- 1
- 2
-
Bastardo
-
wojna
ja nie bylam, ale staram sie wybrac tam w lecie.
strasznie mnie pociaga ta statecznosc i magia fiordow. to musi byc niesamowite przezycie tam sie znalezc... w srodku niczego..
Ty tam byłes? Jak było...? -
Bastardo
Po pierwsze witam cie serdecznie:)
Nom! Jezdzilem po skandynawii dwa lata temu i tak sie zlozylo ze wpadlem tam(generalnie dojechalem do miejscowosc ktora sie nazywa "A" na samym koncu fiordow, dalej juz samochodem nie dojedziesz:)) i tak mnie zauroczyly ze juz planuje kolejny wypad. Bylo wspaniale renifery, wodospady, waskie gorskie drogi, a przedewszystkim cisza i wielka bliskosc z przyroda, tego nie da sie opisac to trzeba zobaczyc. pozdrawiam cieplo -
wojna
niesamowite.
dlatego troche smiesza mnie te wszystkie promy, wycieczki statkiem do norwegii wlasnie zeby zobaczyc fiordy... je chyba trzeba podziwiac w samotnosci, albo w malutkiej grupie znajomych- inaczej traca swoją magie, a my tracimy kontakt z przyrodą...
zazdroszcze Ci;) -
-
Bastardo
Hehe. Masz absolutna racje, ja je podziwialem raczej z malutka grubka osob, ale powrot w tamte miejsce planuje juz raczej z ukochana osoba, poniewaz nie znam miejsca na ziemi w ktorym jest romantycznie prawie w kazdym miejscu w ktorym sie zatrzymasz:) -
wojna
-
Bastardo
-
wojna
:)
no to czas najwyzszy;)
mozesz jeszcze raz wrocic na fiordy, moze tam spotkasz tą jedyną:) -
Bastardo
Narazie tak sie zlozyla jak sie zlozylo:) spoko odpoczywam po dlugim zwiazku:> damy rade i bez fiordow:P -
wojna
-
Bastardo
-
wojna
ofkors:)
a gdzie dokladnie mieszkasz w Anglii?
ja bylam w tym roku w Londynie- naprawde niesamowite miasto, a wczesniej bylam jeszcze w Brighton i Bournemouth. -
Bastardo
Teraz przebywam i przebywac bede w Cheltenham. To nie daleko Bristolu:) zajebista miescina, chociaz nie brakuje tu polakow:>
-
wojna
no wlasnie:/
denerwujący jest fakt, ze Anglicy maja o nas straszne mniemanie... ktokolwiek by sie staral o prace gdziekolwiek w Anglii, na wstepie ma zla opinie... to nam troche przymyka droge do tego niesamowitego kraju... -
Bastardo
Wiesz! sie nie dziwie generalnie:( ja ostatnio bylem na zakupach w lidlu poznym wieczorem robie sobie zakupy a tu wchodzi dwoch kolesi, od razu wiedzialem ze polacy narabani demoluja sklep zabieraja co chca klna na caly sklep, zaladowali caly plecak, a wychodzac pociagneli automatyczne drzwi z kopa, ze az sie zepsuly, nie zaplacili i wyszli:( w sklepie zero ochrony zero kamer spokojna miescina pod cheltenham jeden pracownik na sklepie ludzie sobie spokojnie roblil zakupy nikt nawet nie mysli o taklich rzeczach tak sie z cisnieniowalem z kumplem ze jak wyszlismy ze sklepu to chcialem ich znalezsc i z.... , ale sie rozplyneli frajerzy!!!! i jak tu anglicy maja miec dobre imie o polakach jak przyjada i chale sieja.:(
-
wojna
-
Bastardo
-
Anonim
ja bylam na fiordach dwa miesiace na wakacjach i zadnego renifera nie widzialam -
Bastardo
-
zegnam!
fiordy?? gylem, widzialem ale nie podziwialem... wielu ludzi sie tym zachwyca jednak mi tchu nie zaparlo jakos nie mam ochoty tam wracac ....
- 1
- 2