtu, koszty paliwa do silnika
- ubezpieczenie NNW Uczestników
szczegóły i zapisy na:
http://www.majowka2009.uniwerek.com
-
Anna
Zdecydowanie wschodnio-poludniowy brzeg jeziora Nidzkie.....przy okazji cisza i spokoj, bo jest tam strefa ciszy na jeziorze, rezerwat i dlatego malo zeglazy tam sie zapuszcza :) -
Anonim
Jezioro Gaładuś graniczące z Litewską granicą. Wprawdzie to nie Mazury a Suwalszczyzna, ale nie ma piękniejszego miejsca na tym ziemskim padole! :) -
Anonim