Magiczne miejsca [1691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolina

Ale nie tylko Barcelona, cała Hiszpania jest cudowna!!! Mi się bardzo podobała też Girona. Wąziutkie uliczki i te ogrody... ach... Tylko by tam wrócić :) A jeśli chodzi jeszcze o Barcelone to Gaudi miał wyobraźnie... Jego park jest naprawde uroczy! I ludzie rzeczywiscie są niesamowici.
  • Anonim

hiszpania ?
    już wiem, że będzie mi się kojarzyła z wakacjami życia.
    najlepsze wspomnienia.

zakochałam się w Barcelonie.
    i wiem, że na pewno kiedyś muszę tam wrócić.
    nigdy nie przypuszczałam, że właśnie to własnie hiszpania okaże się dla mnie tak magicznym miejscem.
  • Anonim

barcelona...
    miasto tak magiczne ze az mi sie wierzyc nie chce!
    jedna z wielu uliczek na barri gotic,pozna godzina noca,butelka wina i muzyka,magiczna muzyka dochodzaca z jednego z zakatkow.kilka godzin spedzonych na przysluchiwaniu sie tej magii.i wsiakasz w to miasto po prostu.

• Anonim

ooo tak...piękne miasto...i Sagrada Family, zachwyciła mnie...wciąż mam żywe te wspomniania...choć pare latek już mineło:)
  • *^*Beatka *^*

Zgodzę się z przedmówcami...

Barcelona fantastyczne miejsce- byłam tam pare dni temu i zakochałam się w tym miejscu.
    Ta niesamowita atmosfera, muzyka, wino i ludzie sprawiło, że z wielkim żalem wróciłam...
| |

wszystkie magiczne miejsca na swiecie ktore odwiedziliscie, ktore pragniecie odwiedzic, o ktorych us...

Fotki

Miejsca grona (0)