- 1
- 2
-
Marika.
Mieszkam i jest cudnie.
Lasy , jeziora , czyste powietze , szlaki .
Zabytki.
-
Anonim
ja trzy wakacje juz tam spędziłam...
było suuuper...
a nawet zajebiscie...
jak nigdy ... -
paulina
-
Marika.
Jeżeli nie byłyście w Gołdapi to zapraszam .
Sama Gołdap jest cudowna a okolice . oh , ah .; ) -
-
Myszon
Ech. Mazury. Cudo. Uwielbiam, kocham i ubóstwiam. Byłam tam tylko jeden marny raz w życiu. Dzięki Merlinowi, mam go jeszcze dużo przed sobą, ale ile ja bym dała, żeby się tam znaleźć teraz.
Naprawdę, jeden z najpiękniejszych rejonów polski w jakim byłam. -
Majson
a mozecie mi cos powiedziec o Okartowie?? wie ktos cos o tym? jak tak bede wdzieczna za info... chodzi mi od strony turystycznej, jak z campingami/polami namiotowymi/kwaterami itd... dzięki:) -
martini
Byłam już tyle razy i zawsze cce wracać. Ta woda, zachody słońca, lasy. normalnie miód xD -
Czarna1979
-
Anonim
na Mazurach jest pięknie jeżdże tam co roku na wakacje i na ferie zzimowe do babci...:)
coś pięknego -
AlSirat
Moje mejsce na Ziemi... Kiedys tam zamieszkam, z NIM. Wracam kilka razy w roku, by naładowac baterie i "pogadać" z moim jeziorem...
Teraz mam "jeziora" w Jego oczach - tak samo zmieniają kolor... Stalowoszare w smutku, niebieskie w słońcu...można utonąć. -
maluszek i studia...
hej ja spędzam wakacje na mazurkach od 4 roku zycia, ostatnie 3 lata miałam przerwę i już wariuję, w tym roku muszę jechać.. -
Ewelinka
Mazury... jeden z najpiękniejszych rejonów Polski:) Właśnie wróciłam z urlopu na Mazurach. Było cudownie -
Anonim
cudowne, przepiękne, magiczne ..... itd.
Na mazury mogę wracać zawsze; ) -
Anonim
-
Nataszka
-
Dońka
"hej mazury jak wy cudne, gdzie jest drugi taki kraj"
zapraszam w okolice Ketrzyna -
Karolka:))
Mazury to z pewnością jest magiczne miejsce:)) ja dopiero w te wakacje wybrałam się ale było świetnie:DD moge zapewnić że w każde wakacje będę odwiedzać to cudowne miejsce....:o)) Mazury to moja druga miłość oczywiście pierwsza to mój miś:0hihi.. buziaki dla wszystkich mieszkańców Mazur:*:*:* -
Dońka
-
Karolka:))
Hej Dońka::))oczywiście jeśli moge się tak do Ciebie zwracać??? czyżbyś mi dziękowała za buziaczki?? jeśli tak to przesyłam więcej:o); *****************:*********** *****
I pozdrawiam wszystkich z Twojej miejscowości:)) Papatki -
Dońka
tak mozesz sie do mnie tak zwracac.. i dzieki jescze raz za wiecej uziakow:) ciesze sie ze podobaja ci sie Mazury.. pozdrawiam z Mazur i przesylam buziaki :*
- 1
- 2